![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
[Header]WP Problema
Last Updated: Jan 08 2011 01:30, Started by
dutescua
, Dec 27 2010 11:22
·
0

Posted 27 December 2010 - 11:22

Va salut baieti , de curand mi`am construit un site pe wordpress mi`am cumparat domeniu host tot ce trebuie .Dupa ce am aplicat o tema obisnuita de pe siteul lor , as vrea sa schimb unele chestii , de exemplu headerul etc. . Si mai am o intrebare , daca as vrea sa implementez un Plugin gen Follow us on Facebook , Tweeter , Youtube etc EXP : Poza , ce ar trebui facut ?
Multumesc frumos inca odata . A. Attached FilesEdited by dutescua, 27 December 2010 - 11:23. |
Posted 30 December 2010 - 18:37

Daca vrei sa schimbi headerul uitate daca template-ul care l-ai ales nu are o optiune unde poti sa inserezi un custom header/logo. Daca nu are atunci trebe sa deschizi fisierul header.php si sa modifici de acolo (HTML/CSS).
Pt plugin-ul de follow us cauta aici un plugin care iti place si urca-l pe host printr-un program de FTP in folderul wp-content/plugins apoi il activezi din Dashboard -> Plugins. Daca nu te descurci cu instalarea, majoritatea plugin-urilor de pe site-ul ce ti l-am pus mai sus ai tabul "Installation" unde iti spune fiecare pas pe care trebuie sa il urmezi. |
Posted 08 January 2011 - 01:30

Daca ai nevoie de ajutor te pot ajuta in timpul liber.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users