Sfat achizitie - bloc cu pereti in pamant
Last Updated: Dec 10 2010 22:46, Started by
pisoiu2
, Dec 10 2010 22:46
·
0

Posted 10 December 2010 - 22:46

Am urmatoarea problema, si neavand experienta in domeniu, mi-ar prinde bine un sfat:
Doresc sa achizitionez un apartament nou langa Cluj, si am cateva nelamuriri: 1. Apartamentul e intr-un complex de vile construite in panta unui deal. Cum as putea sa ma asigur ca acel deal e stabil si ca nu o va lua la vale dupa vreun sezon de ploi mai puternice. Studiul geotehnic ar trebui sa lamureasca problema asta? Daca da, ce ar trebui sa scrie in el? 2. Blocul are o structura cu garaje si boxe la nivelul cel mai de jos (demisol), apartament la parter si la etaj, si mai are o mansarda. La parter sunt 2 apartamente per nivel, cate unul de o parte si de alta a scarii, care e amplasata central. Datorita faptului ca blocul e construit pe teren in panta, zidurile din spate ale apartamentului sunt ingropate in pamant. Ce tip de izolatie e necesara pentru a tine umezeala la distanta? La ce ar trebui sa ma uit in proiect sau in alte acte, pentru a ma asigura ca nu ma pomenesc cu igrasie in casa in cativa ani? Daca ar fi sa angajez o persoana care sa ofere o parere specializata asupra acestor subiecte, pe unde as gasi asa ceva, si ce pregatire ar trebui sa aiba? Multumesc. Edited by pisoiu2, 10 December 2010 - 22:48. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users