![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sexul influenteaza cresterea?
Last Updated: Jun 17 2011 11:45, Started by
PinkyAlexXandra
, May 01 2010 18:20
·
0

Posted 01 May 2010 - 19:23

Imi puteti da sfaturi si cum sa imi accelerez cresterea?
Suplimente,exerciti orice Si daca stiti vrea reteta cu oua de prepelita am auzit ca sunt bune pt crestere |
Posted 01 May 2010 - 19:25

Posted 01 May 2010 - 19:26

PinkyAlexXandra, on 1st May 2010, 20:23, said: Imi puteti da sfaturi si cum sa imi accelerez cresterea? Suplimente,exerciti orice Si daca stiti vrea reteta cu oua de prepelita am auzit ca sunt bune pt crestere |
Posted 01 May 2010 - 19:39

Posted 01 May 2010 - 19:43

Abia o sa incepi sa cresti! Ai ajuns la pubertate? Ti-am zis mai sus + agata-te de bara mai mult timp!
|
Posted 01 May 2010 - 19:45

Posted 01 May 2010 - 20:01

ooook. Urmatorul cu idei ghiduse sau cu chef de misto-uri sta pe bara trei zile.
Papusa, nu ramai mica daca faci sex. Ramai gravida. |
Posted 01 May 2010 - 20:07

Ca sa fi sigura, sigura, dar siguara ca cresti roaga-ti parintii sa te duca la un endocrinolog bun, dar vezi ca acolo te dezbraca!
@adadoi si am vorbit serios! ![]() |
Posted 01 May 2010 - 21:11

|
Posted 18 May 2010 - 16:44

Eete fas, ce sa mai astepte, de obicei fetele nu mai cresc in inaltime dupa ce ajung la un anumit punct in pubertate, Io n-am mai crescut nimic de la 13 ani.
Asa ca nu prea-ti pune sperante ca daca acu ai 150, pe la 18 sa cresti vreo inca vreau 20 de cm. |
Posted 23 May 2010 - 18:01

daca sexu` ar influenta cresterea atunci nu as avea 1.87
![]() deci nu. sexu` nu influenteaza cresterea |
Posted 23 May 2010 - 18:10

Daca vrei sa cresti NU LUA CALCIU!
Calciu iei doar daca ai 80 de ani. Acum iei calciu din apa, alimente, etc Calciu opreste cresterea in inaltime facand oasele mai ridice plus ca daca se ia doar calciu cu vitamia d se stoceaza mai repede plumb, mercur, toate prostiile asteea rele din atmosfera. ia un complex de vitamine, gen vitamax, si alearga, fa handbal... daca n ai unde sa faci inot, alearga de cateva ori pe saptamana... da si tu 10 ture la un teren de fotbal si... nu stiu daca te va ajuta dar ia niste arginina. se gaseste in vitamax(unde are si lizina care ajuta l arginina sa stimuleze granda pituitara sa secrete hormonul de crestere{se ia seara/// inainte sa dormi.}) ori ca supliment in salile de forta... |
Posted 14 June 2010 - 12:03

|
Posted 08 June 2011 - 10:15

Aceasta este 100 procente corect despre inaltime. 2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 pricina este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 79 si daca o fata incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 79 dar va ramine acolo unde si a fost chind petru prima data a facut... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Aceasta nu numai ca este dovedit stiintific si medical dar si din viata de zi cu zi se observa destul de bine. Chit ce pot spune despre cei care afirma ca aceasta nu influenteaza crestera, aceastea sunt baieti flaminzi in sens flaminzi de sex, ei nu se ghindesc la inaltimea partenerului sau, dar se ghindesc cum sasi implineasca pofta.
|
Posted 10 June 2011 - 16:37

yaguar, on 8th June 2011, 11:15, said: Aceasta este 100 procente corect despre inaltime. 2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 pricina este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 79 si daca o fata incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 79 dar va ramine acolo unde si a fost chind petru prima data a facut... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Aceasta nu numai ca este dovedit stiintific si medical dar si din viata de zi cu zi se observa destul de bine. Chit ce pot spune despre cei care afirma ca aceasta nu influenteaza crestera, aceastea sunt baieti flaminzi in sens flaminzi de sex, ei nu se ghindesc la inaltimea partenerului sau, dar se ghindesc cum sasi implineasca pofta. yagua, Ai si niste studii clinice care demonstreaza stoparea cresterii cresterii o data cu inceperea vietii sexuale? Categoric n-ai! Iar in practica se observa tocmai contrariul! Adolescentii din ziua de astazi sunt mai inalti decat am fost noi, in timp ce varsta debutului sexual scade (chiar ingrijorator). Conform teoriei tale, marea majoritate a doamnelor de etnie rroma n-ar trebui sa depaseasca un metru si-un pic. Ori in "viata de zi cu zi se observa destul de bine" ca nu-i asa. PinkyAlexXandra, Inceperea vietii sexuale nu o sa te faca sa ramai la inaltimea actuala, dar genetica are toate sansele. Dupa cum ai mentionat, parintii tai nu sunt inalti si nici tu pentru 15 ani. Ceea ce poti face este sport. Vine vara si inotul este cat se poate de recomandat. Daca mai ai sanse sa cresti sau nu, doar un endocrinolog poate sa-ti spuna, insa realist vorbind, cu mentalitatea mamei tale, ma indoiesc ca va accepta sa te duca la unul. BTS-urile (bolile cu transmitere sexuala) se pot lua foarte bine chiar de la primul contact sexual. Si o sarcina nedorita poate aparea la fel de usor, inca de la inceput. Un pic de educatie sexuala s-ar impune inainte de a face acest pas. Altfel, ramanerea la inaltimea actuala (care chiar n-are nici o legatura cu sexul) ar fi cea mai benigna dintre complicatii. |
Posted 16 June 2011 - 11:52

Adug si spusele unui doctor universitar : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 pricina este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat."
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users