![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
bilet tren intre budapesta si viena
Last Updated: Mar 05 2012 04:06, Started by
monuku
, Feb 20 2012 09:16
·
0

Posted 20 February 2012 - 09:16

Buna ziua!
Am si eu o intrebare: cat costa biletul de tren intre Budapesta si Viena (ne gandeam sa mergem cu avionul pana la Budapesta si de acolo sa luam trenul pana la Viena- eu am tot cautat si nu am gasit unde pot sa fac o rezervare). Multumesc mult. |
Posted 20 February 2012 - 09:55

Buna ziua! Am si eu o intrebare: cat costa biletul de tren intre Budapesta si Viena (ne gandeam sa mergem cu avionul pana la Budapesta si de acolo sa luam trenul pana la Viena- eu am tot cautat si nu am gasit unde pot sa fac o rezervare). Multumesc mult. |
Posted 20 February 2012 - 10:03

Poti cumpara bilete online: http://www.mav-start...zi_e_ticket.php , costa cam 25 euro dus-intors. Poti lua ternul de la aeroport pana la gara. Daca nu te descurci cu limba, foloseste google pt traducere, Informatiile in engleza de pe site mi se par cam sumare.
|
Posted 20 February 2012 - 15:07

Mi se pare ok si cu autocarul. Am cautat si pe site-ul de la Eurolines (de fapt Volanbusz sau ceva de genul asta dar nu m-am descurcat cu modificarea orei)
|
Posted 22 February 2012 - 09:18

Mi se pare ok si cu autocarul. Am cautat si pe site-ul de la Eurolines (de fapt Volanbusz sau ceva de genul asta dar nu m-am descurcat cu modificarea orei) |
Posted 23 February 2012 - 06:44

Vrei tren neaparat? Eu am mers cu autocarul, Orangeways. Foarte ok si ieftin,zic eu. Costa cam 15-17 Euro dus intors, poti lua biletele de pe site ul lor |
Posted 24 February 2012 - 14:07

Ziua buna tuturor..! Pentru cei ce au fost mai recent in Budapesta(anul acesta sau anul trecut),ma poate ajuta cineva cu informatii despre preturile practicate de companiile de taxi.? exista preturi aprox.egale sau unele sunt mai scumpe decat altele..? Preturile sunt pe km sau pe cursa,negociabile.? Taxiurile care preiau clienti de la aeroport practica tarife mai mari ca restul(ex.Fly Taxi din Bucuresti).? Multumesc celor ce ma pot ajuta..!
|
Posted 05 March 2012 - 04:06

Ziua buna tuturor..! Pentru cei ce au fost mai recent in Budapesta(anul acesta sau anul trecut),ma poate ajuta cineva cu informatii despre preturile practicate de companiile de taxi.? exista preturi aprox.egale sau unele sunt mai scumpe decat altele..? Preturile sunt pe km sau pe cursa,negociabile.? Taxiurile care preiau clienti de la aeroport practica tarife mai mari ca restul(ex.Fly Taxi din Bucuresti).? Multumesc celor ce ma pot ajuta..! Daca te intereseaza drumul de la aeroport in oras, merita sa iei: http://www.airportshuttle.hu/en/ . Un drum dus-intors aeroport-centru e aprox 16-17 euro. Asa eviti sa ai probleme cu taximetristii. P.S. Daca zbori cu wizz: http://mogyoro.hwstu.../pair/index.php |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users