Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Baterie Externa Solara, Power Ban...

Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...
 Identificare filet butelie r290

Sifon pe circuitul frigorific.

Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania
 verificare specificatii lapgop Asus

Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua
 Despre proiectarea drumurilor urb...

Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...
 

NextGen - TV cablu digital. Nou: Discovery HD, TLC HD, ID HD, Animal Planet HD, HGTV HD

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
1511 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006
Postare plăcută!

Edited by a_d_y, 03 April 2017 - 15:48.


#2
alinushus

alinushus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 05.01.2004
Aseara pe tunerul dvb-c al tv-ului mai mi-a aparut un nou post HD, nu are sigla, pare italian iar imaginea este dublata in sensul ca sunt doua imagini identice ce impart ecranul in doua( sa fie3D side by side?)

#3
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

 alinushus, on 6th April 2012, 08:26, said:

Aseara pe tunerul dvb-c al tv-ului mai mi-a aparut un nou post HD, nu are sigla, pare italian iar imaginea este dublata in sensul ca sunt doua imagini identice ce impart ecranul in doua( sa fie3D side by side?)
da....nu poti pune o captura ?

#4
alinushus

alinushus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 05.01.2004

 DIVX2006, on 7th April 2012, 06:38, said:

da....nu poti pune o captura ?
Nu pot pune captura, frecventa este 698Mhz modulatie 256

#5
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

 alinushus, on 7th April 2012, 09:57, said:

Nu pot pune captura, frecventa este 698Mhz modulatie 256
bre, fa o poza,...ai zis ca vezi imaginea, ca-i sbs... :peacefingers:

#6
alinushus

alinushus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 05.01.2004

 DIVX2006, on 7th April 2012, 17:27, said:

bre, fa o poza,...ai zis ca vezi imaginea, ca-i sbs... :peacefingers:
Stiu ce vroiai, doar ca nu am timp si nici chef sa fac poze, totusi:

Attached Files



#7
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007
Merci, nu a aparut sigla ceva sa ne spui ce canal este ? :peacefingers:

#8
alinushus

alinushus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 05.01.2004
Nu are nci o sigla, nici denumire in lista, vorbesc italiana, si am vazut ca ieri a avut si perioade in care nu a mers

Edited by megafanro, 08 April 2012 - 17:17.
Scos citat inutil.


#9
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,581
  • Înscris: 16.12.2006
O fi vreun canal 3D de test :)

#10
ad-bloc

ad-bloc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,892
  • Înscris: 26.03.2012

 catalinman, on 8th April 2012, 12:00, said:

O fi vreun canal 3D de test :)
+1

#11
marianfloarea

marianfloarea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 22.04.2008

 ad-bloc, on 8th April 2012, 19:27, said:

+1


Confirm si eu la Mioveni acelasi lucru, aceeasi frecventa si modulatie.....

#12
ovidiu_d

ovidiu_d

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 24.01.2005
Confirm si eu...

e un post italian 3D...

acum ma uit la un reportaj despre mafie ;)

#13
digi340

digi340

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 11.04.2006

 alinushus, on 6th April 2012, 07:26, said:

Aseara pe tunerul dvb-c al tv-ului mai mi-a aparut un nou post HD, nu are sigla, pare italian iar imaginea este dublata in sensul ca sunt doua imagini identice ce impart ecranul in doua( sa fie3D side by side?)
Pe un Sony Bravia nu apare acest canal.Celelalte de pe aceasta frecventa  se vad .Am scanat si cu tara aleasa pe Romania, Finlanda, Germania si nimic.Toate celelalte canale se vad numai cel 3D nu apare de loc.Firmware 4.04 .Incep sa regret ca nu am achizitionat o alta firma.Imi poate spune cineva daca sirul de transport contine NID-ul, TID-ul si SID-ul?

#14
alinushus

alinushus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 05.01.2004
Vezi ca nu merge toata ziua, totusi si cand imi aparea lipsa av, la o rescanare tot l-a gasit, acum nu-ti pot confirma daca merge, insa diseara cand ajung acasa o sa verific si parametrii ceruti de tine

#15
ovidiu_d

ovidiu_d

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 24.01.2005
de vreo saptamana nu l-am mai prins...cred ca l-au scos...

#16
marianfloarea

marianfloarea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 22.04.2008
Imi poate spune si mie cineva DOLCE SPORT HD nu transmite 1080i meciurile de la campionatul de fotbal,
ca la mine se vede pierdere mare mai ales la miscare. Si asa este mai mereu la transmisii live de fotbal.

Am impresia ca nu, desorece pe TVR HD este altceva.

Merci......

#17
cyberblue

cyberblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 17.05.2006
Acum cateva minute Set Top Box-ul Synaps și-a făcut un up date din rețea cu primul firmware Next-Gen. Singura diferență pe care am gasit-o până acum că în loc de sigla Synaps la pornire apare sigla Next-Gen.

Mi se pare inutil asaltul pe zona sportivă a Next-Gen. Pentru acest public există DIGI RDS-RCS. Ce-i drept Digi Sport-urile au si multe alte campionate, pe care nu le împart sau nu le transmit simultan cu TVR-ul sau Eurosportul ca Dolce Sport.

#18
Deyutzu_AR

Deyutzu_AR

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 21.03.2012
@cyberblue : voi Rtc-istii a-ti impartit cumva NBA-ul , Campionatul Ucrainei si cel Portughez cu vreo televiziune ??? din cate imi amintesc eu NU!!!.intrebam pentru ca aveati EXCLUSIVITATE la ele.La fel face si Digi-ul cu Formula1 , Premier League , Campionatul Spaniol , Liga I _Romania , ATP 1000 (Tennis) etc.
-urmatorul lucru am vrut sa subliniez : fiecare operator din banii de la abonat achizitioneaza drepturile de televizare si le ofera gratis la abonat daca este la firma lui :P

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate