![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
CREATINA SI SAUNA
Last Updated: Feb 15 2011 19:19, Started by
MihaiBogdan00
, Feb 14 2011 22:15
·
0

Posted 14 February 2011 - 22:15

Salutare
![]() Sunt Mihai, am 18 ani si practic culturism de mai bine de o luna. La sala totul a mers ok pana nu am auzit de produsul numit "creatina" ![]() Aici intervine intrebarea mea: Creatina, in mod normal, are ca scop pastrarea apei in organismn, formandu-ti muschiul. ![]() As mentiona ca fac sala de 4 ori pe saptamana, cate 2 ore(cand cum) si de 3 ori dupa sala vizitez sauna. Acuma interveniti voi:Cum creatina are ca scop mentinerea apei in organism, sauna avand exact contrariul.Te stoarceee ![]() Astept parerile si experientele voastre. ![]() |
Posted 15 February 2011 - 11:33

eu zic ca mai bine incepi cu suplimente si dupa aceea sa iei creatina.
|
Posted 15 February 2011 - 13:35

Salut am 14-15 ani 172 si 65 kg.
Fac sala de aproape 3 luni si am de gand sa iau Mass forte Creatin-R. Ce parere aveti e bine sa iau acest produs ma ajuta la ceva? Ar merge si niste creatina pe linga acest supliment? Daca ma puteti ajuta si cun un program de antrenament? Multumesc anticipat thumbsup.gif |
Posted 15 February 2011 - 15:24

Salut am 14-15 ani 172 si 65 kg. Fac sala de aproape 3 luni si am de gand sa iau Mass forte Creatin-R. Ce parere aveti e bine sa iau acest produs ma ajuta la ceva? Ar merge si niste creatina pe linga acest supliment? Daca ma puteti ajuta si cun un program de antrenament? Multumesc anticipat thumbsup.gif Despre suplimente gasesti aici: http://forum.softped...t...0&start=180 Programe de antrenament aici: http://forum.softped...howtopic=630524 |
Posted 15 February 2011 - 18:47

Unde te-ai documentat despre creatina? In bar?
Rolul creatinei este de a energiza muschii, nu de a retina apa in organism. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users