Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

DVD Player E-BODA MINI HDMI 90

- - - - -
  • Please log in to reply
195 replies to this topic

#181
folea_mihai

folea_mihai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 06.06.2007

View Postviceroy56, on 24th January 2012, 19:30, said:

Intra pe site la E-Boda si vezi procedura de trimitere la service!

Service E-Boda
Multumesc pentru deranj, cunosteam procedura, vroiam sa scurtez timpul de rezolvare a problemei. Totusi cred ca voi apela la varianta de service e-boda. Bye!

#182
PaperBoyRo

PaperBoyRo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 332
  • Înscris: 06.06.2005
Problema:
-copiat Firm.1.3 pe stick
-introdus in DVD
-s-a deschis "sertarul"
-"Doriti upgrade? = apasati play"
-apasat play
....
.... si asa a ramas de 30 de minute
N-am atins nimic. Si nici n-o sa ating...., dar pana cand?
Nu stiu ce sa fac. Poate cineva sa-mi dea o solutie? Multumesc.

#183
kneekoo

kneekoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 06.12.2006
Și eu tot de pe stick USB i-am făcut upgrade și mi-a funcționat bine. A trebuit să aștept 1-2 minute cred... dar nu mai țin minte exact cum s-a comportat și cum a reacționat. Ideea e că a ieșit bine upgrade-ul și am ajuns de la v1.0 la v1.3. Din păcate cu aceeași problemă - fișierele audio în directoare cu denumiri "lungi" (categoric nu exagerat de lungi) nu pot fi redate pentru că nu pot intra în directoare. Am oprit player-ul din telecomandă și l-am pornit din nou pentru că îngheța în stadiul în care încercam să intru în directoare. Oricum, l-am cumpărat pentru tatăl meu, care îl folosește pentru DVD-uri normale, iar toate astea funcționează normal. Sper să apară și firmware-ul 1.4 cu un remediu pentru problema lungimii denumirilor de fișiere, pentru că e cam jenantă treaba. Până una-alta am și cuvinte de apreciere pentru cei din service. Le-am scris pe 31 decembrie 2011 și mi-au răspuns pe 3 ianuarie 2012. Nu mi-au rezolvat problema, dar cel puțin mi-au explicat de ce nu pot intra în directoarele cu muzică.

Quote

Buna ziua,

Va multumim pentru ca ati ales produsele noastre.

Cauza acestui simtom poate fi denumirea unuia sau a mai multor fisiere  sau foldere.
1. Daca folder-ul contine in denumire mai mult de 20 de caractere sau caractere special.
2. In folderele care incercati sa le accesati exista fisiere care au denumiri foarte lungi si care contine caractere special ".,/;':"!@#$%^&*"

Pentru a elimina simtomul trebuie sa redenumiti toate foldereel fisierele cu titluri de pana la 20 de caractere si fara semen speciale.
Singurul semn care va ramane este "." ( punct ) si va departi numele de extensie.

Deasemenea este foarte importat ca dupa upgrade aparatul sa fie resetat exact cum este specificat in instructiunile de upgrade.

Edited by kneekoo, 05 February 2012 - 06:55.


#184
mafiotujro

mafiotujro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 28.10.2007

View Posttak30ver, on 13 octombrie 2010 - 22:22, said:

Am cumparat si eu un aparat de acest tip. am platit cam 160 lei pe el, la magazin mi-au facut poza pe un tv cu stick usb, mergae tot. L-am luat strict pentru niste dvd-uri initial dar acum il folosesc pentru toate xvidurile. Imi incarca automat subtitrarile, se vad super bine, am instalat firmware 1.2 intr-un minut de pe usb. Scrii pe usb doar fisierul mtk , il bagi in player , se deschide capacul, dai splay , apare upgrading si cand s-a inchis capacul si apare eboda pe ecran si in colt firmware 1.2 il inchzi. scoti stickul, dai restart si gata . Ma stresa ca nu avea alb la subtitrare, how idiot is that ?
Fontul actual vede si  tz si sh Posted Image asa ca numai pe el il folosesc. Super util .
Salut. Am incercat si eu metoda ta de update la firmware 1.3 de pe flash-ul usb, dar instalarea fimware-ului s-a blocat pe undeva si mi-a  busit dvd-player-ul. Acum am altul si am incercat metoda de pe site-ul e-boda.ro folosind cd-ul, (din 5 cd-uri scrise conform instructiunilor de pe site nici unul nu a fost recunoscut). E oare nevoie sa se scoata flash-ul usb din dvd in momentul in care se apasa Enter si se deschide tava de la dvd?

#185
fgozman

fgozman

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.05.2010
Salut

Am incercat si eu sa instalez de pe CD dar fara sucess desi am facut toate configuratiile din documentatia lor. Pur si simplu nu citeste CD-ul.
Cand am incercat varianta de pe USB mi-a aparut un ecran albastru dupa ce am asteptat ceva timp si acum nu il mai pot folosi deloc.
O sa merg la service cu el sa vad... Problema mare este ca sunt din Cluj si l-am cumparat de la DOMO asa ca nu stiu ce surprize o sa am sau cat o sa astept pana ce imi vine reparat.

Oricum sunt un pic dezamagit ca desi stie sa citeasca CD-uri audio nu stie sa citeasca macar WAV iar firmware mai nou de 2010 nu vad la ei pe site.

In concluzie: Nu va asteptati la prea multe de la acest player.
Am cazut si eu in capcana pretului si mesajului ca citeste tot. Se pare ca era doar o gluma buna

Daca citeste cineva care este implicat in fabricarea aparatului va rog sa imi spuneti daca mai aveti planuri sa faceti upgrade-uri viitoare pentru acest aparat.

O alta intrebare este dece sunt doua variante de aparate cu aceeasi denumire? Ma refer la faptul ca eu am unul cu butoane argintii (>3) si scris deasupra fata de cel de pe site-ul ofical E-Boda care are numai 3 butoane. Oare am o versiune mai noua cu un firmware mai nou decat 1.3? Macar, sa stiu sa nu mai pierd vremea cu upgrade-ul.

#186
cos2tel

cos2tel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 11.08.2009
Salutare , de curand am luat un mini hdmi 90 eboda si contrar asteptarilor nu prea face ce facea eboda 555 . Am incercat sa-i fac upgrade dar nu a mers, pur si simplu nu citeste CD-ul ,  Am respectat toate cerintele si indicatiile dar nu a mers :(((((( Oare sa inteleg ca a fost o teapa data de E-boda ? Daca nu sunt in stare sa scoata ceva mai bun dece nu scot iarasi 555 -ul imbunatatit ?

#187
mytusin

mytusin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 13.08.2005
Salutare, am achizitionat si eu de curand acest DVD Player si am o singura problema. Am pus pe stick niste episoade dintrun serial care sunt in format xvid. Citeste playerul stickul, dar inauntru sunt doar folderele goale iar fisierelor video lipsesc cu desavarsire. Ma puteti ajuta va rog cu ceva informatii daca este ceva ce tine de setarii sau pur si simplu nu le citeste?.
Din descriptia acestui player reiese ca citeste .xvid, .avi si DVD...dar pana acum nu am vazut decat .avi de pe stick. Multumesc anticipat!

#188
MW4EVER

MW4EVER

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.12.2013
am luat si eu acest player di am incercat sa fac upgrade la 1.3... dar dupa 30 de minute tot nu s-a inchis dvd playerul asa ca am decis sa il scot din priza din moment ce nici un buton de pe player / telecomanda nu mergea.... dupa ce l-am bagat din nou in priza practic nu pornea... nici din telecomanda nici de la buton... se poate remedia sau pot sa-l trimit deja in garantie.... a 2 a zi de la achizitionare...

#189
andu79

andu79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 09.08.2005
Salut.

Incec sa conectez si eu un mini hdmi 90 pe hdmi, dar imi da eroare "out of range". Este conectat cu un adaptor hdmi la dvi la un monitor Asus mai vechi.
Ma poate ajuta cineva cu instructiuni "pe orbeste" cum sa schimb rezolutia pe iesire? Monitorul stie 1680 X 1050, deci orice rezolutie mai mica este perfecta.
Multumesc mult.

#190
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,014
  • Înscris: 28.10.2006
De ce nu incerci sa setezi iesirea HDMI player-ul fiind cuplat pe SCART sau RCA la un TV (CRT sau LCD)?
Setarile pe iesiri diferite(SCART vs. HDMI) nu sunt influentate.
Asa vei vedea daca monitorul ASUS "stie" rezolutiile si ratele de refresh ce le poti seta.
Eu banuiesc ca monitorul nu se "pupa" la rata de refresh cu player-ul!

#191
andu79

andu79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 09.08.2005

View Postviceroy56, on 13 iunie 2014 - 18:22, said:

De ce nu incerci sa setezi iesirea HDMI player-ul fiind cuplat pe SCART sau RCA la un TV (CRT sau LCD)?
Setarile pe iesiri diferite(SCART vs. HDMI) nu sunt influentate.
Asa vei vedea daca monitorul ASUS "stie" rezolutiile si ratele de refresh ce le poti seta.
Eu banuiesc ca monitorul nu se "pupa" la rata de refresh cu player-ul!

Probabil ti se pare imposibil, dar nu am nici un televizor, si nici nu intentionez sa-mi cumpar vreodata. Si nici cablu tv nu a, imi este indeajuns internetul :)

Daca intra totusi cineva cu model identic si imi poate spune pasii pt setat rezolutia pe iesire i-as ramane profund indatorat :)

#192
RobertGabriel10

RobertGabriel10

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 26.06.2014
Salut! Am si eu 2 intrebari :

1.Ce sa aleg intre EBODA mini HDMI 90 si EBODA DVX miini 60.M-ar interesa in special subtitrarile deoarece mi-am luat un panasonic care e varza din acest punct de vedere , fara setari suplimentare asupra marimii si fara contur si care dintre ele citeste mai multe filme

2.Am vazut ca din 2010 pana acum au aparut mai multe update-uri la cele 2.. daca il cumpar acum vine cu ultima versiune ?

#193
fandel_viorel

fandel_viorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 275
  • Înscris: 01.08.2005

View PostMW4EVER, on 25 decembrie 2013 - 21:42, said:

am luat si eu acest player di am incercat sa fac upgrade la 1.3... dar dupa 30 de minute tot nu s-a inchis dvd playerul asa ca am decis sa il scot din priza din moment ce nici un buton de pe player / telecomanda nu mergea.... dupa ce l-am bagat din nou in priza practic nu pornea... nici din telecomanda nici de la buton... se poate remedia sau pot sa-l trimit deja in garantie.... a 2 a zi de la achizitionare...

Fix aceeasi problema am patit si eu... Ai apelat la service sau exista vreo rezolvare?

#194
LucianTgM

LucianTgM

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 22.02.2016

View Postfandel_viorel, on 01 noiembrie 2015 - 13:30, said:

Fix aceeasi problema am patit si eu... Ai apelat la service sau exista vreo rezolvare?

La fel si eu. L-am scos din priza dupa 1h de "upg" si nu mai mergea. L-am dus inapoi la Media Galaxy si (fiind ultimul exemplar) am luat in schimb o versiune fara HDMI dar n-are posibilitatea de "personalizare subtitrare". Nu mai am "curaj" sa-i fac upgrade, deja s-au plictisit de mine cei din magazin.
Problema cu cele de la e-boda (si un Philips inainte) este ca-mi taie subtitrarea. De ex, "cand" cand e la sfarsit il scrie "can-" pe primul rand si "d" pe al doilea". E enervant,  e ca o despartire agramata in silabe.
Acum, as avea o alta intrebare: este vreun model de DVD player (nu BD Player) care sa nu-mi taie subtitrarea ?

Edited by LucianTgM, 22 February 2016 - 09:29.


#195
emgd2me

emgd2me

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 255
  • Înscris: 04.01.2008
Salut,
Nu stiu daca s-a mai discutat...Am si eu o problema cu redarea audio prin HDMI la un televizor LG 40LF630V, in sensul ca nu functioneaza. E de la player sau de la TV ? Se poate rezolva cu un cablu optic ?
Multumesc.

#196
emgd2me

emgd2me

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 255
  • Înscris: 04.01.2008
Am rezolvat. Trebuia setat la dvd iesierea audio in PCM.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate