Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 

Info din zona mass-media audiovizuală și conexă.

- - - - -
  • Please log in to reply
1789 replies to this topic

#37
Sorinache2010

Sorinache2010

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 24.05.2010

View PostUrbanJohn, on 3rd August 2010, 16:25, said:

UPC, te rog frumos sa bagi toooooate canalele astea si in Romania si sa fie si HD, te rog!  :bouncey:

Pai in Romania Discovery sciente, T&L si World sunt prezente de mult timp.Disc HD Showcase inca nu, dar nu stiu cat de redede va intra.

#38
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
FilmBox set for Romania
By Chris Dziadul
Published: August 3, 2010 11.20 Europe/London

FilmBox will shortly become available in Romania thanks to an agreement between SPI International and Romtelecom.
The first of its channels to launch in the country will be the movie-based FilmBox and FilmBox HD, which will make their debuts on the DTH platform Dolce and IPTV service Dolce Interactiv within a matter of weeks.

Elsewhere in CEE, FilmBox channels are broadcast in Poland, the Czech Republic, Hungary and Slovakia.

Edited by lafayette, 03 August 2010 - 22:10.


#39
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,025
  • Înscris: 08.08.2002
Vezi ca o sa te penalizeze sefii ca dai vesti bune pt. concurenta  :P
Asta e, RTC vine tare din urma ! Bravo lor ! Ft. probabil ca vor avea exclusivitate cel putin pt. o perioada. Ramane de vazut si la ce pret va fi pachetul FilmBox la RTC  !

Edited by MD, 03 August 2010 - 23:30.


#40
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
Vânzări la jumătate pentru compania condusă de șeful Asociației de cablu
ieri, 23:25 Ziarul Financiar

Radu Petric, director general al Telemach Holding: Investițiile operatorilor au căzut anul trecut. Practic, s-au vândut lucrurile de bază, cablu coaxial, fibră optică și diverse echipamente obișnuite, precum splittere sau amplificatoare.
Operatorii au tăiat drastic investițiile, explică Radu Petric, șeful furnizorului de echipamente CATV Telemach Holding, dar și al asociației cabliștilor.
Telemach Holding, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente pentru operatorii de cablu din România, și-a redus la jumătate vânzările anul trecut pe fondul reducerii investițiilor de către companii, spune Radu Petric, acționar și director general al companiei. Petric este și președintele Asociației de Comunicații prin Cablu, organizație care reunește cei mai mari jucători din industrie, inclusiv RCS&RDS și UPC.

"Investițiile operatorilor au căzut anul trecut. Practic, s-au vândut lucrurile de bază, cablu coaxial, fibră optică și diverse echipamente obișnuite, precum splittere sau amplificatoare", a declarat pentru ZF Radu Petric.

Compania Telemach Holding a înregistrat anul trecut afaceri de 2,239 mil. euro, față de 4,466 mil. euro în 2008, iar profitul brut a fost de 13.000 de euro față de 255.000 de euro în 2008. Acționarii companiei sunt Radu Petric, Ioan Sabău și Dan Ion Stroie, fiecare cu 33,3%. Telemach Holding lucrează cu peste 250 de operatori de cablu din România, printre care și RCS&RDS și UPC, spune Radu Petric.

Petric are o estimare rezervată și pentru acest an, în condițiile în care companiile ar putea resimți puternic impactul disponibilizărilor și al reducerii veniturilor pentru angajații din sectorul public. "În România, clienții află că nu mai au bani atunci când nu îi mai au, pentru că la noi nu există obișnuință de a programa bugetul. Din acest motiv nici noi nu putem face planuri pe un an, să programăm importurile pentru a optimiza costurile", spune Petric. "Dacă operatorii nu vor avea încasări, atunci își vor reduce investițiile. Operatorii mici se finanțează din cash-flow, nu din împrumuturi bancare, fiind foarte dificil de obținut."

De altfel, Petric nu vorbește despre investițiile cabliștilor doar din experiența de șef al Asociației de Comunicații prin Cablu, ci și ca unul dintre acționarii unui operator din Piatra-Neamț. Telemach SRL, companie pe care Petric o deține tot alături de Ioan Sabău și Dan Ion Stroie, are 27.000 de abonați, fiind astfel unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piață.

Compania a început implementarea serviciului de televiziune digitală însă data finalizării investiției va depinde de condițiile de pe piață, spune Petric. "Acum introducem serviciile de televiziune digitală, însă este greu de spus când vom finaliza investiția. Vom finaliza fie în timp pentru sezonul de vânzări de Crăciun din 2010, fie în primăvara anului viitor".

Radu Petric spune că operatorul se confruntă cu o competiție agresivă pe servicii TV din partea operatorilor naționali de servicii de televiziune prin satelit, cum sunt Romtelecom Dolce sau RCS&RDS, însă compania este avantajată de faptul că poate oferi în grilă posturi TV locale și poate oferi mai rapid servicii de suport. "Avem avantajul că putem adapta local grila de programe, lucru imposibil la nivelul jucătorilor naționali. În plus, există și oameni care trebuie practic alfabetizați în utilizarea unor servicii. Pentru noi este mai simplu să facem acest lucru, la nivel local."

Compania oferă servicii de cablu TV și are un parteneriat cu RCS&RDS pentru furnizarea serviciilor de internet și telefonie. "Avem doar un parteneriat cu RCS&RDS", spune Petric, adăugând că acționarii nu au în vedere vânzarea. "Nu suntem interesați să vindem", spune el.

În ce privește evoluția operatorilor mici de cablu TV de pe piață, Radu Petric spune că nu e obligatoriu ca aceștia să sfârșească prin a fi achiziționați de către jucătorii mari ca RCS&RDS sau NextGen - divizia de cablu a Romtelecom.

"Unii operatori pot fi prea mici pentru a fi interesanți ca ținte de achiziție sau se pot afla prea departe de alte centre ale operatorilor. Totul depinde și de planurile proprietarilor, pentru că o variantă poate fi și o coalizare, o fuziune între companiile mici de pe piață, într-o manieră relativ similară cu cea realizată de Digital Cable Systems. Dar pot exista și proprietari care vor fi interesați să vândă pentru că au apus vremurile dulci în care se făceau bani destul de simplu. Acum trebuie tot timpul să fii cu ochii pe afacere", spune Petric, de această dată din poziția de președinte al ACC.

De altfel, în ce privește achizițiile, Petric spune că în acest moment acestea sunt destul de dificile prin prisma dificultății cu care pot fi evaluate afacerile. "E ca și cum ai vrea să calculezi acum chiria pentru un imobil din București pentru anul 2011. E o perioadă tulbure acum."

La finele anului trecut pe piața locală de cablu TV erau 500 de furnizori, care aveau 3,48 de milioane de clienți. Dintre aceștia, aproximativ 2,6 milioane erau clienți ai RCS&RDS și UPC. Anul trecut românii au cheltuit aproximativ 380 de milioane de euro pe servicii TV (cablu, satelit și IPTV).

Edited by lafayette, 04 August 2010 - 00:26.


#41
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
New look to UPC Nederland EPG
By Julian Clover
Published: August 4, 2010 11.16 Europe/London


UPC Nederland has upgraded the electronic programme guide carried on its Mediabox receiver.

The new EPG, known internally as TV Guide 2.11, has been developed in house by UPC itself. It has been built to operate on the OpenTV middleware currently deployed across the UPC network.

Improvements have been made that increase the response time, as well as including more information in the guide. The transparent background now makes it possible to see the current programme in the background.

Mark Giesbers, VP marketing at UPC Netherlands, said the EPG was one of the most heavily used services provided by the cableco. “We are obviously continuing to work to improve the look and user experience of our customers,” he said.

UPC Nederland has already announced plans to introduce remote booking for PVR customers, both over the internet, and through mobile phones.


Sursa: http://www.broadband...-nederland-epg/

#42
UrbanJohn

UrbanJohn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 26.07.2010

View Postlafayette, on 3rd August 2010, 15:22, said:

Vânzări la jumătate pentru compania condusă de șeful Asociației de cablu
ieri, 23:25 Ziarul Financiar


La finele anului trecut pe piața locală de cablu TV erau 500 de furnizori, care aveau 3,48 de milioane de clienți. Dintre aceștia, aproximativ 2,6 milioane erau clienți ai RCS&RDS și UPC. Anul trecut românii au cheltuit aproximativ 380 de milioane de euro pe servicii TV (cablu, satelit și IPTV).

Se uita mult romanii la TV.  :peacefingers: Sunt curios cat o sa mai reziste providerii mici pe piata si daca nu o sa fie toti preluati de cei mai mari.  :chair:

#43
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Postez si eu ceva, o stire.

Mai multe canale pentru DigiKabel Ungaria in sistemul digital!

Din data de 21 Iulie 2010, DigiKabel introduce 12 canale S.D. si 2 H.D. in sistemul digital. Canalele introduse sunt: 1+1 TV Ucraina, Arte, Bloomberg Television, CNN International, France 24, Deutsche Welle TV, M6, RTL 2, Super RTL, Rai Due, ERT World, PRO TV International, National Geographic HD si NationalGeographic Wild HD. Totodata au ajuns la 84 de canale in sistemul digital.

Sursa: Partial http://www.digikabel...satornakiosztas .

Mai mult, am editat stirea, nu am gasit ceva asemanator pe Internet, ca sa postez.
Stiu ca nu am editat-o bine, dar asta este.  :unsure:
Totusi, daca gaseste cineva stirea, editata pe un site, il rog sa o posteze.

Totusi, ei se descurca bine fara MTV-uri si VH 1.  :naughty:

Dar problema ramane ca noi nu avem Rai Due, ERT World, France 24, M6 si Arte! :angry:

#44
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View Postalfa_alfa, on 21st August 2010, 18:12, said:

Dar problema ramane ca noi nu avem Rai Due, ERT World, France 24, M6 si Arte! :angry:

care noi? ca unii au de o groaza de timp  canale ca M6 si France 24!!

Edited by lafayette, 22 August 2010 - 11:50.


#45
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,382
  • Înscris: 05.09.2005

View Postlafayette, on 22nd August 2010, 12:49, said:

care noi? ca unii au de o groaza de timp  canale ca M6 si France 24!!

Da, dar spre rusinea noastra nu avem niciun canal italian. In tara asta sunt peste 30% numai italieni, totusi este o rusine sa n-ai in grila macar 3 canale sau ma rog, 2 canale italienesti. Eu nu inteleg de ce UPC nu negociaza pentru un pachet UPC PIZZAIOLA sau ceva de genu ..:D

Edited by a_d_y, 22 August 2010 - 11:55.


#46
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View Posta_d_y, on 22nd August 2010, 12:54, said:

Da, dar spre rusinea noastra nu avem niciun canal italian. In tara asta sunt peste 30% numai italieni, totusi este o rusine sa n-ai in grila macar 3 canale sau ma rog, 2 canale italienesti. ....
cum adica peste 30 % italieni?
poate daca te referi la romanii din italia dar tot nu sunt 30 %

Edited by lafayette, 22 August 2010 - 12:04.


#47
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postlafayette, on 22nd August 2010, 12:49, said:

care noi? ca unii au de o groaza de timp  canale ca M6 si France 24!!

Eu vorbeam de cei abonati la R.C.S. ca mine. Stiu ca la U.P.C. exista, dar nu am U.P.C..

Si la R.C.S. exista 2 canale Italienesti: Rai Uno si Rai Tre.

Si cei care vor programe Italienesti si sunt la U.P.C., sa-si bage R.C.S. ori sa-si cumpere o antena satelit.

Totusi, cand (re)vin Arte si Rai Due in Romania? Sau ERT World?

Edited by alfa_alfa, 22 August 2010 - 12:39.


#48
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
dar eu de unde sa stiu ca tu ai rcs...!!
asa si cei care vor M6 sau France 24, dar sunt la rcs, sa-si bage UPC..

#49
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

View Postlafayette, on 22nd August 2010, 16:11, said:

dar eu de unde sa stiu ca tu ai rcs...!!
asa si cei care vor M6 sau France 24, dar sunt la rcs, sa-si bage UPC..
:) Aici ai dreptate. 

View Postlafayette, on 22nd August 2010, 12:58, said:

cum adica peste 30 % italieni?
poate daca te referi la romanii din italia dar tot nu sunt 30 %

Nu ai dreptate. :console:

#50
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postlafayette, on 22nd August 2010, 16:11, said:

dar eu de unde sa stiu ca tu ai rcs...!!
asa si cei care vor M6 sau France 24, dar sunt la rcs, sa-si bage UPC..

Le vreau, si mai vreau si Animax si VH 1 Classic, dar nu pot avea U.P.C.. Asa ca va trebui sa astept pana le reintroduc. -_-
Poate vor fi pe I.P.-T.V.-ul de la R.C.S..

#51
UrbanJohn

UrbanJohn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 26.07.2010

View Posta_d_y, on 22nd August 2010, 01:54, said:

Da, dar spre rusinea noastra nu avem niciun canal italian. In tara asta sunt peste 30% numai italieni, totusi este o rusine sa n-ai in grila macar 3 canale sau ma rog, 2 canale italienesti. Eu nu inteleg de ce UPC nu negociaza pentru un pachet UPC PIZZAIOLA sau ceva de genu ..:D


Hahaha! Pachet Pizzaiola?  :thumbup:

#52
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Sky are în grilă 50 de canale H.D.

BSkyB has announced that Living is to become the 50th HD channel to sign on for the Sky HD platform, at the same time confirming that it has signed its three millionth HD subscriber.

Living HD launches today (September 2), the 46th HD channel to do so, following the launch of Good Food HD earlier this week. Eden HD, ITV 2 HD, ITV 3 HD and ITV 4 HD will all follow in the next few weeks, completing the promised 50 HD channels before Christmas.

“Sky recognised the potential of HD early and we are delighted it has grown into something which our customers utterly love and now demand as standard,” said Sophie Turner Laing, Sky’s MD of Entertainment, News and Broadcast Operations. “In maintaining our leadership, we look forward to offering our customers even more choice of HD as well as new innovations such as Sky 3D and Anytime+. With so much brilliant content coupled with ground breaking innovation, it’s no wonder that we’ve seen such strong growth in HD.”

More than three million HD subscribers have now signed up to Sky HD at an additional £10 per month. This represents some 30% of the satcaster’s installed base. 1.6 million HD subscriptions were added in the 12 months to June 2010.

The Sky+ HD receiver – initially a steep £300 when launched four years ago – os now offered free to customers when they sign up for Sky TV and the Sky+ HD pack for the first time. The receiver is also compatible with Sky 3D and the forthcoming broadband-delivered Sky Anytime+ pull VOD service.


Sursa: http://translate.goo...o...dnews&hl=ro

#53
Raduceanu

Raduceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 02.11.2007

View Postmegafanro, on 6th September 2010, 21:05, said:

Sky are în grilă 50 de canale H.D.
un fleac.

cred ca englejii emit SD doar pentru Africa si EE.

#54
almsport25

almsport25

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 794
  • Înscris: 23.08.2010
Sunt cei mai tari !

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate