![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tur Asia SE
Last Updated: Dec 05 2012 16:32, Started by
ajman
, May 12 2010 10:49
·
0

Posted 12 December 2011 - 19:34

Posted 13 March 2012 - 17:43

tocmai ce ne-am intors din asia
nu vreau deact sa zic decat ca am vazut angkor wat-ul si este unul dintre cele mai impresionante lucruri pe care le-am vazut vreodatata ( si celelalte temple sunt spectaculoase - Angkor Thom, Bayon, etc....) - merita sa stati macar 2 zile pline cel mai usor ar fi de ajuns din Kuala Lumpur cu Air Asia sau din Bangkok cu Bangkok Air (astia sunt hoti - au monopol pe aceasta linie si e foarte scump) noi am fost cu trenul din Bangkok si dupa aceea cu autocarul din granita |
Posted 19 March 2012 - 17:57

am o saptamana de cand am ajuns acasa si deja caut bilete de avion ptr. la toamna - cred ca am dezvoltat o dependenta
![]() |
Posted 24 March 2012 - 02:26

Posted 28 May 2012 - 13:22

tocmai ce ne-am intors din asia nu vreau deact sa zic decat ca am vazut angkor wat-ul si este unul dintre cele mai impresionante lucruri pe care le-am vazut vreodatata ( si celelalte temple sunt spectaculoase - Angkor Thom, Bayon, etc....) - merita sa stati macar 2 zile pline Terminasera de renovat Angkor Wat-ul? Cand am fost eu erau schele si o parte din fatada acoperita. Mi-a placut mult Bayon-ul. De fapt, cam toata Cambogia la stransa concurenta cu Vietnamul, pe care l-am strabatut de la nord la sud. Cateva impresii si poze gasiti aici lapiciorprinlume, desi nu e terminata nici partea de Asia, dar lucrez intens..... |
Posted 28 May 2012 - 13:30

Terminasera de renovat Angkor Wat-ul? Cand am fost eu erau schele si o parte din fatada acoperita. Mi-a placut mult Bayon-ul. De fapt, cam toata Cambogia la stransa concurenta cu Vietnamul, pe care l-am strabatut de la nord la sud. Cateva impresii si poze gasiti aici lapiciorprinlume, desi nu e terminata nici partea de Asia, dar lucrez intens..... mai erau niste schele, dar nu acopereau foarte mult din fatada... |
Posted 03 December 2012 - 21:18

salutare! stiu ca poate intrebarea mea o sa sune aiurea si multa lume o sa zica : uite si saracie ala ce ii mai trece prin minte.
ma bate gandul la un tur asia SE undeva in toamna anului viitor, asa de vreo 3 luni, backpacker style ![]() abia am intrat in perioada de documentare: locuri, preturi, etc asa ca orice parere ajuta. multumesc anticipat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users