Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Ce parere aveti despre market online?

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
pastelas

pastelas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 20.12.2009
As dori sa achizitionez un TV de pe site-ul http://www.marketonline.ro/.Ce parere aveti despre acest site-ul sau daca ati cumparat ceva de aici ati avut ceva incidente cu ei?

#2
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
Magazin de 7 stele (cica, reclama lor!)... :)

In general incerc sa fiu client fidel unui magazin (fie el si online). Mai ales daca mi-a placut si am fost multumit o data (prima data)... Revenind:

- DA, am luat de la ei, ce-i drept acum vreo 2 ani un PDA. Facut comanda, ridicat personal de la ei de la magazin (cu proba). Totul OK, fara nici un fel de probleme pana in ziua de azi.

- am vrut la un moment dat, de Sarbatori, in iarna lui 2009 (spre 2010) sa mai iau un TV LCD. Pentru ca am avantaja distanta si pretul mai ales. Am tot dat telefoane peste telefoane sa intreb daca au pe stoc si sa fac comanda (pentru ca obisnuiesc sa dau si telefon inainte sa intreb daca e pestoc, caci am avut multe "surprize" (si la multi altii) sa scrie pe site ca e pe stoc si in realitate sa nu fie. Sau sa fie la alt pret... Si, nu am reusit sa dau de ei. De fiecare data raspundea robotul "Bine ati venit la Market Online... bla bla" si atat. Asa incat am fost nevoit sa caut si sa iau din alta parte.
Bine, poti sa intelegi ca erau Sarbatori, vacante ceva (desi tocmai in perioada asta se fac vanzari en gros) si ca... dar pe site nu imi aduc aminte sa fi fost trecut vreun anunt ca nu ar putea fi contactati...

Deci una calda si una rece ca sa zic asa...

#3
rayn3

rayn3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 263
  • Înscris: 03.04.2007
Pana acum am comndat online cateva chestii de la ei....Parerea mea este una buna, avand in vedere ca au preturi mai bune decat concurenta. Si mult mai bune decat emag...Cred ca in 2008 am comandat un HD4850, cel mai bun pret pt aceasta placa l-am gasit la ei pe site, foarte prompti, seriosi. Anul trecut mi-am comandat un Nokia 5800XM, iar la fel, i-am ales dupa multe cautari ale acestui model, i-am ales intrucat au avut cel mai bun pret pentru mine(cel mai scazut). La fel, prompti. Nu pot sa-ti spun pe partea de garantii cum se comporta intrucat nu stiu(sper nici sa n-am nevoie). Acum imi caut o sursa Corsair 650HX, iar ei au cel mai mic pret din Ro, la acest tip de sursa. O urmaresc de mult timp si tot timpul au avut cel mai bun pret in comparatie cu ceilalti(este cu 30RON, overall mai ieftina la ei decat de la alte surse)....

#4
cristi_94

cristi_94

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.08.2010
Ai grija cu ce cumperi de pe net. S-ar putea sa primesti altceva.

#5
romhard

romhard

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 26.12.2007
Sunt niste TEPARI ,am facut o comanda iar a doua zi am vazut situl lor ca marisera pretul considerabi,am primit un telefon de la ei ca produsul nu mai este pe stoc !!!
Niste mincinosi produsul era pe stoc dar cu un alt pret !!!!!!!!!!!!!!
MAI BINE AM OCOLI ACEST MAGAZIN ONLINE ( WWW.MARKETONLINE.RO )


#6
aquadig

aquadig

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 723
  • Înscris: 10.05.2005

 romhard, on 7th November 2011, 13:39, said:

Sunt niste TEPARI ,am facut o comanda iar a doua zi am vazut situl lor ca marisera pretul considerabi,am primit un telefon de la ei ca produsul nu mai este pe stoc !!!
Niste mincinosi produsul era pe stoc dar cu un alt pret !!!!!!!!!!!!!!
MAI BINE AM OCOLI ACEST MAGAZIN ONLINE ( WWW.MARKETONLINE.RO )

teapa era daca iti lua banii

#7
Raluca_Manuela

Raluca_Manuela

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.12.2011
Neseriosi! Saptamana trecuta Nokia E6 costa la ei 1144 lei! Astazi stiti cat costa? 1.265,95 lei redus de la 1.361,23 lei! WTF marketing specific romanesc, umflam preturile apoi aplicam reduceri de 40-60-99%!

#8
nimocodec

nimocodec

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.07.2009
Am cumparat 2 Harduri WD 3tera(red) cu pretu de (1117ron) unul din ele a fost stricat de la bun inceput nu a functionat, ca simptome se chinuia sa porneasca cand il alimentai nici nu il recunostea computerul despre formatare nici nu mai vorbim.Am fost la ei si le-am explicat ca HDD NU e functional si nici macar nu porneste ,dupa care mi sa spus ca trebuie sa ma duc la service cu el pentru a se constata defectu,(retineti constatare DEFECT la un produs NOU).Am fost la un service prin Grozavesti la cei de la Azerty conform garantie emise de ei ,dupa care cei de acolo au spus ca trebuie sa astept 15 zile pt a rezolva problema cei de la Western Digital.
In concluzie in acest timp am cumparat un produs defect pe care nici nu il pot folosi si nici in ziua de azi nu am primit nici un raspuns, ei folosindu-se de bani pe care eu iam dat pe achizitionarea produsului defect la achizitionarea altor produse pentru ca nu putem vb de stoc ei fiind intermediari.
Am cumparat aceste produse in speranta ca achizitionez un produs de calitate de la o firma de calitate ,aparentele insala.Apropo de review benevole despre aceasta firma sunt facute de ei in favoarea lor nu va lasati amagiti de ei aceasta e realitatea NU RECOMAND SUB NICI O FORMA ,cumperi un produs nou care nu se poate returna ...!!! ca sa nu mai vorbim de service pe care nici nu il au, iar povestea cu 14 zile retur de pe site e o minciuna gogonata repet  - SA REFUZAT RETURNAREA PRODUSULUI PE MOTIV CA TREBUIE CONSTATATA DEFECTIUNEA culmea LA UN PRODUS NOU ACHIZITIONAT DE CATEVA ZILE.

#9
farcasclaudiu

farcasclaudiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.10.2010
Market Online vinde placi de baza defecte si cu pini lipsa la socketul procesorului.
Aviz amatorilor. Eu sunt unul patit cu acest Kelion (Market Online).
Cumparati doar daca le faceti proba fizica de functionare la sediu.
Prin curierat vor da vina pe client ca s-a defectat placa. Inca odata aviz amatorilor!

NU cumparati de la ei.

#10
kontrast

kontrast

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 24.10.2005
Am achizitionat de la acest site un storcator Philips 1855 după ce l-am tot urmarit pe emag, de unde tot am cumpărat și aveam încredere. Dar l-am vazut la marketonline mult mai ieftin față de emag (280lei cu tot cu 12 lei transport față de 300 emag) și am zis să mă risc. Deși cutia principală a ambalajului nu era sigilată restul componentelor au părut sigilate și noi (se pot observa pozele). După desfacerea și verificarea atentă a componentelor pot spune 100% ca produsul a fost absolut nou.

Pachetul a sosit a doua zi după plasarea comenzii. (în Oradea)

O mica problemă a fost in schimb cu curierul Nemo care nu mi-a dat voie sa verific coletul, decât după achitare, deși era specificat pe actele de expediție și la informațiile inițiale ale sitului despre transport că pot verifica înainte. Pe lângă aroganța persoanei respective (sper sa nu fie toți la fel) se mai și face că nu are sa-mi dea restul potrivit astfel încât să mă fac că uit de 1-2 lei. Mi-e greață de aceste persoane. Este vorba de Nemo Expres de pe zona Oradea.

Folosesc produsul de câteva zile fără nici o problemă.

Am fost sunat de un operator înaintea expediției conform opțiunii bifate în formularul de comandă.

Fiind prima experiență cu acest site, concluzionez că s-a efectuat suficient de corect și transparent înafară de faza cu NEMO EXpress.

Edited by kontrast, 05 February 2016 - 12:04.


#11
filiptg

filiptg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 27.06.2015

 pastelas, on 29 iulie 2010 - 11:40, said:

As dori sa achizitionez un TV de pe site-ul http://www.marketonline.ro/.Ce parere aveti despre acest site-ul sau daca ati cumparat ceva de aici ati avut ceva incidente cu ei?
Chiar daca a trecut foarte multa vreme de cand acest mesaj a fost postat, Doresc sa imi spun si eu parerea. Poate o citesc si altii. Marketonline.ro este un website de unde poti sa cumperi ieftin dar fara ca sa ai pretentia la servicii de calitate. Cand trebuie sa returnezi un produs, adio bani, poate o sa ii primesti la Pastile Cailor. Ei spun ca returneaza banii in 14 zile, dar nu va vor raspunde la email sau la telefoane. Nu poti sa mai ii contactezi, iar daca iti vor raspunde, o vor face dupa cateva zile. Stau foarte prost la nivel de relatii cu clientii si furnizarea de servicii. Daca doriti ceva de calitate, nu cumparati de pe acest website pentru ca un pret mai mic poate sa insemne multe, dar pe scurt un miraj pentru cei care doresc sa economiseasca ceva.

#12
qGh0sT

qGh0sT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.11.2015
Salut , acum 6 zile am făcut comandă de un laptop nou ( in pachet spuneau că este mouse și un joc care vine cadou de la Nvidia )sunt curios ce voi primi. După 6 zile de la plasarea comenzii abea acum 10 minute am primit mesaj de la fan curier( în legătură cu comanda și spre surprinderea mea, coletul este de la cel.ro, cu toate că am făcut comanda pe marketonline...
Voi reveni cu edit.

#13
qGh0sT

qGh0sT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.11.2015

 qGh0sT, on 25 august 2016 - 07:24, said:

Salut , acum 6 zile am făcut comandă de un laptop nou ( in pachet spuneau că este mouse şi un joc care vine cadou de la Nvidia )sunt curios ce voi primi. După 6 zile de la plasarea comenzii abea acum 10 minute am primit mesaj de la fan curier( în legătură cu comanda şi spre surprinderea mea, coletul este de la cel.ro, cu toate că am făcut comanda pe marketonline...
Voi reveni cu edit.

După cum am spus, se pare că eu am făcut comandă pe marketonline dar în schimb am primit coletul de la cel.ro :-?
Nu știu cum vine asta.

#14
Alin0702

Alin0702

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 16.08.2016

 qGh0sT, on 26 august 2016 - 08:56, said:

După cum am spus, se pare că eu am făcut comandă pe marketonline dar în schimb am primit coletul de la cel.ro :-?
Nu știu cum vine asta.
Citeste in josul site-ului :)

copyright 2004-2016 corsar online srl ro26747604 j40/3617/2010 capital 200 ron sediu Calea Crangasi 10 sector 6 Bucuresti RO65RZBR0000060012483220

Da-i un google si iti apare cel.ro :) , e tot site-ul lor de ceva vreme

Spor

#15
MediumPlayer

MediumPlayer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,338
  • Înscris: 11.08.2016
Market Online, Mediadot si Azerty au fost preluate de Corsar Online (cel.ro) din mai, de la Kelion Online. Eu mi-am cumparat multe de la Mediadot datorita preturilor si tratamentului de care am avut parte. De cand am aflat de preluare, m-am reorientat...

#16
oxus

oxus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 01.09.2003
Am cateva produse cumparate de la ei.
Nu am avut probleme pana acum.
De cand au fost preluati ce am observat este ca mai toate produsele se regasesc in tot lantul de mai sus atat la nivel  de pret cat si de stock. Practic puteti cumpara de la oricare dintre ele.
Din cate stiu cel.ro este magazinul online cu cele mai proaste pareri din .ro
Sper ca marketonline.ro sa nu ii mostenesca.

#17
COSTIN_mentor

COSTIN_mentor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 28.09.2004
Am cumparat o geanta de laptop de la marketonline. Deoarece comentariul meu este negativ, nu este afisat pe site.
Sunt la a 4 incercare de a posta un comentariu referitor la produs.
Au trecut 7 zile de la prima incercare de postare a comentariului.

#18
cataistra

cataistra

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.09.2014
Buna ziua.
Am cumparat o placa de baza MSI B250M de la Marketonline si surpriza, a fost defecta de noua. I-am anuntat pe data de 28.01 ca placa e defecta si imi vreau banii inapoi. nici in ziua de azi nu am primit banii. Le-am trimis mail-uri sa ii intreb cand imi vireaza banii pentru ca au trecut cele 14 zile calendaristice, si de fiecare data imi raspund ca au dat datele mele la departamentul financiar-contabil si se v-a face plata in zilele urmatoare. Am scris review la produsul respectiv si cum ma asteptam nu a aparut. Cei care vor sa cumpere de la ei, ganditi-va de doua ori inainte sa o faceti, mai bine dati un ban in plus, dar luati de la o firma serioasa care sa isi respecte clientii. Marea mea greseala a fost ca nu m-am informat de aceasta firma inainte sa cumpar produsul ci doar dupa, cand am vazut ca nu imi dau banii. Tin sa precizez ca nu am ales sa cumpar de la ei ca era mai ieftin ca in alta parte (am asteptat o saptamana sa vina placa), nu stiu de ce mi-au inspirat incredere.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate