Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

TV Samsung: seria E 2012

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
928 replies to this topic

#1
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,183
  • Înscris: 15.07.2005
pentru inceput un articol dupa hd guru .
nu aruncati cu pietre e tradus goole
http://translate.goo...=en.../&act=url
Samsung UN65ES8000; fotografie de grup ˆ iStockphoto.com / Jennifer Byron

Samsung 2012 de top-of-the-line plasme și televizoare cu LED-uri oferă caracteristici noi, nu înainte de a disponibile într-o televiziune, inclusiv un built-in, camera de pe plan intern prin cablu HD, microfoane duble, de urmărire a feței și recunoașterea vorbirii. În timp ce aceste caracteristici vă oferă un control fără precedent asupra unui HDTV, dispozitivele în sine, mai asemănătoare decât oricând la un calculator personal, pot permite hackerilor sau chiar Samsung pentru a vedea și auzi tu și familia ta, și colectarea de date extrem de personale.


In timp ce camerele web si conectivitate la Internet nu sunt noi la HDTV-uri, integrarea lor completă este, si este aparat de fotografiat mereu conectat și microfoane, combinată cu posibilitatea de a treia părți Apps (nu mai vorbim de software-ul propriu de la Samsung) ne oferă un motiv de îngrijorare în ceea ce privește viața privată a cumpărătorilor de televiziune și de prietenii lor și familiile.

Samsung nu a lansat o politică de confidențialitate a clarifica ce date se colectarea și împărtășirea cu privire la televizoare noi. Și în timp ce nu există nici o dovadă actuală de orice gaura de securitate special sau comportament nedorit de către partenerii Samsung App, Samsung a afirmat doar că "nu își asumă nicio responsabilitate, și nu va fi răspunzător" în cazul în care un produs sau serviciu nu este "adecvat. "

Samsung demoed aceste caracteristici pentru a presei la începutul acestei luni. Aparatul de fotografiat și microfoane sunt construite în partea de sus în cazul în rama ecranului, în 2012 8000-seria plasmelor și sunt atașat permanent la partea de sus de 7500 - și-8000ES serie de televizoare LED.

Un reprezentant Samsung a arătat cum, odată înființat și conectat la Internet, aceste modele va vorbi în mod automat la nor Samsung și pentru a permite utilizatorilor să folosească aplicații noi și interesante.

Aceste televizoare Samsung localizeze și să facă act de spectatori înregistrate prin intermediul sofisticat de recunoaștere față de software. Acest lucru înseamnă că dacă vă spun TV ale căror fețe aparțin la care utilizatorii din familia ta, ea personalizează experiența fiecărui membru al familiei recunoscut. Dacă aveți prieteni de peste, s-ar putea conecta aceste fete, de asemenea.

În plus, televizorul ascultă și răspunde la comenzi vocale. Pentru a utiliza caracteristica, microfonul este activ. Ceea ce ne interesează este integrarea atât o camera de activ și de microfon. Un reprezentant Samsung ne spune puteți dezactiva caracteristica de voce, însă acest lucru se face prin intermediul software-ul, nu, un comutator de greu ca cel pe care îl utilizați pentru a transforma o lumină cameră on sau off.

Și, spre deosebire de alte televizoare, care au camere și microfoane ca add-on accesoriile conectate printr-un singur cablu, ușor detașabil USB, nu puteți deconecta doar acești senzori.

În timpul demo-ul nostru, cu excepția cazului în funcție de recunoaștere a feței de învățare a fost activat, nu a existat nicio indicație cu privire la dacă aparatul de fotografiat (cum ar fi o lumină roșie) și microfoane audio sunt pe. Și, în măsura în care microfonul este în cauză. Există nici o modalitate de a deconecta fizic, ea sau să se asigure că nu se ridica vocea atunci când nu intenționează să facă acest lucru

Samsung nu oferă posibilitatea de a repoziționa manual camerei TV departe de spectatori. Modelele LED TV vă permit să subliniez manual în sus, spre tavan, camera cu plasmă poate fi re-scopul de a captura obiecte în partea din spate a televizorului potrivit unui purtător de cuvânt al Samsung.

De confidențialitate se referă

Am început să întreb exact ce date colectează de la Samsung noile sale "ochii și urechile", și modul în care și alte companii intenționează să-l utilizați, care ridică următoarele întrebări:

* Poate Samsung Samsung sau de companiile autorizate uit cu ochii pe tine TV Samsung?

* Nu televiziunile trimite un ID de utilizator sau un număr de serie pentru TV Samsung nor ori de câte ori are o conexiune la Internet?

* Are Samsung cruce de referință, un ID de utilizator sau de scanare facială la informațiile de înregistrare de garanție, cum ar fi numele, adresa, etc?

* Poate o persoană sau companie pentru a te asculta, la vointa, prin microfon și conexiunea la Internet?

* Are magazin Samsung nor toate aceste informații? Cat de sigur este acest datelor cu caracter extrem de personal?

* Poate un hacker intercepta aceste date sau pentru a vizualiza vă prin intermediul construit în camera foto?

* Poate un program terț app face oricare dintre cele de mai sus?

* Exact ce informații se trimite la TV Samsung sau de alte părți?

* Are Samsung intenționează să vândă datele colectate de către proprietarii săi de televiziune inteligente, cum ar fi cine, ce și când o vede?

Companiile care doresc să furnizeze anunțuri foarte bine direcționate pentru a vă prin ecranul televizorului sau de marketing extern ar putea găsi aceste date extrem de valoroase. "Hei, te uiti un pic obosit, cum despre unele Ambien? Eu văd un pic gri, ați încercat Formula Grecian? Joe, se pare ca ai ambalate la cateva kilograme recent, informatii de aici, de la Weight Watchers. Hei copii, te uiți plictisit, uita-te la aceste jucării! "

Deci, ceea ce, dacă este cazul, de confidențialitate nu promite Samsung prin intermediul unei politici a declarat?
Săptămâni au trecut de cand am solicitat în mod oficial răspunsurile la aceste întrebări de la Samsung ceea ce cer dacă orice de confidențialitate Samsung oferă asigurări. Până în prezent, nici o declarație de confidențialitate a fost mobilat la HD Guru sau utilizatori finali. Primele modele cu aceste caracteristici a ajuns pe rafturile ofertele de peste două săptămâni în urmă. Tot ce am spus este că, atunci când conectarea la Internet, conectați mai întâi la televizoare Samsung nor, și de acolo, se vor conecta la diferite servicii video streaming si alte aplicatii pentru activare.

Samsung induce noile sale proprietarii inteligente TV să se înregistreze on-line, oferind un serviciu gratuit de trei luni de prelungire a garanției TV. Acest lucru ar fi un cuplu de nume de utilizatori și adresele către numerele lor de serie de televiziune, în cazul în care compania dorește.

Doriți să citiți manualul proprietarului pentru noua Samsung TV? Acest lucru este realizat prin descărcare, ca Samsung sa oprit, inclusiv manualele proprietarului imprimate cu cel puțin doi ani în urmă. Cu toate acestea, înainte de a putea descarca manualul, trebuie să pună de acord cu declarația on-line următoarele:

Samsung nu își asumă nicio responsabilitate, și nu va fi răspunzător, în legătură cu orice, dacă astfel de produse sau servicii vor fi adecvate, funcționale sau sprijinit de produse Samsung sau serviciile disponibile în țara dumneavoastră.

Am cerut Samsung pentru a defini "adecvat", dar până în prezent nu au primit un răspuns. Vom actualiza cititorii cu un răspuns sau o declarație de confidențialitate, dacă și atunci când alege Samsung de a oferi unul.

Amenințări la adresa securității

Nu presupune un televizor este o insulă ne-hackable!

Samsung nu se dezvăluie ceea ce sistem de operare este în televizoarele sale, prin urmare, nu putem confirma daca este Android și / sau de orice altă natură care ar putea avea un istoric anterior de hacking.

Acesta a fost pe larg raportat telefoane Android au fost hacked care permite un control în afara de telefoane, prin aplicații terțe.

Nenumărate companii au avut rețelele lor de tocat, provocand mii de date personale ale clientilor pentru a fi lansat la lume. Dacă acest lucru s-ar intampla la Samsung este teoretic posibil hackerii ar putea avea acces la nume, adrese și imagini - de fete de familii întregi.

TV are un built-in Facebook app. Poate TV face conexiunea următoare și accesa contul de pe Facebook și meciul telespectatorii alte imagini pe Facebook pentru a datelor cu caracter personal chiar mai mult?

Un reprezentant Samsung a declarat ca firma lucreaza la aplicatii care vor permite proprietarilor sale inteligente TV pentru a transforma televizoare lor într-o tăcută casa-sistem de securitate, permițând vizionarea de la distanță pe un smartphone sau comprimat prin intermediul TV-ul incorporat in camera. Această capacitate face ca ne cere, "Cine altcineva ar putea avea acces la acest flux video?"

Există sisteme de securitate care merg pe Internet, cu toate acestea, multe sunt criptate. Este de date orice Samsung criptat? Compania nu se spune. În general, companiile de securitate permit clienților știu când datele lor sunt criptate, așa cum acesta este un punct de vânzare.

În plus, de HDTV-uri Samsung vin cu un blaster infraroșu extern, care permite utilizatorilor sa controleze un cablu sau prin satelit prin intermediul cutie de voce, gestul sau de la distanță Samsung. Ne întrebăm: nu TV transmite aceste informații pe la nor de Samsung, precum și? Samsung nu stiu acum ce alte echipamente ai, atunci când sunteți acasă să-l folosească, ce canal pe care îl vizualizați și când?

Modelele cu acest set de caracteristici sunt fără precedent 2012 8000 serie de plasme PN51E8000, PN60E8000, PN64E8000 și modele de LED-uri UN46ES7500 , UN50ES7500, UN55ES7500 , UN46ES8000 , UN55ES8000 , UN60ES8000 și UN65ES8000. Multe dintre aceste modele sunt acum la dealerii cu restul programate pentru a expedia în următoarele câteva săptămâni.

Cu atât de multe întrebări ridicate și nu răspunsurile furnizate, HD Guru recomandă să cântărească posibilitățile și să decidă dacă este sau nu vă pasă de riscurile sale necunoscute de confidențialitate personale înainte de a cumpăra unul dintre aceste HDTV-uri.

http://hdguru.com/is...ching-you/7643/

Edited by _DelSte_, 12 August 2012 - 20:43.


#2
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,025
  • Înscris: 08.08.2002
Ft. bine ca ai deschis threadul era si cazul
Avem de pe amazon.com un rezumat cu specificatiile fiecarei serii in parte (jos in pagina):
http://www.amazon.co...3...3822&sr=8-1
alte detalii si modele de pe Samsung.fr http://www.samsung.c...ideo/tv/tv-led/
Si primele modele aparute pe stoc si la noi: http://www.domo.ro/T...amsung_26EH4000
http://www.domo.ro/T...amsung_32EH4000.

In 2012 LCD-CCFL au disparut din oferta Samsung.
Avem seria EH- low cost cu rama ft. subtire dar groase cat un LCD-CCFL, probabil cu panouri ieftine chinezesti.
si seria ES - modele mai scumpe cu aceiasi rama subtire si dar si cu o grosime adecvata unui LCD-LED, probabil cu panouri mai bune o parte Samsung made.

#3
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,183
  • Înscris: 15.07.2005
eu sunt mirat cum de in 2012 se mai fac cu rez 720p. credeam ca impun si ei ca toate tv indiferent ca e lcd ca e plasma sa fie full hd. mai ales ca se tinde spre 4k sau 8k.
sau producatorii de tv se asteapta ca sa ne schimbam tv-urile minim o data  la 2 ani ?
ps: deja e la vanzare toata seria samsung 2012 la noi in tara prin magazinul http://www.plasme-lc...-ue46es8000-506
daca se considera reclama rog sa se stearga!
preturi ff mari in comparatie cu seria 2011 si tinand cont ca la astfel de magazine sunt preturile mai mici fata de importatori samsung romania...

Edited by _DelSte_, 11 April 2012 - 19:01.
scos citat inutil.


#4
eolis

eolis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 14.01.2012
se fabrica 720p din simplul motiv ca la diagonale mici, nu se observa diferenta fata de un FullHD (mai ales la programele emise SD), costurile panoului sunt cu un anumit % mai reduse, iar majoritatea clientilor catre care se axeaza acest segment nu sunt "consumatori" obsedati de detalii la superlativ, tocmai din pricina faptului ca majoritatea programelor ce le pot recepta sunt SD, iar de redarea materialelor FullHD ii doare-n ***, ori nu au habar. acum, bineinteles, depinde si de "cultura" fiecarui cumparator in parte, inca mai sunt persoane care nu fac diferenta intre HDReady si FullHD. daca pe TV scrie HD, e clar ca e ultima "fita" in domeniu. oricum, daca ai un anumit buget si cunosti cat de cat piata si pe deasupra mai esti si un "minitehnicus" (adica stii cu ce se mananca una, alta), un HDReady in ziua de azi e o investitie proasta, diferenta de parale pana la un FullHD, in principiu, nu face gauri in buzunar (ma refer strict la modelele cu aceeasi diagonala).

si ca sa nu fiu offtopic, preconizez ca modelul Samsung UE40ES5500 va avea un pret in jur de 3500-4000 de lei, in prima faza, dupa aparitia pe piata noastra. fata de predecesorul sau din seria D, ES5500 va avea in plus un browser web, Skype, si probabil ceva imbunatatiri pe partea de imagine (asta daca nu vor aparea din nou surprize la partea de panouri). de dorit ar fi si eliminarea clouding-ului, insa pana nu apar primele detalii despre model, asta ramane la stadiul de "imbunatatire dorita".

Edited by eolis, 20 March 2012 - 23:37.


#5
Socrate1970

Socrate1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 751
  • Înscris: 17.06.2008
Revin, asa cum v-am obisnuit cu seria "veche" D !
Succes la discutii, pareri, review-uri si, bineinteles, bafta la achizitie!!

Un mic exemplu...

Samsung seria E

Attached Files


Edited by Socrate1970, 29 March 2012 - 11:53.


#6
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
Pacat ca la ce stie nu foloseste sistemul 3D fara ochelari.

Ochelarii sint inca prea mari si incomod de folosit mult timp.

#7
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,025
  • Înscris: 08.08.2002
Daca ne raportam la preturile de lichidare de stoc la seria D seria ES e scumpa, daca ne raportam la preturile de lichidare de stoc de la Panasonic seria 30, seria ES e ft. scumpa.

#8
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,025
  • Înscris: 08.08.2002
Si de ce e al tau mai complet ? Pt. ca ai pus un link de la altex cu un ES seria 7  si un manual ?

Edited by MD, 29 March 2012 - 13:20.


#9
Socrate1970

Socrate1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 751
  • Înscris: 17.06.2008
Ca sa fiu off-topic:
Prietene, ia-le tu pe amandoua! Eu nu ma supar!
Am vrut doar sa informez oamenii, forumistii. Nu-i bai, moderatorul poate sa stearga thread-ul deschis de mine...
Oamenii oricum au apreciat ce am postat anul trecut, cu seria D.
Case closed!
Bafta la achizitii!

#10
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
Nu va mai suparati, se poate contopi unul cu celalalt daca doreste administratorul.   :peacefingers:

#11
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,183
  • Înscris: 15.07.2005
Lansare oficiala Samsung Romania pe 23 aprilie 2012 la biblioteca nationala noua serie de tv es

#12
eolis

eolis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 14.01.2012
Se pare ca noile modele ES sunt deja disponibile in stocuri:


[ http://avking.ru/mimg/0_2096.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


UE32ES5500 ~ 2400-2500 RON
UE40ES5500 ~ 3000-3100 RON
UE46ES5500 ~ 4300-4400 RON




Astept cu interes parerile celor care vor cumpara unul din modelele de mai sus.  :D

Edited by eolis, 04 April 2012 - 15:44.


#13
Socrate1970

Socrate1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 751
  • Înscris: 17.06.2008
Inca nu si-a achizitionat nimeni un TV seria E?
Acum, un cadou de Iepuras.. :)
Asteptam opinii de utilizatori!

#14
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,183
  • Înscris: 15.07.2005
Am vazut si eu azi 2 modele in magazinul altex
46ES7000 - 8999 RON
46ES8000 - 9999 RON
Foarte scump parerea mea ...

Edited by _DelSte_, 11 April 2012 - 19:01.
scos citat inutil.


#15
Socrate1970

Socrate1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 751
  • Înscris: 17.06.2008
Am gasit un model interesant...

Televizor Samsung led 3D UE55ES6570
DISPONIBIL LA COMANDA 7-10 ZILE
MODEL 2012
CONTINE 2 X SSG 3050 OCHELARI 3D
Serie
Serie
6
Video
Diagonală ecran
55 (138 cm)
Rezoluție
1920 x 1080
Micro Dimming
Da
Clear Motion Rate
400
Tehnologie imagine
Motor HyperReal 3D
Contrast dinamic
Mega Contrast
Wide Color Enhancer Plus
Wide Color Enhancer Plus
Display
Ultra Clear Panel
Da
Audio
Dolby
Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
SRS
SRS TheaterSound HD
dts 2.0 + Digital Out
Da
Ieșire sunet (RMS)
15 W x 2
Smart TV Functionality
Samsung SMART TV
Da
Smart Hub
Da
Search All
Da
Social TV
Da
Samsung Apps
Da
Skype™ on Samsung TV
Da
Web Browser
Da
Caracteristici generale
Samsung 3D
Da
3D Converter
Da
3D Sound (TV)
Da
Allshare (Powerd by DLNA)
Da
Touch Control Ready
Nu
Smart Phone Remote support
Compatibil
Wireless LAN Built-in
Da
Wireless LAN Adapter Support
Nu
One Foot Connection
Da
Personal Video Recorder Ready
Da
Time Shift
Da
ConnectShare™ (USB2.0)
Film
BD Wise
Da
Anynet+ (HDMI-CEC)
Da
Channel List USB-Clone
Da
Căutare automată de canale
Da
EPG
Da
Teletext (TTXT)
Da
Meniu în limba română
29 de limbi europene
Modul de jocuri
Da
Picture-in-Picture
1 Tuner PIP
Sistem
Tuner DVB incorporat
Da
DTV Reception(DVB-T/T2/C/S2)
DVB-T / C / S2
CI+
CI+
Input & Output
HDMI
4
USB
3
Component In (Y/Pb/Pr)
1
Composite In (AV)
1 (Utilizare comuna cu component Y)
Digital Audio Out (Optical)
1
PC In (D-sub)
1
Slot CI
1
Conector Scart
1
RF In (Terrestrial/Cable Input)
1
RF In (Satelite Input)
1
Cască
1
PC Audio In (Mini Jack)
1
DVI Audio In (Mini Jack)
1 (Utilizare comuna cu intrarea audio PC)
Ieșire audio
Nu
Ethernet (LAN)
1
Design
Design
ONE
Bezel Type
Îngust
Slim Type
Ultrasubțire
Front Color
Negru cărbune
Light Effect (Deco)
Nu
Stand Type
Pătrat
Swivel (Left/Right)
Da
Eco Sensor
Da
Dimension
Package Size (WxHxD)
154 x 84,8 x 17,5 cm
Set Size (WxHxD) with Stand
125,88 x 79,14 x 30,5 cm
Set Size (WxHxD) without Stand
125,88 x 73,17 x 2,99 cm
Greutate
Greutate produs ambalat
27,6 Kg
Accesorii
3D Active Glasses (Included)
Nu
Touch Control (Included)
Nu
Wireless LAN Adaptor (Included)
Nu
Telecomandă
TM1250
not applicable
1 component (AV share), 1 Scart, 1 slot CI
Cablu de alimentare
Da
E-Manual
Da
Manual de utilizare
Da

24 LUNI GARANTIE

Edited by _DelSte_, 11 April 2012 - 19:15.


#16
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,183
  • Înscris: 15.07.2005
preturile la americani la noua serie samsung 2012
la led si la plasme

si acum comparatiile intre modele led es,,,,,

Attached Files



#17
Neolix

Neolix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 302
  • Înscris: 19.05.2005
La Emag au aparut primele televizoare din seria E.

#18
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
Cele doua topicuri "Samsung 2012, seria E" au fost unite.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate