Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic
 Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...
 La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!
 Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...
 

Fiberpower - 100 Mbps.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
148 replies to this topic

#1
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007

UPC Business aduce pentru prima dată în România serviciul de Internet Fiber Power cu viteze de pana la 100 Mbps.



Clienții UPC Business beneficiază acum de serviciul de Internet Business Fiber Power în cadrul unor pachete de soluții de comunicații flexibile și de încredere, la prețuri cu până la 28% mai mici față de oferte și viteze similare de pe piață. UPC Business Fiber Power oferă clienților de afaceri din segmentul întreprinderilor mici și mijlocii viteze de acces la Internet de până la 100 Mbps la prețuri accesibile. Noul serviciu este disponibil prin intermediul celei mai performante platforme de Internet, Eurodocsis 3.0.

Clienții de afaceri ai U.P.C. au acum la dispoziție cea mai bună soluție pentru servicii de Internet și voce. Ei au posibilitatea de a alege combinația de servicii care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. La achiziționarea unui astfel de pachet (Internet+telefonie), pentru contractele semnate pe 2 ani, clienții pot beneficia, între altele, de până la 600 de minute gratuite de convorbiri în rețele naționale fixe, convorbiri nelimitate în rețeaua UPC, licență gratuită antivirus Smartguard, gãzduire spațiu web 500 Mbps și 20 adrese e-mail și acces gratuit la serviciul analogic de televiziune.

Serviciul de Internet pentru clienții de afaceri este disponibil în cadrul a patru tipuri de abonamente, cu viteze de download de la 12 la 100 Mbps. Lansarea serviciului Business Fiber Power este însoțită de o promoție specială: 6 luni abonament gratuit la contractele semnate pe 2 ani și 3 luni abonament gratuit pentru contractele pe un an.

““UPC își respectă promisiunea făcută la începutul anului, realizând o serie de investiții pe termen lung și progrese majore în domeniul serviciilor de Internet prin lansarea platformei de Internet în bandă largă de următoarea generație, Eurodocsis 3.0. Conexiunea Business Fiber Power de la U.P.C. asigură în acest moment clienților de afaceri cea mai mare viteză de transfer de date prin cablu, dar și cea mai stabilă conexiune la Internet, cu o calitate constantă în orice punct al rețelei. Într-un context economic dificil, tratãm afacerile clienților ca și când ar fi ale noastre, oferind un serviciu de Internet performant în cadrul unor soluții de comunicații flexibile și extrem de avantajoase ca preț, care permit o reducere a costurilor cu serviciile de comunicații cu până la 28% față de alte oferte similare de pe piață”, declară Mihai Struțeanu, Director Comercial al diviziei U.P.C. Business.

Vitezele de 50 Mbps și 100 Mbps pentru clienții de afaceri sunt disponibile în acest moment în 12 orașe: București, Cluj-Napoca, Ploiești, Timișoara, Roman, Galați, Focșani, Deva, Brăila, Bacău, Buzău și Curtea de Argeș.

Despre Eurodocsis 3.0

Eurodocsis 3.0 (Data Over Cable Service Interface Specification) este versiunea europeană a celui mai nou standard internațional de servicii "broadband" prin cablu coaxial, care permite superviteze de transfer, de până la 5 ori peste maximumul teoretic oferit de tehnologia A.D.S.L.

Noul portofoliu de produse Internet este următorul:

Business Fiber Power 12 Mbps dowload, 2 Mbps upload - 12 Euro/lună
Business Fiber Power 25 Mbps dowload, 3 Mbps upload – 16 Euro/lună
Business Fiber Power 50 Mbps dowload, 4 Mbps upload – 20 Euro/lună
Business Fiber Power 100 Mbps download, 6 Mbps upload – 25 Euro/lună

Fiecare din tipurile de abonamente de acces Internet de mai sus se poate împacheta cu oricare din abonamentele de voce disponibile:

Business Telefix Inclus 150 - 4 Euro/lună, include 150 de minute către rețele naționale fixe și convorbiri nelimitate în rețeaua U.P.C.
Business Telefix Inclus 300 - 6 Euro/lună, include 300 de minute către rețele naționale fixe și convorbiri nelimitate în rețeaua U.P.C.
Business Telefix Inclus 600 - 10 Euro/lună, include 600 de minute către rețele naționale fixe și convorbiri nelimitate în rețeaua U.P.C.

Pentru a veni în întâmpinarea unor nevoi de comunicații cât mai diverse, U.P.C. pune la dispoziția I.M.M.-urilor și pachete de extra-opțiuni, cu minute naționale disponibile cãtre rețele fixe și mobile.

Informații suplimentare despre UPC Business

UPC România, prin divizia sa dedicată soluțiilor de comunicații pentru companii - UPC Business - poate asigura cea mai eficientă soluție pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare viteză, în mai multe localități din țară sau în mai multe sedii din același oraș. Prin intermediul infrastructurii permanent îmbunătățite, compania poate dezvolta rețele virtuale private, sisteme intranet și extranet, rețele de telefonie privată, videoconferințe, video monitorizare.

Divizia UPC Business este prezentă în 9 țări din Europa: Olanda, Austria, Elveția, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, România și Ungaria.

La nivel național, rețeaua de fibră optică și cablu C.A.TV acoperă peste 80 dintre cele mai importante orașe din România, incluzând: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Iași. Portofoliul U.P.C. Business acoperă toate segmentele de piață, de la companii mici și mijlocii până la companii naționale și multinaționale. Soluțiile de comunicații se adresează și verticalelor specifice de piață, cum ar fi: sectorul bancar, transporturi, distribuție și logistică, educație sau administrație publică.

Informații suplimentare despre U.P.C.


U.P.C. România este una dintre cele mai mari companii de comunicații prin cablu din țara noastră. Rețelele U.P.C. România deservesc, în acest moment, peste 1.219.000 de clienți în 200 orașe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 10.000 de angajați U.P.C. din Europa dau viață viziunii companiei prin simplitatea și căldura umană care se regăsesc în fiecare din acțiunile lor. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicații prin cablu oferind servicii avansate de video, voce și internet în bandă largă, pentru a-și conecta clienții la lumea informației, a comunicării și a divertismentului. La data de 31 martie 2010, LGI ofera de înaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienți din 14 țări în principal în Europa, Chile și Australia. Liberty Global, Inc. deține acțiuni în companii de distribuție de programe și conținut media, cum este Chellomedia în Europa. (www.lgi.com)

Sursa: http://www.comunic.r...


Edited by megafanro, 07 July 2010 - 14:44.


#2
G-Unit//FuLLReSpecT

G-Unit//FuLLReSpecT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 05.11.2005
Nimic despre end-useri deocamdată.

#3
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,549
  • Înscris: 19.09.2008

View PostG-Unit//FuLLReSpecT, on 7th July 2010, 12:51, said:

Nimic despre end-useri deocamdată.


Pai normal... dobitocii de end-useri oricum dau banu ca nu au alta solutie in cele mai multe cazuri asa ca gandirea strategica a maekrtingului de la UPC este sa-i mulga de bani atat cat poate de mult.

#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,241
  • Înscris: 24.02.2007
"Fiber Power" prin cablu coaxial ... super. La preturi similare aduce o parte din concurenta fibra si ofera viteze simetrice.

#5
G-Unit//FuLLReSpecT

G-Unit//FuLLReSpecT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 05.11.2005

View Postdani.user, on 7th July 2010, 21:12, said:

"Fiber Power" prin cablu coaxial ... super. La preturi similare aduce o parte din concurenta fibra si ofera viteze simetrice.

Să văd cum vine concurența aia .. că-i aștept de ~4 ani să vină cu fibra la casă și voi mai aștepta încă vreo 3. RDS-ul cu GPON-ul nu este peste tot , pentru mulți UPC-ul este încă singura soluție (mă includ și eu aici).

#6
elvis77ro

elvis77ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 10.01.2007
Unde mai pui ca prostii cred internetul ca fiind conexiunea cu vecinu. Simetric? asta nu e bai pe fibra nici macar prin coaxial la enduser, dar internetu, internetu simetric la RDS?! Criminali, nauci, asta e, fie la ei acolo. S-a rezolvat si "metro" la UPC , de aici incolo diferenta nu o va face pretul (ce sa spun 2 pachete de tigari in minus sau in plus), ci chiar internetul. Sa fie la toti cat mai mult. Din pacate UP pe extern ne omoara pe cei care si dorim asta, ca doar cei mai multi nici share nu sunt instare sa faca, fie si obligati de diversele cai p2p.

#7
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,523
  • Înscris: 16.12.2006
nu fi asa sigur ca nu o sa vina  :naughty:

intr-o luna poate te trezesti cu ei la usa :D

#8
elvis77ro

elvis77ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 10.01.2007
Am mai intrebat insideri RDS si am primit un rahat de raspuns, vitamai minciuna. Cat este Up la Fiber 2 pe extern, nu metro ca nu ma intereseaza?? TNX

Edited by elvis77ro, 07 July 2010 - 12:46.


#9
cooliooo

cooliooo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,465
  • Înscris: 06.02.2010

View PostG-Unit//FuLLReSpecT, on 7th July 2010, 11:51, said:

Nimic despre end-useri deocamdată.
daca te referi la end useri adica persoane fizice, cu ce te-ar incanta ca-ti arunca astia (da' nu numai ei) niste "superviteze de transfer" de 50, 100 Mb/s.....?
de parca fiece user ar fi conectat intr-un akamai....
vorba 'ceia, reclama-i sufletu comertului

#10
G-Unit//FuLLReSpecT

G-Unit//FuLLReSpecT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 05.11.2005

View Postcatalinman, on 7th July 2010, 21:42, said:

nu fi asa sigur ca nu o sa vina  :naughty:

intr-o luna poate te trezesti cu ei la usa :D

În Ploiești ? Nu cred. Nici blocurile nu sunt cablate cum trebuie , GPON-ul e un vis pe aici.

View Postcooliooo, on 7th July 2010, 21:50, said:

daca te referi la end useri adica persoane fizice, cu ce te-ar incanta ca-ti arunca astia (da' nu numai ei) niste "superviteze de transfer" de 50, 100 Mb/s.....?
de parca fiece user ar fi conectat intr-un akamai....
vorba 'ceia, reclama-i sufletu comertului

Ma incântă din două puncte de vedere :

- Eu nu am probleme cu stabilitatea sau vitezele de la UPC. Merge în 99% din timp cu 23,65mbps/3,80mbps pentru că nodul a fost upgradat acum ceva vreme și merge impecabil netul. Vitezele din pliante nu sunt doar pe hârtie , cel puțin la mine.
- Deși aceste viteze nu reprezintă o necesitate de prim rang , normal că îmi convine să plătesc ~60RON pe 100mbps față de cei 24mbps pe care-i am acum. S-ar mai apropia de oferta concurenței și până la urmă , orice mbps e bine venit - mai ales la upload. Plus că mi-aș lua gândul de la RDS .. dacă-mi merge bine , în parametrii , de ce să dau vrabia din mână pe cioara de pe gard? Nici cu RDS-ul nu-mi e rușine , în Ploiești cel puțin sunt jalnici.

[ http://www.speedtest.net/result/871713024.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/871713780.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by G-Unit//FuLLReSpecT, 07 July 2010 - 13:17.


#11
IAndars

IAndars

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 03.07.2010

View Postdani.user, on 7th July 2010, 13:12, said:

"Fiber Power" prin cablu coaxial ... super. La preturi similare aduce o parte din concurenta fibra si ofera viteze simetrice.
Prietenule, CABLUL COAXIAL poate duce 400Mbps linistit.

In August sigur lanseaza si pt clientii persoane fizice.

:first:

Edited by IAndars, 07 July 2010 - 16:46.


#12
elvis77ro

elvis77ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 10.01.2007
O casierita spune ca zilele astea.

#13
IAndars

IAndars

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 03.07.2010

View Postelvis77ro, on 7th July 2010, 17:59, said:

O casierita spune ca zilele astea.
Am si eu o rugaminte: FARA "PARERI" DE LA CASIERITE !

:thumbup:

Edited by IAndars, 07 July 2010 - 17:02.


#14
Cutzu

Cutzu

    SefuLaUrati

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,103
  • Înscris: 06.07.2006
nici nu ma mira ca nu este constanta in lista
infrastructura e praf :))))
da` macar nu pica si gasesti tot timpul pe cineva la deranjamente, macar atat

si daca la bussines are 6mbs upload la 100mbs download, pentru oferta end user cat o fi uploadul
ca doar n1o sa se gandeasca " stai asa ca astia descarca la greu le tre upload "
praf

Edited by Cutzu, 07 July 2010 - 17:03.


#15
G-Unit//FuLLReSpecT

G-Unit//FuLLReSpecT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 05.11.2005
Eu cred că upload-ul va rămâne tot maxim 4mbps ca și până acum. Ar fi o veste proastă.

#16
elvis77ro

elvis77ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 10.01.2007
Pana ieri oferta de banda fara alte servicii era la fel si pentru persoane fizice, iar pretul mai jos decat la firme. Asa va ramane si in continuare, iar acel 6 e metaforic specificat de RTL, s-ar putea sa fie 6 scris si "pana la" specificat. Macar 4 sa fie in blana. Cu cei 24 de acum nu am ce face, cu 100 nici atat. Asa ca mai avem de asteptat un Up spre 12. La anul se urca iar in Olanda abo, deci peste 2 ani si la noi.

#17
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006
Adică oferta nu e posibilă și pentru persoane fizice??? :huh:

25 de euro de la Dorel SRL nu sunt egali cu 25 de euro de la Dorel Popescu?

#18
zildjian

zildjian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,644
  • Înscris: 21.03.2008

View PostG-Unit//FuLLReSpecT, on 7th July 2010, 13:33, said:

Să văd cum vine concurența aia .. că-i aștept de ~4 ani să vină cu fibra la casă și voi mai aștepta încă vreo 3. RDS-ul cu GPON-ul nu este peste tot , pentru mulți UPC-ul este încă singura soluție (mă includ și eu aici).
Probabil, acesta este raspunsul la intrebarea : de ce UPC nu da drumul la Eurodocsis 3 pentru home-users?
Pentru putini UPC mai este o solutie la net. UPC are ~240.000 in scadere de clienti pe net in toata tara. RDS are peste 1.600.000, iar RTC peste 850.000. Compara numerele.
Nu stiu cat e de buna oferta pentru persoane juridice pentru ca nu am analizat ce ofera RTC si RDS acestor firme.
Pentru home-user cresterea vitezei la 100Mbps la abonamentul large ar insemna o crestere de ~4ori si ar mai indulci acel pret enorm de 52lei + 24%TVA.

Edited by zildjian, 07 July 2010 - 17:39.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate