Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Alune in paine
Last Updated: Dec 08 2010 01:07, Started by
Ozana
, Dec 07 2010 19:43
·
0
#1
Posted 07 December 2010 - 19:43
Dada, sa va spun mai exact la ce ma refer: am un prieten care este stabilit temporar in Israel si cand a venit in Romania, mi-a dat sa gust alune in bucati de paine. Sunt rotunde, crocante si putin mai seci, fara multa sare, dar au un gust extraodinar! :coolspeak:
Ma intrebam, ati vazut asa ceva la noi in tara? Mai precis in Cluj. Am atasat si o fotografie. :rolleyes: Attached Files |
#2
Posted 07 December 2010 - 19:56
Nu am auzit de asa ceva!
Dar cred ca-s foarte bune! Mi se face gura apa. |
#3
Posted 07 December 2010 - 20:01
Paine cu alune am mancat...da' varianta asta, alune in paine, nu. Ma gandeam cum or fi facute...fiecare aluna este bagata intr-o coca si apoi copata / prajita ?
|
#4
Posted 07 December 2010 - 20:05
Dada, sunt foarte bune, personal as manca numai de-astea in locul alunelor! :coolspeak: :deadtongue:
Cred si eu ca sunt bagate la cuptor, desi trebuie sa mentionez ca nu am vazut nicio arsura, cum se face de obicei ca asezi pe tava, si nici gand de prajeala. :rolleyes: |
#5
Posted 07 December 2010 - 20:12
Este foarte simplu sa-ti faci singura paine, daca ai masina de paine pentru ca pui ce ingredinte vrei tu...
Chiar si alune! Eu am pus susan, mac, nuci, dar lista este lunga.... Nu am incercat cu alune, dar nici nu au intrat zilele-n sac! :D |
#6
Posted 07 December 2010 - 20:42
Una este painea cu alune, alta sunt alunele astea in aluat de paine !!!
Si painea se poate face foarte simplu si fara masina. |
#7
Posted 07 December 2010 - 21:43
Ozana daca afli ceva in legatura cu alunele alea sa nu uiti sa ne spui si noua. Alune pe paine am mai mancat, da alune in paine nu... :)
|
#8
Posted 07 December 2010 - 22:39
Sunt dulci sau in paine "clasica"? Pentru cele dulci as avea o reteta. Cu alune, nuci si prune uscate.
Edited by alalaltu, 08 December 2010 - 00:29. |
#9
Posted 08 December 2010 - 01:07
Indata ce aflu ceva precis am sa va spun! :coolspeak:
Sunt mai seci, nu neaparat dulci. Alunele normale sunt sarate, dar acestea sunt putin mai seci si nu e chiar painea clasica, dar ma gandesc, seamana izbitor de bine cu painea, am mancat invelisul acela separat, fara aluna si are gust de paine, dar textura interioara si grosimea coajei nu se aseamana deloc cu painea normala, dar are culoarea painii obisnuite. Daca doresti, posteaza reteta, sa o incerc si eu si sa vedem daca e ceea ce e. :) |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users