Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...
 La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...
 Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...
 Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Ce abonamente aveți?
 

Green City sau Orasul verde.

* * * * * 1 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
1257 răspunsuri în acest subiect

Sondaj: Green City (283 membri au votat)

Va place Green City?

  1. DA, am facut o alegere inspirata (41 voturi [14.44%])

    Procentaj al voturilor: 14.44%

  2. NU, regret alegerea facuta (26 voturi [9.15%])

    Procentaj al voturilor: 9.15%

  3. NU stiu, nu locuiesc aici dar ma intereseaza (92 voturi [32.39%])

    Procentaj al voturilor: 32.39%

  4. Nu ma intereseaza. Vreau sa vad ce au votat locatarii (125 voturi [44.01%])

    Procentaj al voturilor: 44.01%

Votează Vizitatorii nu pot vota

#1189
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.861
  • Înscris: 31.10.2002
sfat: daca iei cu rate, mai asteapta 2 ani. iti salvezi ani de munca si sclavie. daca nu, fiecare face ce vrea pe banii lui.

daca te hotarasti si iei cu rate d-alea de 30 de ani ai sa-ti aduci aminte toata viata de postul asta :)

astazi numai porstii mai cumpara imobiliare in rate. stai linistit ca sunt destui. :)

#1190
Hoinar_2006

Hoinar_2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 62
  • Înscris: 23.11.2006
Salut Christig,

Multam de de sfat,
Am cateva observatii insa:
1. Sunt de acord ca Euribor-ul nu va niciodata mai ieftin decat este acum deci este posibil ca pe tremen lung rata sa creasca.
2. Eu lucrez intr-o institutie financiara, sotia intr-o banca toata viata am avut tot soiul de credite asa ca suntem tociti cu genul asta de stress.

Sincer, tu crezi ca sunt multi care si au luat cu cash in GC? Eu cerd ca nu, daca ai cash de ajuns te orientezi catre oferte ceva mai premium sau iti iei teren si iti construiesti tu ....-desi s-ar putea sa pierzi avantajul unei comunitati faine-
Ma rog eu lucrez in IT, si departe de mine sa am cele mai mici veleitati de analist financiar, dar nu mai este nici un secret ca va fi mai rau, si inca ceva, BNR-ul taman ce schimba normele de creditare pentru imobiliare ....asa ca credite cu 15% si perioada lunga doar luna asta vor mai fi.

Inca o data multam de sfat,
O zi senina,
Radu

#1191
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.861
  • Înscris: 31.10.2002
Prin banci bate un puternic vant de restructurare. Cred ca in 2 ani numai bine strangeti avansul. Plus ca peste 2 ani piata va arata cred, mult mai bine penru cumparatori. Daca te uiti pe datele INS-ului scoase din notariate, in ultimul an in Bucuresti preturile au scazut cu vreo 15-20%. Acum nu e vreeme de cumparat, acum e vreme de economisit si privit cum scad preturile.

Succes! ;)

#1192
scrisit

scrisit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.241
  • Înscris: 01.12.2007
Pierzi comunitate, da' faci economie, casa exact pe gustul tau si castigi liniste totala.

#1193
Rutus

Rutus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 25
  • Înscris: 08.08.2006
Corect scrisit!
Numai ca trebuie sa ai nervi de otel si mult timp disponibil, sa nu uitam de echipile de dorei, utilitati (canalizare), paza si muulte altele.
Si ca tot vine vorba de finantare daca nu ai banii, sa-mi zici si mie cine mai finanteaza terenuri sau constructii in regim propriu.

Spor,

#1194
mardraaxi

mardraaxi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.898
  • Înscris: 22.11.2009

 Rutus, on 17th February 2012, 11:12, said:

Corect scrisit!
Numai ca trebuie sa ai nervi de otel si mult timp disponibil, sa nu uitam de echipile de dorei, utilitati (canalizare), paza si muulte altele.
Si ca tot vine vorba de finantare daca nu ai banii, sa-mi zici si mie cine mai finanteaza terenuri sau constructii in regim propriu.

Spor,
pai mai bine ai nervi de otel 1 an cat dureaza sa termini casa,poate si mai putin,decat sa ma lase nervii ca desi sunt proprietar decid altii pt mine,sunt si bune si rele in aceste complexe,de ex.baraca sa isi puna caiacele nu va vedea el in green si nici in alta parte,ce sa mai vb de garaj sau vreo anexa,nici vb.
pai nimeni nu finanteaza constructie in regie proprie tocmai ca bancile au banii ingropati si in astfel de complexe chiar si la greem si atunci ce interes au?

#1195
mihaimai

mihaimai

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 13
  • Înscris: 22.12.2004
Salut Radu,

Eu stau pe strada 12. Strada este ok, nu pot sa iți spun însă cum e cu Argeșul, eu stau mai spre casa demo inițială (cea cu acoperiș de țiglă). Ce am observat totuși, este ca în zona la care te referi s-a aciuit o haita de câini. Eu personal nu am probleme cu ei (probabil din motive de dimensiune), însă sunt destul de fioroși sa nu pot lasă copilul singur sa iasă din curte. Este o problema temporara, dar recurenta, în sensul ca în mod regulat câinii "dispar", însă alții noi revin, probabil din sat.

Despre câine în curte, atâta timp cat nu latră nu cred ca vei avea probleme. A avut cineva un câine cam 'nebun', însă am observat ca respectivul câine a dispărut... Nu sunt la curent cu bârfele din cartier, dar cred ca am auzit de ceva presiuni asupra respectivului sa își rezolve problema.

Despre coșmelie la câine, se pot face chestii. Cineva și-a făcut beci sub curte, mai multi și-au făcut magazie, unii și-au închis terasa laterala. O vizita în complex cu o plimbare pe jos ar trebui sa te lămurească ce au făcut alții.

Vicii ascunse... tot timpul o sa fie. Depinde cat de norocos ești. Dorel nu doarme niciodată și se infiltrează peste tot. Părerea mea este ca viciile ascunse NU sunt "politica" dezvoltatorului.

Daca are sens întrebarea "X îl primesc sau îl cumpăr eu", atunci în mod sigur îl cumperi tu :) Terasa laterala o plătești (și nu consta decât în copertina, fără terasa propriu-zisa), alee de la poarta la intrare nu exista, scara de la ușă sunt 3 trepte de beton, etc. Daca ai dubii întreabă la showroom, ca sa nu ai surprize. Cel puțin asa era acu 2 ani, nu știu ce s-a mai schimbat.

#1196
Hoinar_2006

Hoinar_2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 62
  • Înscris: 23.11.2006

 mardraaxi, on 27th February 2012, 11:42, said:

de ex.baraca sa isi puna caiacele nu va vedea el in green si nici in alta parte,ce sa mai vb de garaj sau vreo anexa,nici vb.

Salutare dragilor,

Intre timp am mai vazut oferte de la alte rezidentiale mai ales din NORD, inca nu m-am decis, dar am ajuns la alte concluzii.
Fata de rezidentialele din Corbeanca, GC are casele cele mai scumpe si cele mai uratele DAR
- Este mai aproape de Bucuresti
- Are o sper o adevarata comunitate (asta ar fi foarte bine pebtru Raducu 9 ani si jumatate)
- Are utilitati faine in complex.
- Este aproape de o scoala I-VIII care am auzit ca este OK - cea din 1 Decembrie
In Corbeanca nu am avea probleme sa includem in contract o anexa pentru caiace, bicle si masa de ping pong (Ca la naiba! De aia ma mut la casa ca sa nu mai tinem 4 bicle pe balcon)
In general pretul se invarte la 100k EUR finisate cu 250m teren; 120 -120 m utili si unele chiar cu o super arhitectura (2 terase, 2 balcoane, suprafete vitrate foarte mari)  nu vreau sa dau exemple aici ca nu ar fi OK.
In orice caz comportamentului staff-ului tehnic si de vanzare cu care am stat de vorba pana acum este muuuult peste cel de GC si in principal orientat sa inchida o afacere nu sa iti demonstreze ce favoare iti face ca te lasa sa te muti acolo :) :) :)

Din pacate chinuiala unei alegeri inca nu s-a terminat inca ....
Mai ales ca acum mai ne da tarcoale si demonul constructiei cu o firma  ...... (cred ca daca am avea un conract solid cu o firma serioasa finantarea nu ar fi o problema....)

O zi senina,
Radu

Editat de Hoinar_2006, 28 februarie 2012 - 10:13.


#1197
augustinparcab

augustinparcab

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 15
  • Înscris: 13.01.2011

 paulpetrovan, on 12th September 2011, 15:21, said:

Tot sindromul personalitatii multiple!!! Nu mai esti @amvenit, ci @Anca! Asta e, cu varsta bolile se accentueaza! Ai inceput sa te crezi femeie! Daca n-a mai scris nimeni, te-ai gandit sa-ti ridici mingea la fileu! Faptul ca te bantuie persoana mea ma bucura si ma face sa ma simt asa cum sunt: superior tie la toate capitolele! Oricum ramai ce ai fost : UN LAS CARE SE ASCUNDE IN SPATELE UNEI IDENTITATI FALSE SI A UNUI NICK PENTRU A ARUNCA CU NOROI! Incearca sa construiesti ceva cu energia distructiva pe care o disipezi! Dar nu esti in stare! Pentru asta ai nevoie de circumvolutiuni cerebrale! Trebuie sa ai o viata tare mizerabila si te compatimesc sincer!!! Spre deosebire de tine nu sfatuiesc pe nimeni sa se mute sau nu in GC, ci sa vina sa vada si pe urma sa ia o decizie! Eu personal nu regret decizia luata si tot aici m-as muta!


Salut Paul,

Am fost cam ocupat in ultima vreme, dar uite ca nu am renuntat in a incerca sa educ oamenii cu DG pe piept si minibloc cu credit.
Nu ma ascund in spatele niciunui ID fals, ti-am spus demult ca Augustin ma cheama. Nu lasa frustrarile sa-ti intunece ratiunea si nu incepe sa aberezi despre viata mea mizerabila. Daca vrei si vrei sa compatimesti pe cineva, uita-te in oglida si compatimeste-te pe tine. Continuu.
Nu e usor si te inteleg. La naiba in praznic, haituit de caini vagabonzi, inconjurat de chici (sa poti intelege..) si cu aere de Amsterdam.
Constat cu reala emotie faptul ca v-ati inchis si forumul propriu, lasandu-va prada meschinariilor cauzate de departarea de civilizatie si autosatisfactia insuflata unul altuia.


Eu stau pe strada 12. Strada este ok, nu pot sa iți spun însă cum e cu Argeșul, eu stau mai spre casa demo inițială (cea cu acoperiș de țiglă). Ce am observat totuși, este ca în zona la care te referi s-a aciuit o haita de câini. Eu personal nu am probleme cu ei (probabil din motive de dimensiune), însă sunt destul de fioroși sa nu pot lasă copilul singur sa iasă din curte. Este o problema temporara, dar recurenta, în sensul ca în mod regulat câinii "dispar", însă alții noi revin, probabil din sat.




Salut, locatarule din Green City!

Vrei sa repeti? Nu-ti puteai lasa copilul sa se joace, in propria curte? Din cauza cainilor? Hmm.. Glumesti si ma faci sa zambesc!.

 Rutus, on 30th January 2012, 10:44, said:

Acum suntem in procesul de migrare.
Revenim cu detalii!!


Ructus,

Ce naiba?

 paulpetrovan, on 27th September 2011, 10:04, said:

Esti dovada vie ca neuronul are si subdiviziuni!
Ca sa polemizez cu tine trebuie sa ajungi macar la unul si dupa aia mai discutam, Parca-venitule!M-as bucura sa putem purta un dialog onest si civilizat, dar nu am cu cine! Cine doreste un raspuns intrebarilor tale le poate afla venind aici, nu ma obosesc sa-ti mai raspund din motivul enuntat mai sus! Pt tine acelasi raspuns ca si celuilalt ... sau ma rog, tot tie!
Mai pune mana pe DEX, ca LOL nu apare! Sau nu esti prieten cu el ?!


Paul,

Esti penibil.

