Surmeli Efes din Kusadasi
Last Updated: Feb 21 2015 09:45, Started by
gabos98
, Feb 13 2011 16:12
·
0

Posted 15 September 2011 - 07:23

super... nu prea am de ce sa ma plang:) mancare variata (pana si eu care nu mananc orice am avut ce alege), aveau silent pool pt mahmuri ![]() |
Posted 05 January 2012 - 12:56

deci sa inteleg ca nu au tobogane? si mai citisem pe un site de opinii ca AC e cu program. Doar cateva ore noaptea si 2 ore ziua. E adevarat?
|
Posted 05 January 2012 - 13:04

Posted 05 January 2012 - 13:32

Posted 26 January 2012 - 13:49

suntem 3 familii si dorim sa mergem la surmeli in per 24/30.06.2012 , am ales acest hotel pentru ca majoritatea agentiilor de turism il recomanda ca servicii si plaja.Astept raspuns.
Edited by marius7474, 26 January 2012 - 14:19. |
Posted 26 January 2012 - 14:32

Posted 26 January 2012 - 15:09

Posted 26 January 2012 - 16:56

Posted 07 February 2012 - 21:18

Noi nu am avut probleme anul trecut la aerul conditionat
![]() |
|
Posted 08 February 2012 - 23:58

Posted 11 February 2012 - 20:57

Da,asa este,AC-ul a functionat toata ziua perfect dar ce nu mi a placut a fost plaja plina de alge,asa ca am facut numai piscina,in rest un hotel bun. Edited by rottweiler2007, 11 February 2012 - 20:57. |
Posted 09 April 2012 - 00:07

Da,asa este,AC-ul a functionat toata ziua perfect dar ce nu mi a placut a fost plaja plina de alge,asa ca am facut numai piscina,in rest un hotel bun. |
Posted 09 April 2012 - 19:19

Ma bucur sa aud de la cineva care a fost acolo ca AC a functionat.Cum este mancarea?Noi nu suntem pretentiosi ,dar avem si 2 copii mai mofturosi.Noi am luat camere standard,aveam ca alternativa camerele promo,mai ieftine.Nu m-am lamurit care e diferenta.Si am vazut ca mai sunt si niste cladiri mai mici langa hotel.Cum sunt camerele? La ce tip de camera ati stat?Cineva mi-a zis ca sunt camerele mici ,cu balcoane f mici.E adevarat? Din punctul meu de vedere copii vor avea ce sa isi aleaga fara probleme (si eu sunt un pic pretentioasa si nu ma pot plange de mancare), Camerele standard sunt destul de spatioase si balcoanele sunt mici (incape o masa rotunda de plastic cu 2 scaune ceva de genul). SIngura prblema in camera eeste sifonierul-nu are rafturi, are doar umerase. In ce perioada mergeti? ![]() |
Posted 03 May 2012 - 16:19

............Camerele standard sunt destul de spatioase si balcoanele sunt mici (incape o masa rotunda de plastic cu 2 scaune ceva de genul). SIngura prblema in camera eeste sifonierul-nu are rafturi, are doar umerase. .................... Camera standard: Attached Files |
|
Posted 03 May 2012 - 23:04

Din punctul meu de vedere copii vor avea ce sa isi aleaga fara probleme (si eu sunt un pic pretentioasa si nu ma pot plange de mancare), Camerele standard sunt destul de spatioase si balcoanele sunt mici (incape o masa rotunda de plastic cu 2 scaune ceva de genul). SIngura prblema in camera eeste sifonierul-nu are rafturi, are doar umerase. In ce perioada mergeti? ![]() |
Posted 06 May 2012 - 21:09

Ma bucur sa aud de la cineva care a fost acolo ca AC a functionat.Cum este mancarea?Noi nu suntem pretentiosi ,dar avem si 2 copii mai mofturosi.Noi am luat camere standard,aveam ca alternativa camerele promo,mai ieftine.Nu m-am lamurit care e diferenta.Si am vazut ca mai sunt si niste cladiri mai mici langa hotel.Cum sunt camerele? La ce tip de camera ati stat?Cineva mi-a zis ca sunt camerele mici ,cu balcoane f mici.E adevarat? |
Posted 14 May 2012 - 20:45

Am stat 3 ani la rand la Surmeli (2009, 2010 si 2011), in sejururi de minim 18 nopti si ca urmare am avut suficient timp sa analizez cu atentie acest hotel. Nu vreau sa supar pe nimeni dar am gasit multe inadvertente pe acest forum asa ca vreau sa fac cateva precizari:
1. Plaja este lata iar nisipul este fin 2. Intrarea in apa este foarte lina si nu sunt pietre 3. Nu sunt alge. Anul trecut au fost intr-adevar cateva zile cu alge dar au fost stranse imediat (recunosc ca nu se grabeau, erau 2-3 turci care munceau "yavas, yavas" dar isi facea treaba) 4. Echipa manageriala nu s-a schimbat in acesti ani si pun suflet in ceea ce fac, se implica foarte mult, sunt omniprezenti, fie ca este noapte sau zi. Bravo lor ! 5. In ceea ce priveste aerul conditionat, in primul an (2009) am stat la etajul 9, cu vedere la piscina si n-a fost chiar OK, aerul nu prea facea fata dar oricum a fost de 10 ori mai bine decat la Richmond unde am stat la un capat, intr-o camera "cuptor" (acolo am stat la un cap, hotelul fiind in trepte deasupra noastra era o terasa si ca urmare plafonul era foarte cald). In anul urmator (2010) am stat la etajul 5 intr-o camera cu vedere la terenurile de tenis si a fost bine, n-am mai suferit de cald iar camera a fost putin mai mare. In sfarsit, anul trecut (2011) am stat la etajul 7 intr-o camera aflata la capat de culoar, pe partea piscinei (cu vedere si spre parcare). Aici ne-am simtit cel mai bine, camera a fost si mai mare iar aerul a functionat bine, de exemplu noaptea il lasam doar pe treapta I ca sa nu-mi fie frig. In concluzie, doresc drum bun si vacanta placuta celor care au ales acest hotel, parerea mea este ca nu vreti regreta alegerea facuta ! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users