![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
aplicatie de folosit blitz-ul drept lanterna?
Last Updated: Jan 11 2012 21:05, Started by
emylian92
, Oct 27 2011 16:46
·
0

Posted 27 October 2011 - 16:46

salutare
am un telefon nokia 5610 cu blitz exista vreo aplicatie prin care sa folosesc blitzul drept lanterna? am nevoie de o aplicatie .jad sau .jar , nu .sis multumesc |
Posted 27 October 2011 - 16:54

Nu se poate folosi blitz-ul drept lanterna pentru ca s-ar arde.
Ca sa poti face ce vrei tu trebuia sa aibe telefonul flash. Banuiesc ca nu sta blitz-ul aprins atunci cand filmezi nu? Blitz-ul acela de la telefon daca sta prea mult aprins se arde. |
Posted 27 October 2011 - 16:56

Nu se poate folosi blitz-ul drept lanterna pentru ca s-ar arde. Ca sa poti face ce vrei tu trebuia sa aibe telefonul flash. Banuiesc ca nu sta blitz-ul aprins atunci cand filmezi nu? Blitz-ul acela de la telefon daca sta prea mult aprins se arde. |
Posted 27 October 2011 - 17:02

Nu se poate folosi blitz-ul drept lanterna pentru ca s-ar arde. Ca sa poti face ce vrei tu trebuia sa aibe telefonul flash. Banuiesc ca nu sta blitz-ul aprins atunci cand filmezi nu? Blitz-ul acela de la telefon daca sta prea mult aprins se arde. nu cred ca exista aplicatie pt nokia non symbian. |
Posted 27 October 2011 - 17:11

Posted 27 October 2011 - 17:13

Eu am pe symbian aplicatii care teoretic fac chestia asta, dar nu sta aprins blitz-ul permanent ca sa fie folosit telefonul pe post de lanterna.
|
Posted 27 October 2011 - 17:18

Poți folosi ecranul telefonului drept lanternă...
![]() Există două aplicații pentru Nokia 6300: - LightMe.jar (diferite culori); - Light, creat de Staffan Persson. rsumy |
Posted 27 October 2011 - 17:23

Programele acelea coloreaza display-ul si ii intensifica lumina ( ceea ce poate fi facut din setarile telefonului ).
Nu au nicio legatura cu blitz-ul. |
Posted 11 January 2012 - 21:05

Nu stiu cum e la nokia, dar la samsung-ul meu S5600 dau sa filmez si pun pauza. Daca il tin mult se stinge dupa vreun minut.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users