![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
bar biliard ping-pong
Last Updated: Sep 25 2011 19:13, Started by
augustin_N
, Sep 25 2011 19:13
·
0

Posted 25 September 2011 - 19:13

Vreau sa supun atentiei voastre urmatoarul caz:
-sunt in tratative avansate pentru preluarea unui spatiu de 250 de mp intr-o zona ultracentrala a unui oras de peste 100 000 de locuitori mentionez ca, spatiul are o chirie modica si se afla in imediata apropiere a unui liceu consacrat. M-am gandit sa amenajez o sala de biliard cu un bar si eventual cateva mese de ping-pong. cam cate mese de biliard sa pun? cate mese de ping pong? de ce autorizatii am nevoie pentru aceasta treaba? cum trebuie sa impart saptiul intre fumatori si nefumatori? Astept pareri si sfaturi constructive si multumesc anticipat. Este primul post si sper ca am postat corect. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users