Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Cum facem branza ? Cas, telemea, cascaval, urda ...

- - - - -
  • Please log in to reply
271 replies to this topic

#271
Hunor_66

Hunor_66

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,530
  • Înscris: 22.08.2016

View Postalnick, on 06 februarie 2021 - 14:06, said:

Am început azi cu Cottage cheese-ul prezentat de Corina la postul 131. Să văd mâine ce iese.
Cottage cheese e branza de vaci.
Nu necesita cheag.

Quote

E ok cu pasteurizarea la 63-65 de grade pentru 25-30 de minute?
Nu e ok.
E prea joasa ca temperatura si prea lunga ca durata.
Ori se face la o temperatura mai mare, ori deloc.

Quote

Dacă brânza e maturată peste 2 luni se poate și fără pasteurizare?
Daca animalul de la care provine e sanatos...

#272
ajun

ajun

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 01.03.2015
Posted Image lapte proaspăt, sare si cheag  :-)

Attached Files


Edited by ajun, 01 August 2021 - 14:39.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate