![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
.xml to .html & .pdf folosind .xsl
Last Updated: Jun 03 2010 11:28, Started by
zed_199
, May 25 2010 19:52
·
0

Posted 25 May 2010 - 19:52

Salut!
Vreau sa transform un fisier .xml in html si pdf folosindu-ma de interogarile dintr-un .xsl Cautand pe Google am gasit o sumedenie de convertoare dar nu le pot folosi decat in versiunea trial. Cineva spunea ca se poate realiza conversia cu Apache Fop. Cum se face asta mai exact. Nu am instalat Linux de aceea caut o solutie Windows de generare a fisierelor html si pdf. Cine imi poate explica cum se realizeaza conversia? Multumesc! Edited by zed_199, 25 May 2010 - 19:53. |
Posted 03 June 2010 - 11:28

Salut. Nu e chiar o solutie, dar e o solutie la solutie:
De ce nu folosesti un program de virtualizare? Poti rula linux intr-un mediu izolat in windows. Din xml in html e simplu, cu xslt. Pentru PDF poti scrie o mica aplicatie (daca formatul xml e simplu) care extrage datele si genereaza pdf. Nu stiu ce alte limbaje au biblioteci pentru generarea de pdf-uri, dar in PHP sigur e posibil. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users