Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Dorel strike again!
 Desene nedorite la Type here to s...

Viteza a scazut de la 1000mb la 1...

Priza naspa sau siguranta de 25A ...

Trandafiri cataratori fara spini?
 Tari fara restrictii covid

Intrebare metoda HTML

Declaratie unica rectificativa

Radio Social FM
 stabilizator cu tensiune de la USB

Problema apa calda

refund facturi stornate Enel

Probleme cu aplicatii de tip "...
 

Xerox Phaser 3140 Chip Reset

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#1
danutzn

danutzn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 30.08.2006
Salutare.
Prin diverse "canale" neoficiale xerox s-a gasit o solutie cum sa facem sa printam in continuare chiar daca chip-ul nu mai permite.

Deci,
1. se scoate chip-ul din cartus.
2. se identifica chip-ul cu 8 pini de pe spatele circuitului.
3. se pune un strap intre pinii circuitului, asa cum se vede in poza.

singurul neajuns observat este ca la test page-ul imprimantei (si cel quick si cel cu detalii mai multe) in rubrica "toner information" o sa gasiti doar "not support" sau "non genuine toner"...
in rest, in cateva ore de functionare, nu am observat nimic care sa afecteze imprimanta.

si cred ca nici nu o sa se intample ceva.

poza cu chip-ul.....

PS: chip-ul din poza este cel de pe cartusul demo al imprimantei care a tinut 644 de pagini.
PS2: acelasi truc merge si la imprimantele SAMSUNG ML-1915

Attached Files


Edited by danutzn, 28 June 2010 - 13:36.


#2
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,051
  • Înscris: 03.04.2006
Ar fi bine daca ar fi asa. Am un client cu Samsung ML 1915, sa vad daca il conving sa incerc pe riscul lui. Am sa revin si eu cu informatii.

#3
danutzn

danutzn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 30.08.2006
phaser-ul 3140 pe care l-am suntat ieri merge bine, fara probleme... acum dimineata dupa o verificare rapida de 120 de pagini nu a zis nimic. stabil.

#4
demethegreat

demethegreat

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.07.2010
Esti super tare danutz. am facut treaba cu cipul la un xerox phaser 3140 exact cum ai aratat in poza si merge beton. sper sa tina:P

#5
alecsino1

alecsino1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 16.11.2009
Phaser 3140, os v1.50.00.73, engine 1.00.10, spl 5.35, merge metoda.
Raporteaza toner count/page count/capacity "not support", nu-i problema pt prietenul meu.

#6
smoker2010

smoker2010

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 10.08.2010
foarte tare; multumesc pentru pont; am sa incerc si eu

#7
gabiapostu

gabiapostu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.08.2010
merge super cu Xerox Phaser 3140..multumesc!  :coolspeak:

#8
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,051
  • Înscris: 03.04.2006
Mie mi se pare foarte "interesant" ca la acest topic raspund numai persoane cu 1 singur post.

Oare de ce ? :D

#9
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,051
  • Înscris: 03.04.2006
Exista o metoda de resoftare permanenta pentru acest model de imprimanta, resoftarea odata facuta nu mai aveti nevoie de chip.

#10
seby19www

seby19www

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.10.2009
si cam care ar fi solutia?....update de firmware...ne dai un fix?.......te roooooooooooog.
Multumesc!

#11
songoku11

songoku11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 20.07.2005
Inca va mai merge solutia?

Din cate vad pini care sunt in scurt nu mai ating contactele la care erau atasati, nu?

ms

#12
mishu66

mishu66

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.09.2007
Pentru songoku11

Cum crezi tu ca piciorusele de la cip vin in contact cu ceva? Cipul e pur si simplu un integrat nu piesa de contact.

#13
martinelco

martinelco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.01.2011
Salutari
Am folosit si eu aceasta metoda si merge.
Pinul 4 este GND asa ca pinul 5 poti lega la "masa"
folosind insula de pe traseul lui si un pic dezizolat pe langa el
traseul de masa si pus o picatura de fludor.

#14
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,051
  • Înscris: 03.04.2006

View Postdaniel21, on 27th August 2010, 18:46, said:

Mie mi se pare foarte "interesant" ca la acest topic raspund numai persoane cu 1 singur post.

Oare de ce ? :D


Mesajul de sus inca este valabil.

Intre timp, au parut atat chipuri cat si metode de resoftare permanente.

#15
bladhaund

bladhaund

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,049
  • Înscris: 20.07.2003
Am inteles ideea, @daniel21, ai niste fixuri si alte solutii de vanzare. Eu pot sa le recomand celorlalti un topic de discutie unde oamenii sunt ceva mai buni la suflet si nu cer bani pentru asta: http://www.copierser...i...f=14&t=3041

Nu mi se pare nimic in neregula ca tu sa ceri sa primesti o plata pentru efortul tau, dar mi se pare corect ca cei de pe acest topic sa stie ca exista si alternativa.

#16
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,051
  • Înscris: 03.04.2006

View Postbladhaund, on 23rd February 2011, 01:37, said:

Am inteles ideea, @daniel21, ai niste fixuri si alte solutii de vanzare. Eu pot sa le recomand celorlalti un topic de discutie unde oamenii sunt ceva mai buni la suflet si nu cer bani pentru asta: http://www.copierser...i...f=14&t=3041

Nu mi se pare nimic in neregula ca tu sa ceri sa primesti o plata pentru efortul tau, dar mi se pare corect ca cei de pe acest topic sa stie ca exista si alternativa.


Nu stiu ce ai inteles, eu doar am facut o observatie, ca majoritatea celor care posteaza in acest topic au unul sau cel mult 5 posturi, era doar o observatie. Cine vrea solutii poate cauta pe google.ro, totul incepand cu 0 Lei.

#17
valy_cervantes

valy_cervantes

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.05.2006
a reusit cineva pentru o imprimanta samsung ml 1915????eu vreau sa imi iau o astfel e imprimanta si as incerca merci mult

#18
IrysVW

IrysVW

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 17.04.2006
Stie cineva unde gasesc firmware pt aceasta imprimanta...nu dealta dar nu am pistol de lipit in casa :)) Si 2. am inteles ca cu firmware modificat nici nu mai trebuie chipset.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate