Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
De unde cumpărăm vin adevărat?
Last Updated: Apr 17 2024 19:19, Started by
Digix
, Mar 09 2012 19:53
·
91
#8677
Posted 18 January 2022 - 19:11
Duminica am gustat la biserica un Lambrusco dell Emilila frizante. F bun. Nu i am facut poza darr asta e
https://www.luz-pizz...rusco-rose.html |
#8678
Posted 24 January 2022 - 16:43
Un Lambrusco del Emilia Rosato, IGT, f bun. Si un vin de Languedoc Roussillon, extraordinar de bune. Baute negastronomic cu somon si cartofi la cuptor+celebra varza acra Alsacia à, la choucroute. Merg Baute si asa dar se pierde ceva pe drum, o finete, niste arôme subtile.
Attached Files |
#8679
Posted 25 January 2022 - 01:39
petit_christian, on 24 ianuarie 2022 - 16:43, said:
Un Lambrusco del Emilia Rosato, IGT, f bun. Si un vin de Languedoc Roussillon, extraordinar de bune. Baute negastronomic cu somon si cartofi la cuptor+celebra varza acra Alsacia à, la choucroute. Merg Baute si asa dar se pierde ceva pe drum, o finete, niste arôme subtile. Languedoc-ul de Comigne e o surpriza placuta inteleg, pt un vin de 4-5 euro in market. Producator mic, fara cost de marketing, poate sa aiba o calitate decenta. |
#8680
Posted 25 January 2022 - 02:39
O surpriza f placuta, luat din Grand Frais, nici nu știam ca au si vinuri.
Sunt multe feluri de Lambrusco,unele mai bune altele mai putin. E vb si de gustul omului. |
#8681
Posted 04 February 2022 - 12:27
Din ciclul ce am fost odata si ce am ajuns, azi Rotenberg. Cand au aparut erau excelenti, calitate super. Pana si gama de retail era exceptionala, cand iesisera in 2006 cu Rapsod, merlotul cu gust de visina coapta, foarte placut. Apoi dupa cativa ani de calitate vinurile au prins un gust de afumare, fum de cauciuc ars. Atunci am zis, asta e, in fond si altii au disparut de pe piata. Zilele astea am zis sa mai dau o sansa cu un Cabernbet sec, 13% alcool, anul nu este trecut si nici data imbutelierii. Din pacate vinul este afumat la greu. Nu stiu ce se intampla cu firma asta, dar eu unul am alte gusturi. Inca ceva pret 42 de lei in retail....i-am pierdut caci asta e riscul meseriei.
Attached FilesEdited by cristian_e, 04 February 2022 - 12:28. |
#8682
Posted 04 February 2022 - 13:58
Rotemberg nu sunt cei care au bagat o gramada de bani in butoaie parlite, ca dupa aceea sa descopere ca nimanui nu-i plac vinurile cu iz de fum?
|
#8683
Posted 11 February 2022 - 11:55
Vin Ravac de la Familia Vladoi-Constanta, un vin jejer, baubil cu note de tomate si struguri proaspeti. Vinul este sec, an 2015, 12,9% alcool. Vinul Ravac este conform dex: ”Must care se scurge de la sine din strugurii puși în teasc (fără presare); vin superior obținut din acest must; vin limpede, separat de drojdie, prin trecerea lui dintr-un butoi în altul; vin rămas neînghețat dintr-un butoi expus la temperaturi joase/”
Alt vin este de la Corcova-Mehedinti, denumit Din Deal, medalie de aur la Vinarium 2021, sec, 13,5% alcool, an 2015, cupaj CS+M.. Aduce a coacaze negre si tutun. Bun, dar sub cel de sus...si la pret 22 lei. Attached Files |
#8684
Posted 11 February 2022 - 19:44
cristian_e, on 11 februarie 2022 - 11:55, said:
Alt vin este de la Corcova-Mehedinti, denumit Din Deal, medalie de aur la Vinarium 2021, sec, 13,5% alcool, an 2015, cupaj CS+M.. Aduce a coacaze negre si tutun. Bun, dar sub cel de sus...si la pret 22 lei. E DOC Corcova dar e crama Catleya |
#8685
Posted 11 February 2022 - 22:35
Da, Catleya... de fapt si Corcova e de fapt Corcova Roy & Damboviceanu
|
#8686
Posted 13 February 2022 - 18:43
Doua vinuri de retail ce le beau an de an in sezonul cald....desi e februarie, temperatura e de primavara. Ambele vinuri au iesit deja pe anul 2021, sunt proaspete. Feteasca regala -Castel Huniade, demisec, 11,5% alcool si Muscat Otonel demisec, 12,5% alcool, din gama Domeniile Recas.
FR, gust de piersici turtite paraguay, placute usor amarui, foarte bun, aduce a lumea noua, fresh si aromat. Pret 20 lei Al doilea, muscatul aduce a vanilie..placut si el, desi in gama asta prefer tot FR, dar e greu de gasit. Pret 31 lei... P:S. intersanta contraeticheta de produs Vegan... Attached FilesEdited by cristian_e, 13 February 2022 - 18:46. |
|
#8687
Posted 13 February 2022 - 20:33
#8688
Posted 13 February 2022 - 20:38
#8689
Posted 21 February 2022 - 11:17
Tamaioasa Romaneasca demidulce de la Domeniile Banieie, 12% alcool, an 2020...Pret 22 lei...
Destul de greoi si usor oxidat...Acum cativa ani am luat de la ei o tamaioasa extraordinara si era la ...bib...Se chemau atunci Vie Vin Segarcea...Probabil au schimbat denumirea ca sa nu se confunde cu domeniul coroanei segarcea... Attached FilesEdited by cristian_e, 21 February 2022 - 11:18. |
#8690
Posted 26 February 2022 - 18:36
Arbora-Sauvignon Blanc de la Aurelia Visinescu , sec, an 2021, 13% alcool....Un vin cu o buna tipicitate de soi de SB, placut cu iz de flori de soc si fan cosit...Foarte bun 27 de lei prin retail...
Attached Files |
#8691
Posted 26 February 2022 - 23:08
Un Lambrusco Emilia rosu extraordinar de bun. Despre a doua poza, si bani sa ai si muzica sa cinte, dar nu s atitia parai.
Attached Files |
|
#8692
Posted 27 February 2022 - 07:15
Ala e frigider in supermarket? La noi vara berea si sucurile sunt in frigider in supermarket, dar nu am vazut niciodata o sticla de vin alb in frigider alaturi de bere. Vinul se vinde cald....
|
#8693
Posted 27 February 2022 - 07:55
Vinul alb de consum des vine in frigider (dacă vrei, au și varianta calda) de obicei.
Apropo de poze, am și eu una de premiere cru la duty free. Xxx Attached Files |
#8694
Posted 27 February 2022 - 10:21
Am baut recent un vin normal, cinstit, fara ifose nobile.
Sarica Niculitel 1958, cupaj de feteasca cu savignon. Poate ca intreaga gama 1958 merita incercata. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users