Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare

Probleme baterie Samsung A54
 Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP

Achizitie telefon 1000-1200lei
 Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...

Construire anexa lipita de casa
 Ce folositi pentru urina mirosito...

Socializare in prezenta copiilor

Cont Samsung A32

Hotarare definitiva a instantei, ...
 

Numai aici totul despre LG (TV și AV).

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
18519 replies to this topic

#9541
moneaeduard

moneaeduard

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 03.10.2006
Am gasit aici http://hdsatelit.blo...smart-2013.html un comentariu a lui unul leksidio ( aveti idul lui de Google acolo la comentarii )

Ce parere aveti de ce scrie rusul acela? Rusul acela care a comentat acolo spune ca se face downgrade la televizoare LG ( modele 2013? ) la firmware mai vechi, printr-un proxy server sau ceva de genul asta. Cine se pricepe mai bine poate sa isi dea seama despre ce e vorba:

http://snu.no-ip.biz/help.html

http://snu.no-ip.biz/index.html

[ http://snu.no-ip.biz/images/downgrade_firmware.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://snu.no-ip.biz/images/network_check.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://snu.no-ip.biz/images/zero_version.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by moneaeduard, 18 March 2014 - 11:57.


#9542
sebyss

sebyss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,304
  • Înscris: 11.11.2004
Din cate am vazut e pe bani :) si nu stiu cat de sigur e...

#9543
moneaeduard

moneaeduard

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 03.10.2006
Pai nu ziceam sa plătim. Ma refeream asa, ca idee generala de downgrade, că nimeni nu stie cum se face si se pare ca ăia au descoperit o metoda prin proxy. Dar nu o inteleg pe deplin ca principiu general, de aia ma gandeam ca sunt printre dvs. unii cititori mai tehnici care pot sa înteleaga ce scriu rusii aia.

#9544
Cousteau

Cousteau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,258
  • Înscris: 25.04.2007
Dar mai stii ce fw vrei sa pui si ai de unde sa-l iei?
Si cu ce e mai bun acel fw decat ultimul, 04.22.53 respectiv 54 la modelele de varf?

Edited by Cousteau, 18 March 2014 - 15:56.


#9545
Dyonissos

Dyonissos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 30.11.2004
De la ultimul update (LA620) am probleme cu WI-FI-ul. Se deconecteaza la greu, iar in ultima vreme imi face probleme si pe DLNA. Vad serverul (Plex), dar nu-mi arata niciun fisier.
Culmea, de pe BubbleUpnp (android) pot sa fac streaming fara probleme de pe acelasi server DLNA.
Mai sunt si alti posesori de LA620 cu simptomele astea?

#9546
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,845
  • Înscris: 27.09.2008
LA620 am si nu am nici un fel de problema la TV, verifica routerul pe ce banda il ai

#9547
pioul

pioul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 06.06.2007
Salutare, am de ales între un 55LA690S si un 55LA740S, îmi puteți spune care sunt principalele diferențe între aceste modele?

#9548
Dyonissos

Dyonissos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 30.11.2004

 nick5roo, on 18 martie 2014 - 16:27, said:

LA620 am si nu am nici un fel de problema la TV, verifica routerul pe ce banda il ai
Routerul e ok, n-am facut nicio modificare in configurarea lui.
Banda e 2.4 GHz only, canalele sunt ok si ele. Orice alt device merge ok, doar cu televizorul am probleme.

#9549
cosito

cosito

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,210
  • Înscris: 13.09.2011
Pai in mare parte sunt cam la fel,La design sunt identice,numai ca 740s este argintiu pe margini alb pe spate pe cand 690 e negru.Cica 740s are 200HZ,cand defapt toate au 60 maxim,are MCI 800 fata de MCI 400 la 690s si o procesare la imagine si un fel de mirco diming in plus,cam astea sunt diferentele,eu am luat 55LA740s acum tu decizi daca merita diferenta...

#9550
iosis38

iosis38

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 16.12.2012

 i.marius, on 17 martie 2014 - 15:16, said:


pe iptv l-ai vazut postul care a transmis formula 1 ???

 conu, on 07 martie 2014 - 22:56, said:

O pagina in urma Posted Image Bine ca vine si 9 Martie , ca ma enervam acum !!

cum incarc lista asta ??

#9551
Cousteau

Cousteau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,258
  • Înscris: 25.04.2007

 Dyonissos, on 18 martie 2014 - 16:51, said:

Routerul e ok, n-am facut nicio modificare in configurarea lui.
Banda e 2.4 GHz only, canalele sunt ok si ele. Orice alt device merge ok, doar cu televizorul am probleme.
Si mie imi merge foarte bine. Am dezactivat reteaua pe fir lasand-ul pe wifi vreo doua ore si am vazut o groaza de filmulete cu trenulete pe app. youtube si in afara de doua poticniri la un film, nu s-a intrerupt/deconectat deloc. Am router D-Link 615. La tine s-ar putea sa fie un bruiaj in zona tv-ului. Incearca sa vizualizezi semnalele si cu o tableta sau telefon android cu aplicatia Wifi Analyzer (free), sa-ti faci o parere de ce se intampla pe acolo. Sa ai rabdare si sa urmaresti mai mult timp semnalele ca se mai schimba mult amplitudinile din cand in cand. Ca o paranteza, vad acum ca LG-ul mi-l arata pe un canal diferit decat routerul, adica 11 fata de 7 la router dar merg perfect. Desi stau in bloc cu pereti din beton armat, receptionez des doua semnale din vecini la puteri foarte mari, comparabile cu ale mele, dar ce-i drept, mi-am setat routerul la 50% putere de emisie. Conteaza si pozitia antenutelor de la router.
Cum am spus si mai sus, am fw. 04.22.53.

Edited by Cousteau, 18 March 2014 - 21:46.


#9552
alcaponezz

alcaponezz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 19.09.2008

 pioul, on 18 martie 2014 - 16:32, said:

Salutare, am de ales între un 55LA690S si un 55LA740S, îmi puteți spune care sunt principalele diferențe între aceste modele?

ia un sony ca esti mai castigat

#9553
cosito

cosito

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,210
  • Înscris: 13.09.2011

 alcaponezz, on 18 martie 2014 - 21:50, said:

ia un sony ca esti mai castigat

SI cu afirmatia asta gata ai spus totul,la fel de bine poate sa vina unu sa zica ia un Finlux ca esti si mai castigat,dar totusi,poti sa zici de ce?

#9554
Cousteau

Cousteau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,258
  • Înscris: 25.04.2007
El are Sony.

Dar nu pentru asta am postat. Un prieten mi-a atras atentia asupra unui dongle pe HDMI care transforma , cica, cel mai tantalau tv intr-unul smart. http://www.engadget....omecast-review/ La ei costa 35$, la noi probabil ca o sa coste in jur de 160 lei.

l.e. Tocmai l-am gasit si la noi. Din pacate pretul este unul nesimtit. 250 lei la emag, 240 la evomag.

Edited by Cousteau, 19 March 2014 - 08:05.


#9555
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,845
  • Înscris: 27.09.2008
Nu fac reclama, sunt antiEMAG :D, oferte 20% reducere aici , hmm, ce scad preturile, fir-ar al naibii, cand te gandesti cati bani dai cand apare si cat de rapid scad preturile. La al meu 32LA620 l-am luat cu 2100 lei in septembrie apoi in noiembrie era deja 1600 lei. Acum e 1800 lei un 42LA660 :D

#9556
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,058
  • Înscris: 31.05.2010

 nick5roo, on 19 martie 2014 - 08:09, said:

...Acum e 1800 lei un 42LA660 Posted Image
Nu cumva e 2479,99 ? Posted Image

Nu de alta, da' acu' faceam comanda...Posted Image

Edited by cristi0304, 19 March 2014 - 08:13.


#9557
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,964
  • Înscris: 06.01.2006

 nick5roo, on 19 martie 2014 - 08:09, said:

Acum e 1800 lei un 42LA660 Posted Image
e 2479 nu 1800
tu te-ai uitat la pretul de la 32LA660 care e 1892 dar te-ai gandit la 42LA660

Edited by Kroghy, 19 March 2014 - 08:13.


#9558
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,845
  • Înscris: 27.09.2008
Scuze, in graba am scris 42, era de fapt 32 (am vrut sa compar diagonala care o am eu cu o versiune mai noua care e mai ieftin de cand l-am luat).

Ce ochi ageri aveti!!! Nu poti gresi nimic aici!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate