Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 

Info din zona mass-media audiovizuală și conexă.

- - - - -
  • Please log in to reply
1789 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

"Unitymedia" accelerează DOCSIS 3.0 și H.D. 

 
 "Liberty Global," noul proprietar al lui "Unitymedia" , a declarat că societatea este menită să accelereze dezvoltarea internetului de DOCSIS 3.0 internet și a produselor H.D.


Anunțând din anul  2009 cable net german rezultate, Liberty este în căutarea de a construi de noi abonamente, servicii care au crescut cu 31% în ultimele 12 luni pentru a închide an la 2 milioane. Baza Digital Subscriber acum reprezinta 30% din total. 

Ajustat prin cablu EBITDA a crescut cu 13% până la € 446 milioane; venituri consolidate de 1 miliard de €, € 463 milioane ajustat EBITDA, a contribuit profit net de € 77 milioane de euro, inclusiv prin satelit platforma Arena.

"Unitymedia realizat creșteri semnificative în baza de abonament nou Servicii, reflectând puterea de valoarea noastra conduse de produse si brand de consum", a declarat Gene Musselman, managing director al Unitymedia. Produsul nostru Unity3play continuă să determine o creștere de abonați, în creștere de penetrare de vânzare cu amănuntul în bandă largă a bazei noastre de cablu de bază până la 13%, în creștere de la 8% pe an în urmă. Acest lucru pune în evidență potențialul Upsell a bazei noastre de cablu de bază, oferind servicii de înaltă viteză la Internet cu viteze de aval net superior DSL noastre de pe bază de concurs. În luna noiembrie, Unitymedia a început 120 Mbps DOCSIS 3.0 de acces în bandă largă în orașele din Köln și Aachen ca parte a unei noi de mare viteză forfetară de oferta Triple Play.

Internet de vânzare cu amănuntul sa dublat la 584,000 și asimilarea de telefonie au crescut cu 61%, la 586,000 de abonați.

Musselman, care la înlocuit pe Palm Sandhu atunci când Unitymedia a devenit o filială indirectă a Liberty Global Inc, în ianuarie, a declarat ca firma a fost așteaptă cu executare, cu privire la potențialul de creștere pentru mass-media Unitate. Tranzacția marchează o etapă interesantă noi de dezvoltare ca și clienții noștri vor beneficia de concurență consolidat triplă, inovațiile de produs și accesul la excelent capacitățile tehnologice. "

Plata digital-de afaceri TV prezintă în continuare o creștere economică de bază, compensate de putinei de la clienții care au subscris la pachetele de fostul Bundesliga, având ca rezultat o reducere de 14% pe an, pentru a 491000. Cu contractul de fotbal de la capăt, nu semnificativ putinei este de așteptat în viitor. Bază prin satelit arenaSAT de abonați a fost la 57000 de abonați la 31 decembrie 2009, comparativ cu aproximativ 191000 de abonați la 31 decembrie 2008.

Sursa: http://translate.goo...=ro...l=ro&sa=G

[ http://www.google.ro/intl/ro/images/logos/translate_logo_sm.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Edited by megafanro, 20 March 2010 - 00:17.


#2
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

 Sky va deschide coadă la  HD/3D. 


BSkyB este deschiderea unui nou coada de lansare HD/3D concepute pentru a fast-track canale de radiodifuziune în oricare dintre formatele de pe ghidul de programe electronic. 

Mutare a fost posibil pentru că cerul mai noi + receptoare HD nu au blocaje aceleași ca acum întrerupt cutii SD. Un descărca software-ul, în primăvara anului 2009 garantat faptul că receptoare SD nu mai transporta orare sau informații de la programul de canale HD, diminuarea presiunii asupra memoriei.

Un calendar, atunci când coada de noi vor fi deschis va fi prezentate în următoarele câteva săptămâni. Odată deschisă, deși Sky va fi în măsură să-i spuneți radiodifuzorilor cu privire la momentul în care ar putea lansa până la 16 săptămâni înainte de o dată de lansare propus, va fi capabil de a consilia ar fi canale ca la poziția lor în coada de așteptare. Sky inițial închis EPG sa de a noii intrați în octombrie 2007, dar satcaster permite acum lansează SD noi prin achiziția de un slot existente.

Detalii referitoare la coada de lansarea noii HD/3D sunt prezentate în noua ediție a metodei de repartizare Listare în EPG cerului, care intră în vigoare în această lună, și subliniază valoarea de conținut astfel de canale vor fi necesare pentru a difuza pentru a obține un slot de valoros EPG .

