Cum facem branza ? Cas, telemea, cascaval, urda ...
Last Updated: Aug 01 2021 14:36, Started by
precup
, Jul 06 2011 21:28
·
0
#271
Posted 08 February 2021 - 14:22
alnick, on 06 februarie 2021 - 14:06, said:
Am început azi cu Cottage cheese-ul prezentat de Corina la postul 131. Să văd mâine ce iese. Nu necesita cheag. Quote E ok cu pasteurizarea la 63-65 de grade pentru 25-30 de minute? E prea joasa ca temperatura si prea lunga ca durata. Ori se face la o temperatura mai mare, ori deloc. Quote Dacă brânza e maturată peste 2 luni se poate și fără pasteurizare? |
#272
Posted 01 August 2021 - 14:36
lapte proaspăt, sare si cheag :-)
Attached FilesEdited by ajun, 01 August 2021 - 14:39. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users