Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...
 Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa
 

Mac-urile ar putea deveni la fel de RESTRICTIONATE ca iPhone-urile, iar anumite tehnologii precum Java, abandonate

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#19
Gh3r0m

Gh3r0m

    Le Potato Master

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,981
  • Înscris: 14.04.2008

 gtk, on 27th October 2010, 13:36, said:

15. No porn: Of any kind. (Porn as it's defined by "Webster's Dictionary," that is).

<_<

#20
byteworks

byteworks

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 865
  • Înscris: 04.04.2003

 neagu_laurentiu, on 27th October 2010, 14:13, said:

A pus mana cineva vreodata pe Objective-C ? S-a lipit ?! E un limbaj cu o sintaxa ciudata...

Ba deloc, desi nu-s super programmer am migrat azi un programel pe Mac in 2-3 ore, dupa vreo trei zile de citit si teste. La fel merge si pentru iPhone, daca ai ceva in gand da-i batai.

#21
julia_kitty

julia_kitty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,853
  • Înscris: 07.02.2008
Trist... dacă Steve Jobs face asta nu va mai avea nici ăia 5% din piață. Și a pierdut și un potențial client. Eu.

#22
nicoleta20

nicoleta20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 290
  • Înscris: 20.04.2007
Nu se va ajunge niciodata la restrictionarea platformei osx.
Pentru mine sunt destul de normale deciziile luate privind flashul si java. De ce sa folosesc o versiune mai veche preinstalata a acestor softuri cand imi pot descarca si instala ultima versiune de pe site-ul oficial.
Nu inteleg de ce sa face atata caz din chestia asta tinand cont ca nici 'Ferestrele de la Mircosoft' nu vin cu flash si java preinstalate. De asemenea eu privesc cu ochi buni lasnarea unui AppStore pentru OSX deoarece e mai bine sa am toate aplicatiile intr-un singur loc decat sa alerg tot internetul pentru o anumita aplicatie. Asta nu inseamna ca nu o sa mai pot instala programe 3d party ca si pana acum.

#23
glumetu

glumetu

    Jedi sora-mea!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,958
  • Înscris: 27.04.2005
Jobs este un tip genial. El a mirosit care este efectul unui soi de (sa nu-i spunem imbecilizare globala) nivelare a capacitatilor intelectuale ale populatiei si culege roadele.

Oamenii nu mai sunt in stare sa asculte un album de muzica de la un cap la altul ca sa inteleaga un mesaj coerent (va imaginati Pink Floyd pus pe shuffle?), sa citeasca o carte intreaga (prefera sms-uri, tweet-uri si update-uri pe facebook), nu mai gasesc bucurie sa descopere cum functioneaza un anumit lucru sau ce anume le face cu adevarat placere, ce li se potriveste cu adevarat, prefera sa le spuna altii cum sta treaba si pentru ei.

Iar Jobs, un tip absolut genial, pur si simplu sta acolo si calareste valul. Jos palaria.

Edited by glumetu, 27 October 2010 - 20:30.


#24
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
glumetu, Jobs creeaza audienta, si o audienta care este atrasa de "diversitate". choice is appealing ca sa zicem asa, chiar si pentru cei care nu se pricep. Gates are si el store-ul lui, care este la inceput dar este un model aproape reversul a ce face apple. cauta nitel...

 julia_kitty, on 27th October 2010, 20:31, said:

Trist... dacă Steve Jobs face asta nu va mai avea nici ăia 5% din piață. Și a pierdut și un potențial client. Eu.

Nu stiu de ce reactionati asa de violent. Tehnologiile vechi sunt ineficiente ca si cod, ca si energie consumata, si au vulnerabilitate mare.

Era de asteptat ca Apple sa incerce sa intre si in distributia de soft, creind o audienta expusa la reclame si sugestii de aplicatii. Nu vor putea avea insa
exclusivitate asupra instalarii. Devin practic un mall cu taxa de raft.

Daca aplicatiile din AppStore nu vor avea flash si java asta nu inseamna ca nu vor putea fi instalate deloc. O mare parte a experientei multimedia
pe web implica Java sau Javascript. HTML5 are multe extensii multimedia si de interactivitate. Flash este greoi si ineficient pe orice inafara de Windows si Adobe nu vrea sa isi vina in fire si sa scrie cod.

Edited by Centris, 27 October 2010 - 20:41.


#25
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,478
  • Înscris: 14.04.2002
Mac OS legat de appstore? E ciudat, face opusul android. Oare care ca fi cartea castigatoare? EU pariez pe android, chiar daca am in ograda doar 3 telefoane si un laptop cu acest so, in rest toata gama de mac os pe toate calc.

#26
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

 hubbabub1601, on 27th October 2010, 14:00, said:

Java ?i Flash pot fi instalate de pe pagina producătorului, LA FEL CA LA 99% DINTRE PC-URILE cu Windows preinstalat :)
really?
mi-e pe site-ul oracle/java imi apare asta:

Apple Computer supplies their own version of Java. Use the Software Update feature (available on the Apple menu) to check that you have the most up-to-date version of Java for your Mac.
If you have problems with downloading, installing or using Java on Mac, please contact Apple Computer Technical Support.
http://www.java.com/...aq/java_mac.xml
:w00t:

se poate instala altfel, direct de la oracle?

 neoliviu, on 27th October 2010, 14:01, said:

html5 va face inutile java, silverlight, flash

 moneylord13, on 27th October 2010, 14:11, said:

eh , la Java si Flash m-am mai gandi de 2 ori sincer
era un articol foarte bun si rational si la obiect, cu Stebe Jobs ce arata defectele groaznice ale FLASH si Java

[...multe aberatii crunte...]
sunteti supertari mey! abia astept si yo o aplicatie stand alone office sau un client torrent scrise in html5! si aveti mare dreptate, ma tem a dracu' de haxori si virusi, ca poate poate se baga prin java sau flash...

see? cam genul asta de postari ma fac pe mine sa urasc compania apple din ce in ce mai tare... dupa ce ca unii sunt by-default "prastie" in materie limbaje, tehnologii si cam tot ce tine de it in general, apple ii face si mai "prastie", bagandu-le in cap niste imbecilitati crunte, care nu au nici o treaba cu realitatea... scirsoarea lui nea steve despre flash contine cred ca cele mai mari tampenii scrise un ceo al unei firme it importante...

 dani.user, on 27th October 2010, 14:40, said:

Legat de JAVA, cat % din aplicatiile desktop pe care le foloseste un utilizator obisnuit sunt scrise in java? Desigur ca limbajul are si punctele sale forte insa in acest caz nu mi se pare o pierdere insemnata. Developerii se descurca sa-si instaleze cele necesare si singuri din alte surse.
intrebarea mai corecta ar fi: cat % din aplicatiile desktop pt. mac sunt scrise in java? eu zic ca s-ar putea sa fie destule! une exemplu foarte cunoscut e OpenOffice/NeoOffice ... asta daca e sa vorbim doar despre java si abandonarea java... ca daca e sa vorbim de viitorul mac app store - care s-ar putea sa declanseze un comportament precum al oilor care implicit au putina minte, facandu-i pe multi sa creada ca tot ce se gaseste pt. mac se gaseste doar acolo - problema e si mai complicata, deoarece vor fi interzise si aplicatiile dezvoltate cu tehnologii care trebuie instalate, ca de exemplu Qt: http://www.qtcentre....m-Mac-App-Store

 byteworks, on 27th October 2010, 16:44, said:

Ba deloc, desi nu-s super programmer am migrat azi un programel pe Mac in 2-3 ore, dupa vreo trei zile de citit si teste. La fel merge si pentru iPhone, daca ai ceva in gand da-i batai.
esti super tare... poate le dai o mana de ajutor si alora care au incercat sa porteze OpenOffice pe mac prin intermediul ObjectiveC/Cocoa dar si-au cam spart capul, si au ramas la java

 nicoleta20, on 27th October 2010, 21:01, said:

De ce sa folosesc o versiune mai veche preinstalata a acestor softuri cand imi pot descarca si instala ultima versiune de pe site-ul oficial.
sa fim seriosi cu "vechimea" java sau flash... sa ai o versiune in urma nu doar ca nu e nimic rau, dar poate fi chiar bine, caci astea noi uneori au tot felul de bug-uri, iar probleme de compatibilitate nu ar apar imediat dupa lansarea unei noi versiuni

 nicoleta20, on 27th October 2010, 21:01, said:

Nu inteleg de ce sa face atata caz din chestia asta tinand cont ca nici 'Ferestrele de la Mircosoft' nu vin cu flash si java preinstalate. De asemenea eu privesc cu ochi buni lasnarea unui AppStore pentru OSX deoarece e mai bine sa am toate aplicatiile intr-un singur loc decat sa alerg tot internetul pentru o anumita aplicatie. Asta nu inseamna ca nu o sa mai pot instala programe 3d party ca si pana acum.
treaba ii ca nu o sa poti instala java daca nu o sa aiba chef oracle sa faca o versiune pt. mac! si nici nu stiu daca e posibil sa o faca fara sa aiba acces la tot felul de api-uri pe care apple nu vrea sa le dea! ca de aia am impresia ca s-au bagat ei sa faca varianta lor de jre... legat de app store, e o tampenie care indobitoceste lumea! multi idioti sunt in stare sa creada ca iPhone-ul e "the ultimate phone" iar app-urile sunt "the ultimate apps" si ca exista cam tot ce poate exista cu putinta(wow, >200.000 aps, tare, nu?) si ca nimic mai bun nu exista... pe cand in realitate sunt o droaie de rahaturi care se repeta si mai nimic util... o multime de chestii utile nu exista, fiindca apple nu ofera acces la api-uri si oricum nu permite astfel de aplicatii (nu tu aplicatii pt. inregistrare convorbiri, nu tu aplicatii care sa lucreze cu documente locale,... de fapt mai nimic util)... in schimb o droaie de iFart, iBeer, iMilk and so on...

 Centris, on 27th October 2010, 21:36, said:

Flash este greoi si ineficient pe orice inafara de Windows si Adobe nu vrea sa isi vina in fire si sa scrie cod.
nu stiu cum se intampla ca la unii utilizatori apple sa fie "greoi si ineficient", pe cand la altii nu, ca i-am vazut pe multi de pe macrumors ca nu se plang de flash pe mac... si nici eu nu am avut probleme nici pe Ubuntu si nici pe osx in masina virtuala, si am incercat destule site-uri, din curiozitate... html5 e o varza incompleta si ineficienta... din curiozitate ati incercat sa vedeti cum functioneaza comparativ cu flash? eu cred ca nu... e infinit mai lent si mai buggy decat flash, plus ca e extrem de limitat...

Edited by gtk, 28 October 2010 - 07:39.


#27
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 dani.user, on 27th October 2010, 13:40, said:

Legat de JAVA, cat % din aplicatiile desktop pe care le foloseste un utilizator obisnuit sunt scrise in java? Desigur ca limbajul are si punctele sale forte insa in acest caz nu mi se pare o pierdere insemnata. Developerii se descurca sa-si instaleze cele necesare si singuri din alte surse.
Uh, pardon? DHL(cel putin .de) cere java ca sa-ti tiparesti eticheta de pachet:

Quote

Sehr geehrter Kunde,
bitte beachten Sie, dass Versandmarken nur noch mit dem JAVA Applet ausgedruckt werden können. Ausführlichere Informationen erhalten Sie hier. Ihr DHL Team

Tinind cont ca in "tarile calde" se trimit prin posta toate rahaturile de la chestii returnate sau defecte pina la rahat la propriu (pentru analize) si ca de fapt DHL este parte din Deutsche Post si este practic "posta normala" pentru pachete as zice ca nu numai developerii au nevoie de Java si ca este un rau necesar cel putin pentru orice neamt care are un Mac.

#28
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007

 gtk, on 28th October 2010, 08:27, said:

really?
...

Iarăși, intervențiile tale pe secțiunea Mac sunt aride în conținut însă foarte-foarte flamabile în prezentare. Ai scris 2 posturi kilometrice și nu ai spus nimic practic sau opozabil cuiva de-aici.
1. AppStore pentru Mac OS X va exista în aprox. 80 de zile. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ Mac-urile devin restricționate ca iPhone-urile.... / Explicațiile stau mai sus.
2. Java/Flash nu mai sunt preinstalate pe Mac-uri. DESCARCĂ-LE și INSTALEAZĂ-LE!. Punct. Fix cum faci și cu pre-iubitul tău Dell/Whatever ce rulează Windows șaișpe.
3. Flash MERGE BINE PE MAC / pentru că tu N-AI CITIT plângeri pe macrumors... Încă râd. Ideea ta este absurdă, aberantă. Ce legătură au cele două? Faptul că nu se plânge o întreagă comunitate online nu înseamnă că acel defect nu există. Uită-te pe secțiunea Windows, de-aici, de pe SPF. Îți pare că acolo se plânge tot poporul despre malware, crashes etc.?

Concluzia mea: 90% din intervenția ta este pură speculație, bazată pe o ură față de Apple pe care o recunoști.

#29
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,604
  • Înscris: 30.07.2003
OpenOffice nu e realizat in Java. Sunt intradevar unele actiuni ce nu le face fara JRE instalat. Da' el in sine poate fi folosit si fara.

E clar ca vor sa impuna cat mai mult tehnologiile proprii. Fiecare developer alege daca sa suporte sau nu aplicatiile sale pe platforma MAC !

Edited by neagu_laurentiu, 28 October 2010 - 09:25.


#30
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

 hubbabub1601, on 28th October 2010, 09:59, said:

Iarăși, intervențiile tale pe secțiunea Mac sunt aride în conținut însă foarte-foarte flamabile în prezentare. Ai scris 2 posturi kilometrice și nu ai spus nimic practic sau opozabil cuiva de-aici.
1. AppStore pentru Mac OS X va exista în aprox. 80 de zile. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ Mac-urile devin restricționate ca iPhone-urile.... / Explicațiile stau mai sus.
2. Java/Flash nu mai sunt preinstalate pe Mac-uri. DESCARCĂ-LE și INSTALEAZĂ-LE!. Punct. Fix cum faci și cu pre-iubitul tău Dell/Whatever ce rulează Windows șaișpe.
3. Flash MERGE BINE PE MAC / pentru că tu N-AI CITIT plângeri pe macrumors... Încă râd. Ideea ta este absurdă, aberantă. Ce legătură au cele două? Faptul că nu se plânge o întreagă comunitate online nu înseamnă că acel defect nu există. Uită-te pe secțiunea Windows, de-aici, de pe SPF. Îți pare că acolo se plânge tot poporul despre malware, crashes etc.?

Concluzia mea: 90% din intervenția ta este pură speculație, bazată pe o ură față de Apple pe care o recunoști.
fanboy,

in primul rand reply-ul meu la adresa ta privea afirmatia ta (si a altora) potrivit careia java se poate instala de la oracle, asa cum se poate si pe windoz! NU SE POATE! iar apple a abandonat dezvoltarea JRE!

in al doilea rand, am zis ca macurile ar putea deveni restrictionate, nu ca sunt sau sigur vor fi imediat! iar motive de crezut exista garla, inclusiv precedentele apple! nu sunt singurul care crede asta, sunt o multime!

in al treilea rand, singura speculatie priveste imposibilitatea de a instala aplicatii din afara app store-ului! restul sunt confirmate de apple si din documente obtinute de la apple!

si da, flash merge foarte bine, inclusiv pe windows!

#31
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007

 gtk, on 28th October 2010, 10:28, said:

fanboy,

...

Fangirl,
Felicitări, ai reușit pentru a doua (sau a treia) oară să-ți motivezi obiectiv punctul de vedere, atacând ideea și nu persoana
/ironie

Eu îmi limitez intervențiile pe topicul ăsta la această ultimă, colegul @gtk este mult prea rațional, obiectiv și politically correct pentru înțelegerea mea...

#32
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

 neagu_laurentiu, on 28th October 2010, 10:25, said:

OpenOffice nu e realizat in Java. Sunt intradevar unele actiuni ce nu le face fara JRE instalat. Da' el in sine poate fi folosit si fara.
mai mult, varianta adaptata mai bine pt. osx - neooffice - nu merge deloc fara java, deoarece se bazeaza pe java pt. interfata grafica

 neagu_laurentiu, on 28th October 2010, 10:25, said:

E clar ca vor sa impuna cat mai mult tehnologiile proprii. Fiecare developer alege daca sa suporte sau nu aplicatiile sale pe platforma MAC !
e numai bine!  :coolspeak: asa vor disparea incet-incet o multime de programe multiplatforma pt. mac, mai ales alea open-source, dar nu numai! o sa redevina jucaria "exclusiva" cu doua trei programe utile, si eventual cu cateva zeci de mii de varietati de iFart-uri!
**************

Quote

Analysts Weigh In on Apple's Decision To Deprecate Java in Mac OS

James Gosling, the father of the Java programming language, a former Sun Fellow who left his position at Oracle in April, refuted Jobs' claim on his "One a New Road" blog: "It simply isn't true that 'Sun (now Oracle) supplies Java for all other platforms," he wrote. "IBM supplies Java for IBM's platforms, HP for HP's, even Azul systems does the JVM for their systems? [T]he platform owners wanted to do the ports themselves so that they could put a lot of energy into it, and because they knew the platforms better than anyone else...."

"Apple was the same: in the early days, they were insistent on doing the port themselves," he continued. "They put terrific energy into it. They did a good job. But then, as OS X took hold and Apple was able to convince developers to target their non-portable/proprietary environment, Apple's fundamental control-freak tendency took over and they put less and less energy into Java..."

Gartner analyst Mark Driver agrees with Gosling's point: "The idea that Apple would expect Oracle or someone else to deliver a VM for their OS doesn't make any sense," Driver said. "What Jobs said about who supports the VMs is absolutely wrong. It is the expectation and the general trend in the industry that the owner of the operating system is the porter and the maintainer of the VM on that OS. That's the case in virtually every OS except Windows, and that's the exception because Microsoft made Java code written on Windows unable to run on other systems, and Sun was forced to take over the job."

IDC analyst Al Hilwa sees the decision as an unfortunate development for both Apple and Java, but not unexpected. "

"Steve Jobs made it clear what he thought of what he called 'translation engines' with his iOS restrictions earlier this year," Hilwa said, "which are essentially what virtual machine technologies like Java are. Now, the other shoe drops as Apple appears to be interested in taking the Mac into a walled garden environment in the mold of the iOS. While it's doubtful they will ever bring this entire strategy to completion, it's certainly taking the Mac in a more antiseptic direction, which is slowly kicking out any non-native technologies."

Redmonk analyst Michael Coté makes the point that Apple has become the successful company it is today by building a closed stack under its control, and that consumers so far seem to love them for it.

"Java is outside their control and consumes resources to get 'perfect' enough to run on OS X," Coté said. "The desktop hasn't been a top strategy for Apple, but with their new sizable minority share of the desktop market and, more importantly, their ambitions to replicate the iTunes App Store on the desktop, logic would dictate that Apple needs to lock down desktop development more. My theory is that Apple sees the Mac App Store as good bet for more revenues and a way to generate desktop sales, and wants to control as much of that stack as possible. Java is way out of their control, so under that strategy it's got to go."
http://adtmag.com/Ar...Mac.aspx?Page=2

Edited by gtk, 28 October 2010 - 10:06.


#33
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,604
  • Înscris: 30.07.2003

 gtk, on 28th October 2010, 11:05, said:

o sa redevina jucaria "exclusiva" cu doua trei programe utile, si eventual cu cateva zeci de mii de varietati de iFart-uri!
Treaba lor. Sunt platforme alternative destule !

Edited by neagu_laurentiu, 28 October 2010 - 10:13.


#34
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
gtk, tu explici unor oameni care lucreaza cu apple de mai multi ani decit democratia din romania ca flash nu are probleme? ai puterea de a aprecia peiorativ ce spune Steve Jobs despre flash? nu avem nevoie de nimeni sa ne deschida ochii aici pe forum. exista suficiente persoane care nu au lucrat pe mac de pe forumuri de aiurea. daca vrei sa pastrezi retorica specifica adultilor foarte bine, daca nu, opreste-te din flame. si iti reamintesc, ca google iti da tot ce ceri. daca cauti "apple sucks in poplaca" ai sa gasesti ceva.

si reamintesc, ca apelativul "fanboy" este sanctionat. aria de copii este mai jos.

Edited by Centris, 28 October 2010 - 10:47.
clarificare.


#35
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,238
  • Înscris: 24.02.2007

 f300, on 28th October 2010, 08:29, said:

Uh, pardon? DHL(cel putin .de) cere java ca sa-ti tiparesti eticheta de pachet:


Tinind cont ca in "tarile calde" se trimit prin posta toate rahaturile de la chestii returnate sau defecte pina la rahat la propriu (pentru analize) si ca de fapt DHL este parte din Deutsche Post si este practic "posta normala" pentru pachete as zice ca nu numai developerii au nevoie de Java si ca este un rau necesar cel putin pentru orice neamt care are un Mac.

Asta ar putea fi problematic.

#36
glumetu

glumetu

    Jedi sora-mea!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,958
  • Înscris: 27.04.2005

 Centris, on 28th October 2010, 11:36, said:

gtk, tu explici unor oameni care lucreaza cu apple de mai multi ani decit democratia din romania ca flash nu are probleme? ai puterea de a aprecia peiorativ ce spune Steve Jobs despre flash?
FWIW, eu am folosit NeXTSTEP si OpenStep o perioada acum vreo 15-16 ani, ca si medii de dezvoltare super-stabile pentru aplicatii foarte CPU-intensive, simulari de retele neuronale, algoritmi genetici... ce legatura are experienta asta cu OS X de azi, care ruleaza mai mult divertisment... iTunes, iLife...??

Flash nu are probleme la mine pe Win si pe Linux... deci - am mai spus-o - mi-e clar ca problema-i undeva la mijloc intre Adobe si Apple si sunt convins ca nu are legatura cu tehnologia in sine, ci cu faptul ca nu-si are locul in noua strategie a lui Jobs de control absolut al continutului si distributiei pe platforma sa.

Sa fim seriosi, ce om normal la cap isi imagineaza ca Adobe n-are resursele sa rezolve orice bug-uri pe OS X, mai ales in conditiile in care acest lucru le blocheaza o gramada de business de content... E clar ca nu sunt lasati si ca li se picteaza clar o imagine mai proasta decat merita. Nu ca ar fi niste ingerasi astia de la Adobe, sunt si ei tot dupa bani, dar nu poti sa-i invinuiesti de incompetenta pe creatorii unor programe care reprezinta etalonul in industria lor. Pardon, Jobs poate, pentru ca exista oricand o masa de cetateni (vezi mai sus comentariul cu oameni care prefera sa li se spuna cum sta treaba, decat sa judece ei singuri) care pun botul pe nemestecate.

De asta pentru mine Jobs e un tip fascinant, si-a creat un asemenea cult incat practic poate sa vanda orice.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate