Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SteamLink Lag

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...
 Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...

Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine
 Calitate procesuala

Crapaturi la bloc din 1980

Masina sport britanica - Aston Ma...

Vouchere TAROM Black Friday
 Manea reclama medicament

Știrile cu Valea Prahovei

Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

Surmeli Efes din Kusadasi

- - - - -
  • Please log in to reply
98 replies to this topic

bogdan-nfs

bogdan-nfs

New Member

• Grup: Members
Buna tuturor,

Eu + sotia si alte 3 cupluri vom merge pentru o saptamana in August 2014 la Surmeli. Luand cazarea de la agentii diferite, conform voucher-elor se pare ca avem tipuri de camere diferite: typ 1 si typ 3.
Imi puteti spune care sunt diferentele? Aveti detalii despre fiecare tip de camera?

Multumesc

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

• Grup: Senior Members

View Postbogdan-nfs, on 21 iulie 2014 - 13:48, said:

Buna tuturor,

Eu + sotia si alte 3 cupluri vom merge pentru o saptamana in August 2014 la Surmeli. Luand cazarea de la agentii diferite, conform voucher-elor se pare ca avem tipuri de camere diferite: typ 1 si typ 3.
Imi puteti spune care sunt diferentele? Aveti detalii despre fiecare tip de camera?

Multumesc

nu există aceste denumiri de camere la hotelul surmeli
pune această intrebare agențiilor cărora le-ai dat banii

bogdan-nfs

bogdan-nfs

New Member

View Postrottweiler2007, on 21 iulie 2014 - 18:48, said:

nu există aceste denumiri de camere la hotelul surmeli
pune această intrebare agențiilor cărora le-ai dat banii
Voucher-ele sunt in limba germana, emise de un tour operator german si nu mi-am facut griji pana acum. Am crezut ca acea clasificare este facuta intr-un limbaj intern, "necomercial". O sa ma mai interesez pana la momentul plecarii.

Multumesc

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

• Grup: Senior Members

View Postbogdan-nfs, on 22 iulie 2014 - 08:36, said:

Voucher-ele sunt in limba germana, emise de un tour operator german si nu mi-am facut griji pana acum. Am crezut ca acea clasificare este facuta intr-un limbaj intern, "necomercial". O sa ma mai interesez pana la momentul plecarii.

Multumesc

nu găseai surmeli în romania? ți-au zis nemții că surmeli nu dă aer condiționat?

bogdan-nfs

bogdan-nfs

New Member

View Postrottweiler2007, on 22 iulie 2014 - 08:38, said:

nu găseai surmeli în romania? ți-au zis nemții că surmeli nu dă aer condiționat?
In Romania am gasit (o agentie cu "nume"), doar ca tour operatorul este german. Sincer n-am cautat prin alte tari, dar daca as gasi acelasi "produs" mai ieftin in alta tara nu vad o problema in a-l achizitiona de acolo.
Despre "a fi sau a nu fi AC" am mai citit pe acest topic (am observat ca este subiectul tau preferat) si parerile sunt impartite; e un lucru pe care ni l-am asumat la bugetul aferent. Ar fi al 2-lea concediu in vara aceasta si bugetul alocat a fost redus (in iunie am fost la Royal Wings Lara: buget ridicat = asteptari ridicate = per total foarte satisfacut).
la sfarsitul lunii August voi reveni cu impresii despre acest hotel si cu informatii exacte referitoare la functionalitatea AC.
Oricum, apreciez atentia acordata.

eumorocanosul

eumorocanosul

Active Member

View Postbogdan-nfs, on 22 iulie 2014 - 13:25, said:

In Romania am gasit (o agentie cu "nume"), doar ca tour operatorul este german. Sincer n-am cautat prin alte tari, dar daca as gasi acelasi "produs" mai ieftin in alta tara nu vad o problema in a-l achizitiona de acolo.
Despre "a fi sau a nu fi AC" am mai citit pe acest topic (am observat ca este subiectul tau preferat) si parerile sunt impartite; e un lucru pe care ni l-am asumat la bugetul aferent. Ar fi al 2-lea concediu in vara aceasta si bugetul alocat a fost redus (in iunie am fost la Royal Wings Lara: buget ridicat = asteptari ridicate = per total foarte satisfacut).
la sfarsitul lunii August voi reveni cu impresii despre acest hotel si cu informatii exacte referitoare la functionalitatea AC.
Oricum, apreciez atentia acordata.

Eu m-am intors acum 2 saptamini din Turcia dupa un sejur de o saptamina la Surmeli.
Exista corpul principal de hotel,cu camere renovate,cu LCD tv...,camere care suporta 2 adulti si un copil.
Mai exista alte cinci corpuri de cladire unde au camere tip family(hol,baie,2 dormitoare).aceste camere nu sunt renovate.
Legat de aerul conditionat : e centralizat,intradevar.Dar iti pot spune ca pentru mine a fost OK.Si te rog sa ma crezi ca sunt rau tare de caldura.
In rest,per global,a fost o vacanta reusita.
Mancarea OK,berea rece,marea cam agitata insa calda.
Cam prea multi romani pentru gustul meu(erau la un moment dat 52 masini cu nr de Romanica).Si prea galagiosi.
Daca ar fi sa situez hotelul intr-un Top 5 hoteluri din Kusadasi la care am stat,surmeli ar fi pe 3(dupa Kustur Club si Kusadasi Golf&Spa).
Vacanta frumoasa iti doresc!

NADGOB12

NADGOB12

Junior Member

View Posteumorocanosul, on 22 iulie 2014 - 13:36, said:

Eu m-am intors acum 2 saptamini din Turcia dupa un sejur de o saptamina la Surmeli.
Exista corpul principal de hotel,cu camere renovate,cu LCD tv...,camere care suporta 2 adulti si un copil.
Mai exista alte cinci corpuri de cladire unde au camere tip family(hol,baie,2 dormitoare).aceste camere nu sunt renovate.
Legat de aerul conditionat : e centralizat,intradevar.Dar iti pot spune ca pentru mine a fost OK.Si te rog sa ma crezi ca sunt rau tare de caldura.
In rest,per global,a fost o vacanta reusita.
Mancarea OK,berea rece,marea cam agitata insa calda.
Cam prea multi romani pentru gustul meu(erau la un moment dat 52 masini cu nr de Romanica).Si prea galagiosi.
Daca ar fi sa situez hotelul intr-un Top 5 hoteluri din Kusadasi la care am stat,surmeli ar fi pe 3(dupa Kustur Club si Kusadasi Golf&Spa).
Vacanta frumoasa iti doresc!

SAlut. Vreau sa merg anul asta in iulie la Surmeli Efes. Te rog spune-mi si mie tot ce se poate despre acest hotel: cazare (eu o sa iau family room), mancare, piscine, distractie, etc. Are tobogane cu apa? Mersi mult.

NADGOB12

NADGOB12

Junior Member

Nu a stat nimeni la Surmeli Efes in family room? Ma interesa si pe mine cam ce conditii sunt in camera asta, pe ce parte (spre mare, spre terenuri) e mai bine sa iei camera. ca asa, despre hotel, piscine, mancare, plaja, am cam inteles. e un hotel bunisor la banii pe care ii dai, un raport calitate - pret OK.

amar20

amar20

Member

View PostNADGOB12, on 06 februarie 2015 - 10:57, said:

SAlut. Vreau sa merg anul asta in iulie la Surmeli Efes. Te rog spune-mi si mie tot ce se poate despre acest hotel: cazare (eu o sa iau family room), mancare, piscine, distractie, etc. Are tobogane cu apa? Mersi mult.

Scuze de intarziere.

Cazare : camerele family sunt situate in corpurile anexa.Doua dormitoare,unul cu pat matrimonial,unul cu 2 paturi.Ambele cu Tv(cu tub catodic),gresie pe jos.
              se vedea ca nu au fost renovate de mult timp.Lenjerie schimbata la 2 zile.Una peste alata ok.
Mancare :  Masa cea mai bogata este cina.cateva feluri de gratar(cozi destul de mari insa).

Bauturi :gama Pepsi,bere Efes,tarii turcesti(raki,whisky,vodca),vin alb,rosu,roze servit la pahar.

Internet : wireless in lobby,in zona piscinelor si in corpul principal.mergea ok pt browsing.

Piscine : 3 -una mare rotunda,una ceva mai mica,dreptunghiulara  unde se tineau diverse concursuri de catre cei din animation team si una linistita.
              vara trecuta nu aveau topogane.
Plaja : destul de lata,cu nisip fin.

Apa marii :anul trecut,in perioada in care am fost eu a fost agitata in fiecare.Destul de multe alge.

Una peste alta un hotel ok pt banii platiti.

Daca te mai pot ajuta cu ceva te rog sa apelezi.

Vacanta frumoasa.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate