![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Prednison
Last Updated: Mar 26 2010 13:02, Started by
alb26
, Mar 26 2010 11:55
·
0

Posted 26 March 2010 - 11:55

Buna !
Am o mare rugaminte,pentru cine poate sa ma lamureasca.As vrea sa stiu continutul chimic al medicamentului "prednison".Mai exact formula chimica si daca elementele care se gasesc in compozitie se depun in organism,cat timp pot fi identificati,in cazul in care pot provoca reactii adverse puternice . |
Posted 26 March 2010 - 12:16

Posted 26 March 2010 - 12:31

Multumesc,dar nu apare nimic din ce ma intereseaza .Elementele chimice care stau la baza acestui medicament vreau sa le stiu,fiind vorba de o ancheta cu multe implicatii .E o problema foarte seroiasa ,din acest motiv a murit un om .
|
Posted 26 March 2010 - 12:38

"elementele chimice" e o substanță care se numește prednison și face parte din marea clasă a glucocorticoizilor, niște hormoni steroidieni. carbon, hidrogen și oxigen. Ce vrei să știi, formula chimică?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users