Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

România TV HD.

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
1601 replies to this topic

#1423
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,231
  • Înscris: 22.02.2017
Eu vreau sa treaca in primul rand 16:9. Nu inteleg de ce mai sunt posturi 4:3 in ziua de azi.

#1424
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
România TV va ajunge sa se desființeze din cauza atâtor plecări si vor mai putea plati.

#1425
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,231
  • Înscris: 22.02.2017
http://www.digi24.ro...mania-tv-754160

#1426
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3X0vRKsZSmY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

https://www.paginade...-stirile-pro-tv

#1427
Florin9

Florin9

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 13.07.2017
Amendă-record pentru România TV pentru jigniri aduse Codruței Kovesi și acuzații neprobate pentru Iohannis

Apelative precum „mincinoasă notorie”, „golancă”, „purtătoare ilegală de fustă”, ”Face din România closetul ei.”, ”Se urcă pe toți și face pișu pe ei” au costat România TV 120.000 de lei.

Afirmațiile i-au aparținut lui Gelu Vișan, de la PMP, care făcea referire la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, într-o emisiune din luna mai, moderată de Lili Ruse. Cazul a ajuns pe masa CNA după ce forul a primit 93 de sesizări de la telespectatori, ce acuzau în special limbajul exagerat al lui Vișan.

Publicitate
Subiectul este la a doua strigare la CNA. Marți a fost vizionarea și propunerea sancțiunilor, însă niciuna nu a trecut atunci la vot. Cazul a fost reportat, pentru vot, pentru ședința de astăzi. Atunci, au fost propuse sancțiuni de 120.000 de lei (Florin Gabrea), 40.000 de lei (Radu Călin Cristea) și 20.000 de lei (Monica Gubernat). Radu Călin Cristea și-a retras propunerea, rămând doar cele două.

„Eu nu am mai asistat la așa ceva de când sunt în CNA și când n-am fost în CNA. De neacceptat, de netolerat, nu poți să te uiți și nici să auzi așa ceva.”, a spus Florin Gabrea, în ședința de marți, când a propus amenda-record.

La rândul său, Radu Herjeu, membru CNA, tot în ședința de marți, a declarat: „De data asta moderatorul și-a făcut datoria. Problema mea e alta, de câte ori trebuie moderatorul să-l întrerupă până când trebuie să i se taie invitatului telefonul? E ok, și-a făcut datoria, dar de cinci ori, dacă nu chiar de mai multe ori îi spune: „Domnul Vișan, vă rog să nu mai jigniți”, iar domnul Vișan continuă să jignească.”

Au votat pentru Florin Gabrea, Valentin Jucan, Orsolya Borsos, Viorel Vasile Buda, Dorina Rusu și Gabriel Tufeanu. Alți patru membri au votat pentru sancțiunea de 20.000 de lei: Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Radu Herjeu și Laura Georgescu.

Legislația invocată de CNA:

Art 3 cu 2 din Legea Audiovizualului:

„Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor.”

Art 34, din Codul Audiovizual:

„Orice persoană are dreptul la propria imagine”

Art 40 cu 1 și cu 5, limbajul injurios

„(1) În virtutea dreptului la propria imagine, în cazul în care în programele audiovizuale se aduc acuzaţii unei persoane privind fapte sau comportamente
ilegale ori imorale, acestea trebuie susţinute cu dovezi, iar persoanele acuzate trebuie contactate şi invitate să intervină pentru a-şi exprima punctul de vedere. În situaţia în care persoana vizată refuză să prezinte un punct de vedere sau nu a putut fi contactată prin încercări repetate, trebuie precizat acest fapt.”

(4) Moderatorii programelor au obligaţia să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmaţiile acuzatoare, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acestea

(5) Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă.”

Art 64 1 b,

„(1) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii: a) asigurarea unei distincţii clare între fapte şi opinii; #M4 B) informarea cu privire la un subiect, fapt sau eveniment să fie corectă, verificată şi prezentată în mod imparţial şi cu bună-credinţă.”

Art 65 a,

„În emisiunile de ştiri şi dezbateri, radiodifuzorii trebuie să respecte următoarele reguli: a) rigoare şi acurateţe în redactarea şi prezentarea ştirilor;”

Art 66 1 a,

„În emisiunile de ştiri şi dezbateri, radiodifuzorii trebuie să respecte următoarele reguli: a) rigoare şi acurateţe în redactarea şi prezentarea ştirilor;”

Art 47 cu 3,

„(3) Sunt interzise în programele audiovizuale afirmaţii defăimătoare generalizatoare la adresa unui grup/comunităţi definit(e) de gen, vârstă, rasă, etnie, naţionalitate, cetăţenie, credinţe religioase, orientare sexuală, nivel de educaţie, categorie socială, afecţiuni medicale sau caracteristici fizice.”

Fragmente din emisiune, din:

Gelu Vișan: Ăsta mai e DNA? Ăsta-i DNA?
Liliana Ruse: Da ce e domnu…?
Gelu Vișan: Caricatura asta despre care spune că e caricatură un procuror? Nu eu! Un procuror spune despre DNA că-i caricatură… Acest instrument stalinist de opresiune? Ăsta-i DNA? Așa numiți dumneavoastră… Asta este șefă?
Liliana Ruse: Se numește, nu c-o numesc eu…
Gelu Vișan: Femeia asta care spune ”Mânca-ți-aș gura”, nu știu ce, cu limbaj golănesc? Și de ce ridicați mâna la mine că așa vorbește ea… Mânca-vi-aș gura, freca-vi-aș, nu știu ce?



Gelu Vișan: Nu e nicio doamnă, doamnă. Doamnă, ascultați-mă! E purtătoare ilegală de fustă. Ascultați-mă pe mine! Da (neinteligibil) de discriminare, da?

(...)

Gelu Vișan: Da este o șmecheră, o golancă…

(...)

Gelu Vișan: Doamnă, cum poți să faci din România closetul tău? Cum poți să faci din România… să faci pișu în capul întregii țări, c-așa vrei tu?

Gelu Vișan: Și noi ce trebuie să facem acuma? Noi acum să spunem: Vai, doamna Kovesi… Vai, doamnă, vai..

(...)

Liliana Ruse: Domnu Vișan, de ce atâta grabă a președintelui să se pună imediat cum e un scandal legat de doamna Kovesi, domnul Iohannis îi pune capac, doamna Kovesi rezistă?

Gelu Vișan: Pentru dumneavoastră, pentru telespectatorii României TV și mă bucur că este o emisiune a dumneavoastră, dacă-mi dați 3-4 minute o să vă explic imediat adevărata față a domnului Iohannis. Domnul Klaus Werner Iohannis când era primar al Sibiului, atenționat de o mare personalitate a României, domnul Corneliu Bucur, directorul Muzeului Astra asupra modului în care cheltuiește banii și fură banii… îl acuză pe Iohannis că fură banii din primăria Sibiului, îl acuză cu subiect și predicat, unde… o să vorbim despre afacerea Aeroportul și despre interesele pe care le are Klaus Iohannis acolo, da?

Liliana Ruse: Ce ne citiți acolo? Să știm și noi…

Gelu Vișan: Vă citesc următorul lucru… L-a chemat pe acest domn Bucur în birou, da?, în birou… de fapt, al altuia, și spune așa, citez: ”Într-o tiradă neîntreruptă pe un ton de-o agresivitate ce-mi amintea de scenele din filmele italiene cu Camorra, domnul Iohannis mi-a atras atenția asupra atitudinii mele insultătoare prin care ați adus grave prejudicii de imagine Primăriei Sibiului și mie însumi. Atrăgându-mi atenția că așa ceva nu am de gând să tolerez, după care mi-a ordonat să încetez imediat orice campanie de presă pe tema violării legii bugetului de stat. Continui doar c-o singură frază ca să vedeți adevărata față a acestui individ, da?, care a constituit un grup infracțional și-o să vă spun care, da?, în care timp de o jumătate de oră îl calcă în picioare pe directorul Muzeului Astra, la propriu, da?, dă cu el de toți… omul spune aicea…

Liliana Ruse: La propriu nu, bănuiesc că nu l-a lovit, adică…

Gelu Vișan: Da? Nu, nu, nu… L-a făcut…

Liliana Ruse: Cu gura, așa…

Gelu Vișan: L-a făcut cu ou și cu oțet de ce-și permite să se intereseze de bugetul public și are aici o descriere domnia-sa… ”Figura sa schimonosită de ură și adversitate, nu o puteam asocia decât cu cea a unei persoane meschine, (neinteligibil), intolerante față de orice opinie contradictorie, trăsături specifice persoanelor inculte ajunse într-o poziție care le depășește, evident, calitățile naturale și culturale.” Mai mult, decât atât…

Liliana Ruse: Din ce citiți? Arătați să vedem despre ce e vorba…

Gelu Vișan: ”Războiul meu pentru democrație”… Este publică… ”Războiul meu pentru democrație” a domnului Corneliu Bucur… Domnul Corneliu Bucur, pentru cei care s-au întrebat ce-am eu cu domnul Iohannis, mi-a făcut cadou această carte din 2016, scrie aici, da?, n-am citit niciodată din ea… Am vrut să văd dacă oameni-și dau seama cu ce hahaleră avem de-a face. Doamnă, ascultați-mă…

(...)



Gelu Vișan: … de unde pleacă tot acest subiect. Ia uitați dumneavoastră, aici, de unde pleacă. De la șmecheria din afacerea Aeroportul care înseamnă peste 100 de milioane de euro în care domnul Iohannis și-a adus niște firme din Germania și pe care le-a făcut… a făcut aeroportul de-acolo praf… Putem să avem emisiuni speciale pe această temă și nu numai pe asta că sunt multe teme în care domnul Iohannis a …

Sursa:https://www.paginademedia.ro/2017/09/amenda-record-pentru-romania-tv-pentru-jigniri-aduse-codrutei-kovesi-si-acuzatii-neprobate-pentru-iohannis

.

Attached Files



#1428
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,231
  • Înscris: 22.02.2017
26.000 euro e ceva... dar sigur are de unde sa plateasca.

#1429
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,586
  • Înscris: 11.02.2016
Din pacate da...
Le-a can revenit publicitatea plus ca au crescut in audiente...

#1430
MarVerde

MarVerde

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 06.09.2017
Rubrica Economica Express începe azi la România TV. Coordonator, fostul director editorial. Cine o prezintă ?
Economica Express, un grupaj cu informații economice începe azi la România TV. Coordonator este fostul editorial al stației, Cătălin Popa.

Vineri, de la 18.30, va intra pe post o ediție pilot, urmând ca grupajul să intre pe formatul normal de luni, 18 septembrie.

Știrile, realizate în parteneriat cu economica.net, site din același grup, vor avea cinci minute.

Publicitate
Cine le prezintă?

Economica Express va fi prezentată de Olimpia Simion. Până în prezent, Olimpia Simion a lucrat la România TV, însă în spatele camerelor.

O nouă linie de business

Grupajul de știri economice face parte dintr-o nouă "linie de business" a grupului media, care va mai include conferințe și evenimente, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Cătălin Popa, fost director editorial România TV, în prezent coordonator al acestui proiect.

Cătălin Popa, director editorial România TV, s-a întors la postul de știri după un concediu de peste două luni. S-a întors doar pentru noul proiect.

„Mă voi ocupa de o linie nouă de business: o rubrică de știri economice, conferințe și evenimente”, spune el.

Sursa: https://www.paginade...cine-o-prezinta

#1431
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
VIDEO. Știrile România TV, generic ajustat pentru Centenar. Rămâne aproape identic cu cel Știrilor Pro TV
Schimbare în genericul știrilor România TV, din această săptămână, cu ocazia Centenarului. Postul TV a introdus în clipul difuzat la începutul fiecărui buletin de știri un text ce anunță „România 100 ani”.
În rest, genericul rămâne neschimbat, în oglindă cu cel al Pro TV, după cum Paginademedia.ro a scris.
Iată noul promo de Centenar
https://player.vimeo...ideo/254457516"
Sursa: https://www.paginade...stirilor-pro-tv

Edited by Veverita_9, 06 February 2018 - 14:31.


#1432
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Attached File  descărcare (3).jpg   5.47K   0 downloads, somație publică de la CNA, pentru reclamă mascată la Cris-Tim
Attached File  Screen-Shot-2013-12-12-at-12.47.54-PM_tb730.png   393.83K   1 downloads
România TV a primit o somație publică de la Consiliul Național al Audiovizualului pentru o știre despre mezelurile Cris-Tim, considerată publicitate mascată.
Forul audiovizual a analizat știrea din 28 octombrie după ce a primit o sesizare de la un telespectator.
CNA a monitorizat știrea cu titlul „Produse Tradiționale, gustoase și sănătoase”, care a fost difuzată de două ori pe 28 octombrie, de la 7 și la 8 dimineața. Acesta a fost un articol reportaj de la trâgul Indagra, în care erau prezentate numeroase cadre de la standul Cris-Tim cu prim-planuri pe logo și pe mesajul „Etcicheta curată”, promovat de producătorul de mezeluri.
„Bunătăți tradiționale, gustoase și sănătoase, cu asta se laudă cei de la CRIS-TIM, prezenți printre producătorii de top de la cel mai mare târg de agricultură din țară. Salam, cârnați, șuncă sau specialități preparate ca acasă, fără pic de E-uri, toate le-au putut găsi românii la INDAGRA.”, a mai spus prezentatorul.
Cum s-a apărat reprezentantul România TV, Roxana Niculescu: „Am fost la târgul Indagra mai multe zile. Într-una dintre dimineți am făcut, într-adevăr, acel reportaj la standul celui mai mare producător de mezeluri din România. Cei care anul trecut și-au acreditat toată aparatura de tip european. radu Timiș este cunoscut. A fost invitat și la dezbateri, nu doar la România TV. Faptul că am promovat produsele românești nu știu dacă înseamnă reclamă mascată. Înțeleg că în sală este și avocata Cris-Tim care poate confirma că nu a fost niciun contract comercial pentru această prezentare a Cris-Tim ca și a altor producători.”
Avocata Cris-Tim: „Doresc să atrag atenția că acea secvență a fost surprinsă în contextul în care se disucta despre acele produse curate, care sunt produse sub denumirea de etichetă doar de Cris-Tim. Faptul că s-a prezentat societatea Cris-Tim că produce produse sub acest concept nu poate fi considerat sub nicio formă publicitate mascată, în opinia noastră.”
Radu Herjeu, membru CNA: „Cu tot respectul, nimeni nu poate să vină să ne spună că aia n-a fost reclamă la Cris-Tim. Poți să o spui cuiva care n-a văzut materialul.”
Membrii CNA au venit cu două propuneri de sancționare:
10.000 de lei, propunerea lui Radu Herjeu, membru CNA, care a precizat că a ținut cont în individualizarea sancțiunii și de audiența postului.
După propunerea lui Herjeu, Monica Gubernat a propus postului o somație
După trei ture de vor, cei mai mulți membri au încșinat către somație: Marius Badea, Orsolya Boroso, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Gabriel Tufeanu.
De cealaltă parte, Florin Gabrea, Laura Georgescu și Radu Herjeu au votat pentru amenda de 10.000 de lei. Din ședința de astăzi au lipsit Dorina Rusu și Radu Călin Cristea.
Legislația invocată: ART. 29
(1) Comunicările comerciale audiovizuale difuzate de furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele condiții:
a) să poată fi ușor identificate ca atare, comunicările audiovizuale cu conținut comercial mascat fiind interzise.
Sursa:https://www.paginade...ata-la-cris-tim

#1433
smokke2

smokke2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,959
  • Înscris: 02.12.2012
[ https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32921392_1515602578550819_2998262445375488000_n.jpg?_nc_cat=0&oh=afd49644bcbf976d925def08e00ceecf&oe=5B980C5E - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
O gafă „intenționată” de la personalul RTV.

#1434
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,586
  • Înscris: 11.02.2016
E veche...
Câțiva ani, se vede că e grafica aia veche.
Cred că singurul moment când burtiera RTV "a spus" adevărul :D

#1435
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
TV Break, emisiune de publicitate și cultură urbană la Attached File  Romania TV.png   56.78K   3 downloads
Attached File  00022--0-00-08-13-_tb730.png   522.85K   5 downloads
Emisiune nouă la România TV. Postul de știri va avea un program “despre advertising, cultură urbană și consumerism”. Cel puțin așa o definește realizatorul.
Publicitate
Când începe și la ce oră va fi?
TV Break este numele noii emisiuni. Va avea aproximativ 25 de minute și va fi difuzată joia, de la ora 23.00. Prima ediție: joi, 5 iulie.
Cine o realizează?
Realizator, prezentator și producător este Adrian Barbu, care vine din departamentul Creație al România TV. Mai exact, de la grafică.
De altfel, Adrian Barbu are o experiență de 15 ani ca grafician de televiziune, la Realitatea TV, la Publika TV și la România TV.
Din subiectele primei ediții:
  • Ana Maria Caia și-a donat ziua către Hospice Casa Speranței
  • Un review al festivalului Spotlight
  • Analiză de reclamă. “Va fi un spot al unui operator de servicii medicale, analizat de un doctor, de fotograful de la Mitrănescu.ro și de Ana-Maria Caia”, a explicat Adrian Barbu pentru Paginademedia.ro.
Sursa: https://www.paginade...a-la-romania-tv

#1436
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,882
  • Înscris: 28.11.2006
Adica un fel de Apropo TV fara umor...

#1437
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Unul din cei mai vechi prezentatori pleacă de laAttached File  Romania TV.png   5.71K   1 downloads
Attached File  bogdan-alecsandru-2_404_tb730.jpg   35.54K   2 downloads
Plecare de la postul de știri România TV. Unul dintre cei mai vechi prezentatori - care a lucrat încă de la începuturile stației, părăsește televiziunea.

Detalii, în continuare:
Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, este vorba de Bogdan Alecsandru, care pleacă spre un alt post de televiziune. Bogdan Alecsandru a prezentat la România TV încă de la startul postului, acum aproape șapte ani.
Unde se va duce?
Conform acelorași surse prezentatorul pleacă la postul Antena 1 cel mai probabil pentru jurnalul de weekend al stației generaliste din grupul Intact.
Până la ora publicării știrii, Bogdan Alecsandru nu a putut fi contactat.
Cine este Bogdan Alecsandru?
A lucrat la România TV din decembrie 2011.
Are peste 15 ani de presă. A început la Iași, cu radio, apoi a intrat în televiziune: Tele M Iași și TVR Iași.
Este trainer în comunicare și partener al platformei educaționale Clickstar.ro.
Are studii în Știinte politice, marketing politic și comunicare (la Iași).
Sursa: https://www.paginade...e-la-romania-tv

#1438
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Extragerile loto se mută de la Attached File  TVR 1.jpg   6.09K   1 downloads la Attached File  Romania TV.png   5.71K   1 downloads De când
După ani în care s-au văzut la Televiziunea publică, extragerile loto se mută, din această săptămână, la un nou post de televiziune.
Extragerile loto se vor difuza pe postul de televiziune România TV, începând din 6 septembrie, în cadrul unei emisiuni dedicate intitulată "Românii au noroc", anunță Agerpres, care citează un comunicat al Loteriei Române. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 12 luni,

Tragerile loto vor fi transmise în direct în fiecare joi și duminică, începând cu ora 18:15.
„Difuzarea tragerilor loto de către postul de televiziune România TV se face în baza unui contract încheiat ca urmare a derulării unei proceduri de atribuire, organizată în conformitate cu legislația privind achizițiile publice", explică reprezentanții Loteriei.
Potrivit anunțului publicat pe SEAP, valoarea contractului a fost estimată la 2.180.016 de lei, iar criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preț.
Loteria a luat în calcul, în desemnarea televiziunii câștigătoare, prețul ofertei (care a avut o pondere de 50% din punctajul total), dar și gradul de acoperire la nivel național, precum și audiențele generale și cele din intervalul în care se va desfășoară tragerile loto.
Din anunțul de atribuire, obținut de Paginademedia.ro, câștigătorul România TV va câștiga de pe urma contractului cu Loteria suma de 1,6 milioane de lei (fără TVA).
Sursa: https://www.paginade...-tvr-romania-tv

#1439
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 08.08.2018
Au dat lovitura ăștia de la România TV, odată cu emisiunea "pescuiesc" și o mulțime de tolomaci.

#1440
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,882
  • Înscris: 28.11.2006
Emisiunea aia era o mare teapa pentru TVR. Ce dreq iti trebuie o ora ca sa extragi cateva numere? In 5 minute se pot face toate extragerile...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate