Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Idee
Last Updated: Sep 06 2005 06:40, Started by
bogdancri
, Aug 28 2005 15:48
·
0
#20
Posted 31 August 2005 - 18:25
Quote 9.statie de betoane La firma la noi am inceput lucrul la infiintarea unei statii de betoane. Capitalul alocat este de peste 8 mil. $, deci cred ca nu are acces la asta |
#21
Posted 01 September 2005 - 11:12
Hai ca iti dau eu o idee la bascalie, daca vrei o aplici, daca nu, treaba ta.
Daca ai teren la tara, te apuci de sapat o groapa de vreo 9 mp (3x3m) la o adancime de 1 m. Groapa o "captusesti" cu un perete gros de 0,5 m de flacoane cu apa sarata inghetata. Pur si simplu iti faci un congelator natural. Iti ramane spatiu liber cam 4 mp x 1 m adancime = 4 m cubi. In acest spatiu poti depozita aprox. 8.000 bucati porumb dulce. Costuri: 8.000 buc x 1.000 lei/buc = 8.000.000 - preparare si refrigerare = 0 - transport = 2.000.000 Total: 10.000.000 Daca in perioada dec-feb. scoti cantitatea respectiva la vanzare, pentru consum, primesti cel putin 10.000 lei /buc., respectiv poti castiga 15.000 - 20.000 lei/buc. daca deschizi vreun mini-abc la care sa vinzi porumb fiert. Si iarna merge, crede-ma. Faceti voi restul calculelor si vedeti cat va iasa daca vindeti cele 8.000 bucati la ce preturi doriti voi. Singura smecherie este sa stii cum sa pregatesti produsul pentru congelare pentru a nu se strica. Eu mananc in fiecare iarna cateva zeci de bucati de porumb fiert, insa nu imi permit sa umplu congelatorul cu porumb, fiindca nu mai am loc atunci pentru restul alimentelor congelate pentru iarna. |
#22
Posted 01 September 2005 - 11:18
si? care e afacerea?
ce face firma in restul anului? |
#23
Posted 01 September 2005 - 11:32
buuun ovidelu
dar asta e o solutie primitiva ...la banii pe care ii are disponibili ar putea sa isi faca o camera frigorifica mare si ar putea sa aleaga de exemplu fructe de padure oricum bunicica ideea |
#24
Posted 01 September 2005 - 11:40
Daca stie cum sa isi pastreze acele fructe de padure pe parcursul iernii proaspete, e OK. Ideea mea e in avantaj fiindca si acum (vara) porumbul se mananca fiert, nu crud, si in acelasi mod se va prepara si iarna, avand acelasi gust. Garantat, fiindca am incercat si eu.
Eu m-as fi bagat la o chestie dintr-asta, insa nu gasesc un sortiment mai ciudat de porumb, mai precis "porumbul dulce" special pentru fiert. In Metro am vazut cum un stoc de vreo 400-500 de bucati de porumb ambalat pentru fiert (provenienta Franta) s-a vandut in cateva zile la pretul de 80.000 !!! Si erau 2 bucatele de porumb ambalate vai de mama lor, anemice, ca nu puteai satura cu ele nici un copil de 2 ani. |
#25
Posted 02 September 2005 - 01:39
chiar buna ideea cu porumbul...dar cum se poate mentine intactt la congelator...nu se inmoaie cand il dezgheti?, sau mai stiu io ce efect poate sa aiba..
|
#26
Posted 02 September 2005 - 06:30
Daca stii cum sa ii pregatesti pentru pastrare, te asigur ca vor avea acelasi gust ca si atunci cand ii recoltezi. Din pacate insa nu va pot spune metoda, dar va pot spune ca nu costa.
Daca are cineva macar o cantitate apreciabila de porumb dulce, sunt dispus sa pornim impreuna la drum. |
#27
Posted 02 September 2005 - 07:21
ovidelu, on Sep 1 2005, 12:40, said: Eu m-as fi bagat la o chestie dintr-asta, insa nu gasesc un sortiment mai ciudat de porumb, mai precis "porumbul dulce" special pentru fiert. Ei, nu gasesti porumb dulce... Ai cautat ? |
#28
Posted 02 September 2005 - 08:29
stiu pe cineva in iepuresti care si-a deschis carciuma si n-are probleme
|
|
#29
Posted 02 September 2005 - 11:17
@burvi: am cautat, si am gasit, dar nu in cantitatea necesara pentru demararea investitiei. Promit ca pe anul viitor ma apuc eu de productie.
|
#30
Posted 02 September 2005 - 13:36
ovidelu,
Daca doresti, iti dau linkuri cu producatori si ambalatori din Romania de porumb dulce... |
#31
Posted 05 September 2005 - 07:18
Chiar te rog. In special ambalatori, chiar daca il ambaleaza in conserve.
|
#32
Posted 05 September 2005 - 21:50
imobiliare...... aici se scot bani, imbobiliare+firma de constructii
cea mai buna afacere, sau petreci 2 ani in discoteci si pentru ovidelu, n-am auzit de finaly dar de finally da Edited by Hysony, 05 September 2005 - 21:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users