#1198
rycy80

rycy80

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 272
  • Înscris: 28.04.2010
Buna ziua tuturor, se pot primi niste sfaturi legat de gradinita GC? As vrea sa stiu care sunt conditiile de inscriere si care este parerea celor ce au deja copii inscrisi vis a vis de educatori-acitivati-conditii, noi stam in zona, nu in GC, se poate inscrie copilul la aceasta gradinita? Multumesc pentru raspunsuri!

Editat de rycy80, 02 aprilie 2012 - 10:37.


#1199
bagerajungle

bagerajungle

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.180
  • Înscris: 25.03.2011

 Hoinar_2006, on 28th February 2012, 11:09, said:

Salutare dragilor,

Intre timp am mai vazut oferte de la alte rezidentiale mai ales din NORD, inca nu m-am decis, dar am ajuns la alte concluzii.
Fata de rezidentialele din Corbeanca, GC are casele cele mai scumpe si cele mai uratele DAR
- Este mai aproape de Bucuresti
- Are o sper o adevarata comunitate (asta ar fi foarte bine pebtru Raducu 9 ani si jumatate)
- Are utilitati faine in complex.
- Este aproape de o scoala I-VIII care am auzit ca este OK - cea din 1 Decembrie
In Corbeanca nu am avea probleme sa includem in contract o anexa pentru caiace, bicle si masa de ping pong (Ca la naiba! De aia ma mut la casa ca sa nu mai tinem 4 bicle pe balcon)
In general pretul se invarte la 100k EUR finisate cu 250m teren; 120 -120 m utili si unele chiar cu o super arhitectura (2 terase, 2 balcoane, suprafete vitrate foarte mari)  nu vreau sa dau exemple aici ca nu ar fi OK.
In orice caz comportamentului staff-ului tehnic si de vanzare cu care am stat de vorba pana acum este muuuult peste cel de GC si in principal orientat sa inchida o afacere nu sa iti demonstreze ce favoare iti face ca te lasa sa te muti acolo :) :) :)

Din pacate chinuiala unei alegeri inca nu s-a terminat inca ....
Mai ales ca acum mai ne da tarcoale si demonul constructiei cu o firma  ...... (cred ca daca am avea un conract solid cu o firma serioasa finantarea nu ar fi o problema....)

O zi senina,
Radu
Maestre,daca ai bani de investit intr o casa,incearca sa o faci in regim propriu,una gata facuta are multe lucrari ascunse care ori nu se fac ori sint facute aiurea.De mesrie sint ing in c tii de vreo 18 ani,din care vreo 10-11 pe la Roma,inca sintem in urma cu vreo 200 de ani la mentalitate si vreo 100 la executie si precizie.In GC as fi vrut si eu sa am o casuta  pt weekend,cindva,dar din cauza a ceea ce am vazut cu ochii mei,m am retras urgent,inca se mai vede si pe site ul de prezentare anumite lucruri care nu sint la locul lor cum ar fii rigipsul la olnita si faianta in baie-unde nu mai ai nevoie de cuiere,pe post de cuier este coltul faiantei care iese din "aliniamentul vertical".Sa mai intru in amanunte cu curentul zilnic sau chiar si la saptamina,nu e cazul,centralele vor ceda,electrocasnicele vor avea viata scurta,nu stiu cum e cu tensiunea instalatiei in casa sau instalatia sanitara si termica,dar din ce am vazut pe site,din realizarea finisajelor,deduci ca si restul instalatiilor  si a structurii de rezistenta e ceva in neregula.Comunitatea este si nu este o solutie,noi fiind la inceputuri nu stim sa comunicam sau sa fim uniti ca alte popoare,mai pe romaneste "o ardem aiurea pe la colturi vreo 2-3 restul e prosti nu stie ei nimik,ii facem noi pe ei sau pe aceia",cam asta e romanul.Patronul care finanteaza acest proiect,fara sa i iau apararea ,a incercat de fapt sa ne educe putin,sa ne arate ca o comunitate poate sa domine orice,inclusiv o instanta de judecata,noi nu avem educatia engleza sau germana,occidentalii traiesc in astfel de comunitati de vreo 50 de ani cel putin,noi ca popor sintem intr un proces de dezumanizare permanenta si analfabetizare care va duce numai LA INVOLUTIE,NOI NU VREM SA EVOLUAM,NU VREM SA MUNCIM BINE,NU VREM SA NE APARAM DREPTURILE CORECT,iar lista  poate fi continuata la nesfirsit.Doreii "este " multi si fara numar,dar cu ceva atentie si cu multa vigilenta ii poti elimina repede din santierul tau,se vede de la cum bate cuiul in scindura cit de bun e,eu nu retin decit vreo 30-40 si aceia erau italieni,paote vreo 2 romani din multe mii de oameni care mi au trecut prin mina.Deci recomandarea mea este ,sa te documentezi,apelezi la un ing in c tii mai la vreo 40-45 de ani,spui ce vrei si te apuci sa ti cauti terenul,il cumperi si ai nevoie doar de "proiectul de fundare" pe care l gasesti la primarie, atit ,restul proiectului il faci singur-cu un inginer-asta ca sa n u mai arunci banii pe geam pe un proiect,iar inginerul iti face o copie dupa proiectul casei tale-facut tot de el si semnat de un arhitect,si  l ai depus la primarie unde iti va calcula impozitul.E dificila treaba dar merita ,daca stai rau cu nervii si rabdarea atunci,te lasi pt ca te ia cu dureri de cap grele si multe,interminabile,distonocalmul trebuie obligatoriu achizitionat-mentionez ca la noi in tara nu prea sint santiere ,sint "fabrici ale mortii",toata lume bea de rupe si munceste ce mai poate,uneori spre mai des, sacii de ciment sint pe post de pat!Eu cit am fost sef de santier sau de proiect"am terorizat" prin pixul din mina,adica taieri de bani la greu,cit faci atit primesti scurt pe 2 ,cit faci bine,ce faci rau taiem de la bani,unii rezistau altii plecau,dar cei care rezistau sa nu crezi ca erau prosti sau non meseriasi,instantaneu isi aduceau aminte de "unica tehnologie" si treceau la fapte.Si eu am sa mai fac o vizita in GC sa ma conving daca gresesc sau nu,proiectul pare a fii ok,dar cum stam cu organizarea si administrarea zonei,noi romanii la capitolele astea 2 mereu am fost dezastre naturale,la mine s a pierdut asta o aveam si eu cindva dar occidentul m a "sucit " repede,altfel nu rezisti nicaieri afara! Concluzia sper ca o poti trage singur,sa n ai vata intre rigips si sarpanta e deja cuptor cu microunde la etaj,asta pina o sa ti cada rigipsul in cap,cca 2-3 ani,depinde de dorel rigipsaru cite tn uri-negrese a bagat in montanti-CD uri!E greu sa te apuci de o casa dar efortul merita,inveti multe , ami ales sa pretuiesti banii si calitatea muncii,sa vezi ce atent esti dupa un santier  al tau,ce drag iti este sa mai faci citeceva prin garaj,casa samd,iar aici in GC,nu cred ca poti sa ti faci nici macar un foisor,deci esti proprietar partial nu total,intelegi,un fel de " cu fundul in 2 luntre",adica proprietar esti doar pe interior si doar pe aleia care  te duce spre casa,in rest...ai grija cum te misti,comunitatea "lucreaza pt tine" sau se invirte in jurul tau pt a nu ti  permite nimik,nici cel mai mic confort in plus!Respect ,Razvan

Editat de bagerajungle, 10 mai 2012 - 03:14.


#1200
scrisit

scrisit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.241
  • Înscris: 01.12.2007
Da' mult ai mai scris.

#1201
vacantamijlocie

vacantamijlocie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 10.841
  • Înscris: 13.08.2008
http://www.anuntul.r...ro_5051429.html

comuna-1-decembrie-cedez-contract-casa-in-greencity-pentru-28000-euro

#1202
teologos

teologos

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 2
  • Înscris: 07.05.2007
Buna ziua,

Ma simt dator fata de cei ca mine, aflati in pozitia de a lua o decizie vis-a-vis de achizitionarea in GC a unei locuinte, carora nu prea a avut cine sa le dea o parere obiectiva si de aceea, din cele vazute cu ochii mei voi spune ce mi se pare. Asadar este strict parerea mea si m-as bucura sa nu fiu privit suspicios cum ca as avea vreun interes sa sustin sau sa denigrez proiectul. Sunt prea mic ca sa pot face ceva de genul asta.

1. Ansamblul, per total este placut, motiv pt care atunci cand discuti cu cineva de la biroul de vanzari, nu iti va arata casele ci mai intai...asa-zisele utilitati...gradinita, restaurantul, padurea etc. Una peste alta este foarte placut sa te plimbi pe aleile linistite si asfaltate recent.
2. Designul caselor este infiorator (parerea mea). Am avut senzatia ca ma aflu in getto-urile ridicate de comunisti pt muncitorii de la colectiv. Geamuri mici, linii drepte, totul la fel peste tot. O schema prozaica si sinistra. Liseste diversitatea (care poate fi conceputa si fara a risca kitsch-ul)
3. Spatiul f mic alocat fiecarei locuinte mi se pare un calvar. Sederea in curte este posibila cu multa prudenta ca sa nu ne deranjam reciproc. Am locuit la curte de 1000 de m si tot ma deranjau farfuriile vecinului cand lua masa. Aici, cand face cineva gratar...stie tot cartierul. Sa depozitezi ceva in curte..o mare provocare! Masina de tuns iarba... o galeata, furtunul, lopata de iarna..chestiile pe care le tinea romanul fugit de la bloc pe balcon...nu isi gasesc loc in aceste curti mici decat prin artificii..cutii, debarale exterioare inestetice si prea mici.
4. In cartierul SENA parca (cel cu casele mai mici la 69K Euro)..imaginea e si mai trista. Casele sunt si mai urate, intrarea fara gard parca este intr-un spate de bloc comunist, sau chiar ghena. Intre curti nu exista gard. Intre cele 2 randuri de case va veni o strada de 2 m latime. Ceea ce inseamna ca vei fi inconjurat de alte 3 curti . O expunere prea mare, dupa parerea mea. Intimitatea este un vis de vara aici. Strada se termina in acele balti pe care cica o sa le umple cu ceva dezvoltatorul...deja put si inca nu e vara. E posibil sa puta poate si de la statia de epurare de care aceste case este mai aproape. Cica mai urmeaza cateva randuri de case inspre Arges...implicit inspre statie. In orice caz, sirul de case este foarte respingator.
5. Structura de rezistenta a caselor! Casele Sena sunt ridicate pe grinzi de beton iar etajul pe structura usoara adica grinzi de lemn cu izolatie de vata intre (cel putin asa a spus unul din oamenii de la birou). Pretul este urias (70000 pt o casa cu structura usoara la etaj, nefinisata, cu 100 de m curte si pereti de carton. Dar si casele Neva tot din carton sunt. Nu exista pereti portanti in casa? acesti pereti preiau sarcina de pe grinzi si sunt f importanti in structura de rezistenta. Apoi...peretii de carton boncane la cea mai mica atingere, au o izolare fonica net inferioara celei de zidarie iar cea termica ....nu mai zic.
6 Intre zidarie (la parter) si rigips nu este vata minerala. Apare condensul in cativa ani pe interiorul rigipsului.
7. De acoperis nu stiu..nu m-am urcat pe casa dar pe forum se vorbeste ca nu izoleaza fonic excelent. Insignifiant!
8. Finisajele interioare sunt de proasta calitate. Gresia, faianta...dintre cele mai ieftine si urate.
9. Copertinele de la intrare trebuie sa fie musai ca toate celelalte. Nu zic ca e rau in totalitate dar parca prea severa regula pt. mine (nu i-as surprinde pe vecini cu ceva fsforescent in nici un caz...dar firma de la care cumpara toata lumea copertinele are preturi incepand de la 600 de euro fara tva...
10. pretul pt teren, in cazul in care vrei o curte mai mare este de 150 euro/mp fara tva. enorm!

Concluzie. Am fost dezamagit de ce am gasit acolo. Mi s-a parut inca un ansamblu gandit sa iti scoata banii din buzunar pt cartoane inghesuite undeva in afara Bucurestiului. Restul....canalizare..internet..mega image...detalii pe care nu pot sa dau atatia bani. Inca astept o oferta unde sa simt ca daca dau 100k Euro nu imi pare rau si ca a meritat fiecare banut. Pana atunci...mult succes doritorilor!

#1203
dode56ro

dode56ro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 138
  • Înscris: 20.07.2006

 bagerajungle, on 10th May 2012, 04:04, said:

Maestre,daca ai bani de investit intr o casa,incearca sa o faci in regim propriu,una gata facuta are multe lucrari ascunse care ori nu se fac ori sint facute aiurea.De mesrie sint ing in c tii de vreo 18 ani,din care vreo 10-11 pe la Roma,inca sintem in urma cu vreo 200 de ani la mentalitate si vreo 100 la executie si precizie.In GC as fi vrut si eu sa am o casuta  pt weekend,cindva,dar din cauza a ceea ce am vazut cu ochii mei,m am retras urgent,inca se mai vede si pe site ul de prezentare anumite lucruri care nu sint la locul lor cum ar fii rigipsul la olnita si faianta in baie-unde nu mai ai nevoie de cuiere,pe post de cuier este coltul faiantei care iese din "aliniamentul vertical".Sa mai intru in amanunte cu curentul zilnic sau chiar si la saptamina,nu e cazul,centralele vor ceda,electrocasnicele vor avea viata scurta,nu stiu cum e cu tensiunea instalatiei in casa sau instalatia sanitara si termica,dar din ce am vazut pe site,din realizarea finisajelor,deduci ca si restul instalatiilor  si a structurii de rezistenta e ceva in neregula.Comunitatea este si nu este o solutie,noi fiind la inceputuri nu stim sa comunicam sau sa fim uniti ca alte popoare,mai pe romaneste "o ardem aiurea pe la colturi vreo 2-3 restul e prosti nu stie ei nimik,ii facem noi pe ei sau pe aceia",cam asta e romanul.Patronul care finanteaza acest proiect,fara sa i iau apararea ,a incercat de fapt sa ne educe putin,sa ne arate ca o comunitate poate sa domine orice,inclusiv o instanta de judecata,noi nu avem educatia engleza sau germana,occidentalii traiesc in astfel de comunitati de vreo 50 de ani cel putin,noi ca popor sintem intr un proces de dezumanizare permanenta si analfabetizare care va duce numai LA INVOLUTIE,NOI NU VREM SA EVOLUAM,NU VREM SA MUNCIM BINE,NU VREM SA NE APARAM DREPTURILE CORECT,iar lista  poate fi continuata la nesfirsit.Doreii "este " multi si fara numar,dar cu ceva atentie si cu multa vigilenta ii poti elimina repede din santierul tau,se vede de la cum bate cuiul in scindura cit de bun e,eu nu retin decit vreo 30-40 si aceia erau italieni,paote vreo 2 romani din multe mii de oameni care mi au trecut prin mina.Deci recomandarea mea este ,sa te documentezi,apelezi la un ing in c tii mai la vreo 40-45 de ani,spui ce vrei si te apuci sa ti cauti terenul,il cumperi si ai nevoie doar de "proiectul de fundare" pe care l gasesti la primarie, atit ,restul proiectului il faci singur-cu un inginer-asta ca sa n u mai arunci banii pe geam pe un proiect,iar inginerul iti face o copie dupa proiectul casei tale-facut tot de el si semnat de un arhitect,si  l ai depus la primarie unde iti va calcula impozitul.E dificila treaba dar merita ,daca stai rau cu nervii si rabdarea atunci,te lasi pt ca te ia cu dureri de cap grele si multe,interminabile,distonocalmul trebuie obligatoriu achizitionat-mentionez ca la noi in tara nu prea sint santiere ,sint "fabrici ale mortii",toata lume bea de rupe si munceste ce mai poate,uneori spre mai des, sacii de ciment sint pe post de pat!Eu cit am fost sef de santier sau de proiect"am terorizat" prin pixul din mina,adica taieri de bani la greu,cit faci atit primesti scurt pe 2 ,cit faci bine,ce faci rau taiem de la bani,unii rezistau altii plecau,dar cei care rezistau sa nu crezi ca erau prosti sau non meseriasi,instantaneu isi aduceau aminte de "unica tehnologie" si treceau la fapte.Si eu am sa mai fac o vizita in GC sa ma conving daca gresesc sau nu,proiectul pare a fii ok,dar cum stam cu organizarea si administrarea zonei,noi romanii la capitolele astea 2 mereu am fost dezastre naturale,la mine s a pierdut asta o aveam si eu cindva dar occidentul m a "sucit " repede,altfel nu rezisti nicaieri afara! Concluzia sper ca o poti trage singur,sa n ai vata intre rigips si sarpanta e deja cuptor cu microunde la etaj,asta pina o sa ti cada rigipsul in cap,cca 2-3 ani,depinde de dorel rigipsaru cite tn uri-negrese a bagat in montanti-CD uri!E greu sa te apuci de o casa dar efortul merita,inveti multe , ami ales sa pretuiesti banii si calitatea muncii,sa vezi ce atent esti dupa un santier  al tau,ce drag iti este sa mai faci citeceva prin garaj,casa samd,iar aici in GC,nu cred ca poti sa ti faci nici macar un foisor,deci esti proprietar partial nu total,intelegi,un fel de " cu fundul in 2 luntre",adica proprietar esti doar pe interior si doar pe aleia care  te duce spre casa,in rest...ai grija cum te misti,comunitatea "lucreaza pt tine" sau se invirte in jurul tau pt a nu ti  permite nimik,nici cel mai mic confort in plus!Respect ,Razvan


:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mor de ras!
Fratrioareee, cum sa faci proiectul pe picioare cu ingineru'? :)))))))))))))))))))) Si crezi ca-l aproba un arhitect? Adica iti aproba sinuciderea? :)))))))))))
Ai aberat ca cataua lu' parinte in agonie.
Din curiozitate, unde ai vazut tu structura de rezistenta a caselor din GC? Sau unde ai vazut finisajele pe site ca eu nu observ? :)))))))))))))))

#1204
AdiPaun

AdiPaun

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 15
  • Înscris: 17.11.2012
Buna ziua,
Intentionez sa-mi achizitionez o locuinta in Martie-Aprilie 2013.
V-as ruga sa imi spuneti in mare avantajele si dezavantajele REALE ale acestui ansamblu.
Mentionez ca am o fetita de 3 ani care urmeaza sa inceapa gradinita.
Atat eu cat si sotia mea lucram in zona centrala.
Multumesc anticipat!

#1205
bulan60

bulan60

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.274
  • Înscris: 19.01.2009

 GiskardReventlov, on 08 iunie 2010 - 13:35, said:

Tot la capitolul Red Market: multe din marfurile expuse sunt plasate pur si simplu pe rafturi fara a fi si desfacute din tiplele in care sunt ambalate in volum destul de mare, astfel incat nu e tocmai usor sa cumperi, de exemplu, o doza de bere sau o sticla de cola. Pentru manichiura doamnelor efectul trebuie sa fie "nimicitor"...
Bai tu pe ce lume traiesti?

#1206
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.215
  • Înscris: 24.04.2007

 dode56ro, on 08 iunie 2012 - 20:31, said:

Posted Image)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mor de ras!
Fratrioareee, cum sa faci proiectul pe picioare cu ingineru'? Posted Image))))))))))))))))))) Si crezi ca-l aproba un arhitect? Adica iti aproba sinuciderea? Posted Image))))))))))
Ai aberat ca cataua lu' parinte in agonie.
Din curiozitate, unde ai vazut tu structura de rezistenta a caselor din GC? Sau unde ai vazut finisajele pe site ca eu nu observ? Posted Image))))))))))))))

Acum un an erau pe site poze cu diferite etape de constructie a caselor din GC. Tot acolo se vedea si fundatia si sapatura pentru fundatie. Nu sunt specialist dar ce am vazut in pozele acelea nu mi-a placut deloc. Groapa pentru fundatie nu avea mai mult de 30 cm. Bine ei au facut apoi umplutura cu pamant dar totusi.... Deci in concluzie pozele existau acum un an si ma intreb de ce au fost scoase daca totul e ok?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate