![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
NOKIA E71 probleme dupa resoftare
Last Updated: May 30 2012 05:54, Started by
hangiul
, May 28 2012 12:01
·
0

Posted 28 May 2012 - 12:01

Buna ziua,
am resoftat zilele trecute un Nokia E 71. Nu este prima data cand fac acest lucru si nu am avut pana acum probleme. Dupa ultima resoftare, nu mai pot seta e-mailul sa-mi apara pe ecranul principal si sa-mi sune telefonul atunci cand primesc un e-mail nou. Pentru a verifica e-mailurile trebuie sa intru in mesaje, in yahoo sau g-mail si sa dau incarca pentru a vedea ce e-mailuri am. Practic nu mai am accesul instant la e-mail. Nu stiu daca resoftat este termenul corect sau mai degraba un UPDATE facut cu programul oferit de Nokia, ca si pana acum. Este practic un Update la ultima versiune de Symbian disponibila oficial pentru acest model. STIE CINEVA CUM SE POATE REZOLVA ACEASTA PROBLEMA? Edited by hangiul, 28 May 2012 - 12:09. |
Posted 28 May 2012 - 12:30

Incearca un "factory reset" introducand acel cod din tastatura. Ce ai facut tu se numeste "software update"
Link http://discussions.n...E71/td-p/378240 PS> Am uitat sa-ti spun sa iti salvezi toate datele din telefon inainte sa faci acel reset pt ca o sa pierzi toate datele. Edited by FLORIN_MX, 28 May 2012 - 12:47. |
Posted 30 May 2012 - 05:54

vezi ca cei de la nokia au bagat un uptodate la imail ala trebue instalat...detalii exacte o sa pot sa-ti dau de vineri incolo (symbianul meu e la reparat).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users