![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Surmeli Efes din Kusadasi
Last Updated: Feb 21 2015 09:45, Started by
gabos98
, Feb 13 2011 16:12
·
0

Posted 13 February 2011 - 20:19

vreau si eu niste pareri si niste poze va rog Si noi mergem in Sept la acest hotel si am inteles ca raportul pret-calitate este ok. Edited by ferrellroo, 13 February 2011 - 20:45. |
Posted 14 February 2011 - 10:17

vreau si eu niste pareri si niste poze va rog in pozele de mai jos am incercat sa iti arat ceva din amplasarea si amenajarile hotelului, camera, piscinele (3 exterioare si una interioara), echipa de animatie, terasa restaurantului si plaja. camerele sunt mari si foarte curate, mobilierul este cam vechi, totusi. la pretul pe care l-am platit, am primit mult mai mult decat ne asteptam. nu se poate compara cu un 5* din antalia (nici pretul nu este la fel), dar este un hotel bun. noi am avut o vacanta super reusita. sper sa iti fie de folos. Attached FilesEdited by papone, 14 February 2011 - 10:18. |
Posted 18 February 2011 - 15:04

Am fost la Surmeli de 4 ori pana acum. De fiecare data am plecat multumiti, cu toate ca parca incepea sa se deterioreze cu fiecare an care trecea, dar cred ca e normal sa prezinte semne de uzura de la an la an.
Prima data am fost in 2005, prima data intr-o vacanta in Turcia... ni s-a parut extraordinar, nu mai vazusem asa ceva niciodata! Precizez ca am plecat pe cont propriu, cu destinatia kusadasi, am intrat la Pine Bay prima data, dar era prea scump, apoi am intrat la Aqua Fantasy, iar prea scump, apoi Surmeli, unde am si ramas. A doua oara, anul urmator, am fost si cu fetita de 6 ani, iarasi a fost superb, de la mancare, pana la animatie, plaja... tot. A treia oara, am mers 3 familii fara copii in octombrie 2007, am ajuns cam pe 3-4, nu mai stiu exact si era vremea excelenta, nu mai era atat de cald ca sa te topesti, era perfect pt plaja, pt baie in mare, dar seara uneori imi puneam o bluza cu maneca lunga... Ultima data cand am fost, in 2009, am fost cu amandoi copii (9 ani si un an) si cu inca doua familii fara copii. Iarasi am fost multumita de mancare, animatie, de personal, curatenie... dar se cam degradase mobilierul in camera, se vedea ca e vechi... in rest am fost multumiti. Nu va spun ce facea cea mica la masa!!! Era dezastru, arunca tacamurile pe jos, paine, oua, mancare etc. Eu imi ceream scuze, ei radeau si imi spuneau sa stau linistita ca e mica si se joaca... niciodata nu s-au uitat urat!!! In schimb una din celelalte familii nu a fost prea multumita de camera, cereuse pat matrimonial, i-au dat paturi separate... s-au cam certat tot sejurul cu cei de la receptie si cu seful lor ![]() Anul acesta alegem Pine Bay pt ca are topogane si e un plus pt copii! |
Posted 19 February 2011 - 12:50

Multumesc pentru fotografii si pentru ce ati scris. Sunt aproape sigur ca voi merge la acest hotel.
![]() |
Posted 20 March 2011 - 08:52

in pozele de mai jos am incercat sa iti arat ceva din amplasarea si amenajarile hotelului, camera, piscinele (3 exterioare si una interioara), echipa de animatie, terasa restaurantului si plaja. camerele sunt mari si foarte curate, mobilierul este cam vechi, totusi. la pretul pe care l-am platit, am primit mult mai mult decat ne asteptam. nu se poate compara cu un 5* din antalia (nici pretul nu este la fel), dar este un hotel bun. noi am avut o vacanta super reusita. sper sa iti fie de folos. Multumesc anticipat. |
Posted 20 March 2011 - 22:44

Nu a mai fost nimeni la acest hotel? am fost si eu de 3 ori la rand la acest hotel, cred ca pretul de la surmeli nu il mai gasesti in alta parte. Anul trecut am fost in antalia si sincer ...la bani pe care i-am dat acolo mai bine mergeam tot la surmeli. Ced ca are cel mai bun raport calitate pret. De la an la an au venit si cu noutati dar au avut si minusuri, una peste alta este un hotel bun cu preturi bune Attached Files |
Posted 27 March 2011 - 17:49

vreau si eu niste pareri si niste poze va rog |
|
Posted 30 March 2011 - 09:12

Posted 30 March 2011 - 09:41

salut, am postat si acolo impresiile mele si ceva poze. totusi, nu vad pozele postate... si puteti modifica la capitolul internet, exista wi-fi gratis, in lobby. Done. Legat de poze, dupa ce alegeti foto-urile trebuie sa apasati pe Incarca foto,am pus un printscreen mai jos. Mergeti la Modifica, >pasul urmator -> pasul urmator( pana la pasul cu atasarea pozelor) , dupa atasare,->pasul urmator si finalizare. |
Posted 30 March 2011 - 16:37

Nu am stat acolo propriu-zis dar l-am vizitat asa ca pot sa va spun ca plaja e mai buna decat cea de la hotelurile din Kusadasi si intrarea in apa e mai lina si putin adanca. E gard in gard cu resortul Aqua fantasy
In rest, cam aglomerat.... |
Posted 02 July 2011 - 15:14

Plec si eu marti spre Surmeli
![]() |
Posted 02 July 2011 - 15:29

|
Posted 09 August 2011 - 14:11

Posted 08 September 2011 - 15:52

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users