3D canalele vor fi necesare pentru a difuza nu mai puțin de șase ore de programe non-repeta în timpul unei perioade de șapte zile. Acest lucru se compară la 12 ore pentru TV și alte posturi de radio enumerate în EPG sale. Sky spune minimă poate fi majorate după cum conținut suplimentar 3D devine disponibil. Canal Propriile va avea un meci din Premier League cu regularitate în fiecare săptămână și o casetă de prezentare a materialului 3D.

Deși nu au existat anunțuri de la canale caută să se alăture lansarea Sky 3D pe 3 aprilie, grupuri internaționale, cum ar fi Discovery si ESPN, au deja SUA lansează în pregătire. Sky-a stabilit un obiectiv de 50 de canale HD pentru a fi pe aerian de către sfârșitul anului, una care va fi usor sa întâlnit cu Sky News HD, HD ITV1, Cinci HD și Hallmark Channel HD, toate merge locuiesc în următoarele câteva săptămâni.

Pentru a fi desemnate ca fiind conforme 3D programe sunt de așteptat să aibă 75% din împușcat lor de conținut cu ajutorul camerei de perechi identice cu un senzor de imagine de trei matrice. În scopul de a obține o listă, 3D canale ar trebui să conțină 90% programe de conformitate, deși Sky va lua în considerare reducerea această restricție în circumstanțe excepționale. Prin contrast un canal HD, ar fi de așteptat să aibă 75% din împușcat sale de conținut în Native HD.

3D canale sunt obligate să difuzeze în 1080i/25 astfel cum sunt definite de recomandarea tehnice EBU - TECH 3299 - E. 3D canale trebuie să includă o componentă de primar audio codificat ca un Dolby AC-3 flux audio, cum este descris în ETSI TR 101 154 - Anexa C

Se anticipează că, cu tehnologii de codare H.264, acest lucru ar fi nu mai puțin de un bitrate video medie de 15 Mbps pentru conținutul de sport, 11 Mbps pentru conținutul de film și 13 Mbps pentru alt tip de conținut, în cazul în care canalul 3D este difuzat în cadrul unui grup de vedere statistic multiplexate de servicii de partajare 36 Mbps, a capacității de transponder prin satelit pentru conținutul video. Bitrate este redus pentru a doua generație de codificare la un bitrate medie de 12 Mbps pentru conținutul de sport, 8.5 Mbps pentru conținutul de film si 10,5 Mbps pentru alte tipuri de conținut.

Sursa: http://translate.goo...o...Bnews&hl=ro

[ http://www.google.ro/intl/ro/images/logos/translate_logo_sm.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Edited by megafanro, 23 March 2010 - 14:00.


#3
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
sa pun si eu una..

Broadband TV News revine la Bucuresti in  2010  si organizeaza un  breakfasts de afaceri.

Sponsored by Telenor Satellite Broadcasting the event is free to attend and features a line-up of key speakers from in and around the dynamic Romanian digital TV market. Sponsorizat de către Telenor Difuzare prin satelit eveniment este liber pentru a participa și dispune de un line-up-de vorbitori de la cheie în și în jurul piață dinamică român televiziune digitală. Speakers include: Leiv Svenning , Head of CEE, Telenor Satellite Broadcasting ; Magnus Ternsjö , Managing Director, UPC DTH ; Mirek Smyk , General Manager TV Business Division, Romtelecom ; Dinu Malacopol, CEO Digital Cable Systems ; Radu Petric, President, of the Romanian Cable Communications Association ( ACC ). Click Here to Register Printre vorbitori se numără: Leiv Svenning, șef al CEE, Telenor Difuzare prin satelit; Magnus Ternsjö, Managing Director, UPC DTH; Mirek Smyk, Manager General TV Divizia de Afaceri, Romtelecom; Dinu Malacopol, CEO al Digital Cable Systems, Radu Petric, Presedinte, de români Asociația de Comunicații prin Cablu (ACC).

PS
megafanro, te rog sa le lasi in engleza, traducere cu google are mari carente..  

Edited by megafanro, 23 March 2010 - 18:56.


#4
Inq

Inq

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 08.08.2005
http://www.broadband...uble-standards/

"UPC has accused its competitor Digi of double standards and says it will use all legal means to ensure it respects the law in Slovakia.

The Liberty Global-owned company is critical of Digi laying overground cables in Bratislava, contrasting the situation with that in the Romanian capital, Bucharest, where it has complied with legislation passed in 2008 requiring it to lay underground cables.

Digi is owned by Romania’s RCS/RDS and has a presence in several CEE countries including Slovakia, where it has some 45,000 cable and 260,000 DTH subscribers.

UPC believes that by failing to respect Slovak laws regarding cable infrastructure Digi is saving on investment and thereby gaining a significant competitive advantage"

#5
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,522
  • Înscris: 16.12.2006
ii mananca undeva pe cei de la UPC, e din ce in ce mai clar ca se simt amenintati pe toate pietele de catre RCS  :console:

#6
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 19.04.2007

View Postcatalinman, on 25th March 2010, 12:21, said:

ii mananca undeva pe cei de la UPC, e din ce in ce mai clar ca se simt amenintati pe toate pietele de catre RCS  :console:
pai normal sa te simti amenintat cand concurenta nu e loiala.

#7
Inq

Inq

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 08.08.2005
Rezultate Liberty Global Trim. 4 2009 și anul 2009 consolidat

http://phx.corporate...?...XBlPTM=&t=1

România :

- Cablu analogic - 837,600
- Cablu digital - 231,000
- DTH - 181,000
- Telefonie - 150,700
- Internet - 267,400

#8
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View Postcatalinman, on 25th March 2010, 12:21, said:

ii mananca undeva pe cei de la UPC, e din ce in ce mai clar ca se simt amenintati pe toate pietele de catre RCS  :console:

Catalinman au disparut canalele alea 10  din digicablu?
Cred ca ii mananca pe rcs de alte amenzi....sfidarea legilor ar putea sa ii coste.
Azi e joi ,au sedinta baietii de la  CNA.. :peacefingers:

Edited by lafayette, 25 March 2010 - 13:09.


#9
Raduceanu

Raduceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 02.11.2007

View Postlafayette, on 25th March 2010, 13:08, said:

Cred ca ii mananca pe rcs de alte amenzi....sfidarea legilor ar putea sa ii coste.
Azi e joi ,au sedinta baietii de la  CNA.. :peacefingers:
o mai fi ceva pe teava?

#10
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,522
  • Înscris: 16.12.2006

View Postlafayette, on 25th March 2010, 13:08, said:

Catalinman au disparut canalele alea 10  din digicablu?
Cred ca ii mananca pe rcs de alte amenzi....sfidarea legilor ar putea sa ii coste.
Azi e joi ,au sedinta baietii de la  CNA.. :peacefingers:
nu, nu au disparut, asa cum nu au disparut nici pe 25 februarie  :lol:

sau daca vrei sa fi prefect informat, s-a scos BBC Entertainment si s-a introdus Bebe TV in locul lui  :rolleyes:

#11
Kint

Kint

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,926
  • Înscris: 24.12.2009
Important e ca se pot da prin cablu coaxial 120Mbps

Quote

In November, Unitymedia commenced 120 Mbps DOCSIS 3.0 broadband access in the cities of Cologne and Aachen as part of a new high speed flat-rate triple play offer.

Sursa: http://translate.goo...=ro...l=ro&sa=G

Edited by megafanro, 26 March 2010 - 01:51.


#12
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 19.04.2007

View PostKint, on 25th March 2010, 18:50, said:

Important e ca se pot da prin cablu coaxial 120Mbps
se pot da si 400mb/s pe coaxial.

#13
Kint

Kint

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,926
  • Înscris: 24.12.2009

View PostFlorin64x, on 25th March 2010, 18:51, said:

se pot da si 400mb/s pe coaxial.
Ma refeream la faptul ca UPC (Liberty Global) poate oferi aceasta viteza :P

Daca se poate in orase din Germania (Koln) se poate si la noi, sper...la ei testele se pare ca au inceput in Noiembrie

Edited by Kint, 25 March 2010 - 18:59.


#14
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 19.04.2007

View PostKint, on 25th March 2010, 18:52, said:

Ma refeream la faptul ca UPC (Liberty Global) poate oferi aceasta viteza :P

Daca se poate in orase din Germania (Koln) se poate si la noi, sper...la ei testele se pare ca au inceput in Noiembrie
da , oricum upc merge la sigur.. fiindca are experienta..din numeroasele tari unde eurodocsis 3 merge cu succes la viteza de 120mb/s
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pSK0R82hxns?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ( in acest video este  vorba despre UPC Olanda ... 120mb/s )

Edited by Florin64x, 25 March 2010 - 19:09.


#15
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

 U.P.C.  extinde serviciul VOD polonez.  




[ http://www.broadbandtvnews.com/wp-content/uploads/2009/12/upc-video-on-demand-150x83.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] UPC Polska intenționează să extindă raza de acțiune a acestuia "VOD zadanie na" serviciu UPC în T2 din acest an. Acesta a adăugat de asemenea, conținutul de la Walt Disney Pictures a ofertei sale, pentru a fi alături de titluri distribuite de Syrena Filme în aprilie.

 Potrivit Wirtualne Media, serviciul va fi puse la dispoziția abonaților digitale în Katowice și zona Tri-City din Gdansk, Gdynia și Sopot.  UPC zadanie na fost lansat în data de 2 decembrie anul trecut de la Varșovia și împrejurimi.

 Ea a oferit telespectatorilor până acum peste 240 de filme de la Monolith, Warner Bros si Paramount Dreamworks, precum și o selecție de programe din popularul serial TV.

Sursa: http://translate.goo...o...Bnews&hl=ro

[ http://www.google.ro/intl/ro/images/logos/translate_logo_sm.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]




Edited by megafanro, 30 March 2010 - 00:40.


#16
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

UPC starts 3D showcase.


By Robert Briel
April 2, 2010 20.06 UK


[ http://www.broadbandtvnews.com/wp-content/uploads/2010/04/augusta_masters_golf-150x108.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Starting Sunday, April 11, Dutch cable operator UPC will commence a series of 3D events. The first showcase is live coverage of the last day of the Augusta Masters Golf Tournament.

The broadcast of the Masters is the first-ever linear broadcast of a live 3D event from the United States, where it is also carried by major MSOs Comcast, Time Warner Cable, Cox Communications and Cablevision as well as online. On UPC, the tournament will be broadcast by Chellomedia’s Sport1.

“Innovation has always been part of Masters tradition,” said Masters Tournament Chairman Billy Payn in a statement. “Utilizing this technology marks another important milestone in allowing our at-home patrons to better experience the beauty of our course and excitement of our Tournament. We consider ourselves fortunate to be a leader in providing this technology, thanks in large part to our valuable partners who share in our commitment to deliver a meaningful and memorable viewing experience.”

The Dutch cabler plans a series of 3D events together with partners Samsung and The Walt Disney Company. In May, two major Disney titles will be shown in 3D, Toy Story and Toy Story 2.

With this announcement, UPC is stealing the thunder from fellow cable Ziggo, who will most likely present its 3D plans on a press meeting this Tuesday, April 6, to “announce the next phase in watching TV, where the viewer can experience truly life-like images.”

Sursa: http://www.broadband...ts-3d-showcase/

#17
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
DMC to make its first 3D broadcast

Digital Media Centre (DMC) in Amsterdam has announced the debut of its 3D TV capability with the broadcast of the Masters Golf Tournament 2010.
The DMC will playout 3D coverage of the Masters from Augusta, Georgia, from April 8 to 11, in cooperation with Dutch cable operator UPC and the premium Dutch sports channel Sport1. DMC’s inaugural 3D broadcast combines challenging elements such as transatlantic contribution, live transmission and satellite uplink and distribution to multiple countries.

Lukas Kernell, general manager of thematic channels at DMC, said in a statement, “We are delighted to debut our 3D TV capabilities with the broadcast of the Masters Golf Tournament. 3D is taking the viewer experience to the next level, and this development reaffirms our technical lead and commitment to the evolution of television.”

As reported in Broadband TV News passim, UPC Nederland will hold a special screening for the media this Sunday, April 11. Earlier this week, fellow cable operator Ziggo showed its network is capable of handling 3D broadcast (see here).


Concluzia: cine are de  imprumutat niste ochelari 3D?

Edited by lafayette, 08 April 2010 - 20:28.


#18
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
http://www.broadband...live-broadcast/
UPC shows first 3D live broadcast

Last Sunday, UPC Nederland presented the first live 3D broadcast from the Augusta Masters Golf Tournament.
The broadcast was played out from the Digital Media Centre in Amsterdam on Chellomedia’s Sport1 channel. It is the first of a series of experimental 3D broadcasts by the cabler.

During the presentation Ivo Lochtman,VP content UPC, said he hopes to add the three SBS Broadcasting channels SBS6 HD, Net 5 HD and Veronica HD to the HD line-up soon, but failed to name a date. The cabler does not want to confirm speculation that MTVN HD,. VRT een HD and BBC HD could soon be added.
During the presentation Karsten said UPC is looking to acquire 3D rights to a number of sporting events such as the Roland Garros grand slam tennis tournament and the 2010 FIFA World Cup football.

Edited by lafayette, 13 April 2010 - 21:14.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate