Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 

Din ce se mai pot scoate bani in 2010?

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#19
elenatomb333

elenatomb333

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.10.2010

 jmen00, on 1st July 2010, 21:47, said:

ideea cea mai ... ar fi sa " transformi" gunoiul in lovele ....
Cat gunoi este acum in Romania  ? raspuns fff mult ....

De ceva vreme mai tot frunzaresc netu si am obt cateva date:
- fiecare cetatean lasa zilnic cca 800gr deseuri solide, asta inseamna ca intr-un oras de 100.000 de locuitori se arunca cca 80t de gunoi din care 55% este de provenienta anorganica si 45% deseuri organice. Aceasta cantitate de 36 t de deseuri organice  poate fi  procesata de catre de rame. In urmaprocesarii se obtine compost, mai multe rame si extract de rama...toate se pot valorifica ff usor

asta e teoretic, eu am inceput anul trecut sa colectez cam tot ce arunca un prieten de prin piata, am facut rost de ceva rame si la munca...am experimentat cu 500 gr rame si sunt multumit de rezultate...au rezultat : compost pe care il fol la flori, extract de rame cu care ud tot ce am prin curte....si ceva rame .
acum incerc sa pun in practica ideea cu o cantitate de 100 kg rame sau mai mult ( 1 kg de rame consuma pana la 60%  din greutatea sa )
cine este dispus sa incerce ideea ii stau la disp cu “experienta” mea ..

e f. buna idea.si mie mi a fulgerat asa prin minte.de exemplu mancarea care se arunca la "cantina" unde mananca copii mei masa de pranz. daca ar fi sa se stranga toate resturile alea de mancare de la toate locurile astea unde se consuma(restaurante,fast fooduri,etc) si s ar folosi aceaste resturi intr o ferma de porci spre exemplu ar putea iesi ceva.poate ne asociem. facem si o franciza ceva.scrie_mi  :  
[email protected]

#20
loc_jeca

loc_jeca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 31.03.2009
si totusi in ce ar merita in ziua de astazi sa investesti din "dragoste" 50000Euro?

#21
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,604
  • Înscris: 30.07.2003

 loc_jeca, on 6th November 2010, 21:54, said:

si totusi in ce ar merita in ziua de astazi sa investesti
Afacerile nu se fac cu ideile altora ! Cine stie ce ar merita tine pentru el si investeste.

#22
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008
Depinde localitatea unde investesti. Daca investeti intr-o localitatea unde sunt doar trei speriati sau 300+1 speriati, iar salariul mediu este 500 RON, evident cu orice afacere vei da faliment.

#23
d1nte

d1nte

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.09.2010
parerea mea .. ca sa poti scoate bani grei .. in ziua de azi .. in Ro .. e aproape imposibil.... cum au zis .. si persoanele de mai sus .. daca iti faci videochat .. e posibil.. sa scoti ceva $ .. dar uite .. ce as face eu daca as avea .. sa zic 100mii de euro .. nu am banii astia .. dar candva ma batea un gand sa fac un imprumut de vreo 50 mii de euro .. .. si impreuna cu un prieten .. sa facem un "business" .. >cE am fi facut cu banii acestia .. in ce i-am investi .. noh.. sunt 3 lucruri care ne-am gandit atunci .. ca in timp am putea scoate ceva bani .. cat sa ne platim banca muncitorii.. si .. sa ne luam un ASton marTin cabrio :))) .. . 1 lucru .. 40 de mii de euro  daca ar fi sa ii am i-as investi .. intr-o fabrica de paine .. nu in orice parte a RO .. doar reteta care se face in Ardeal ... kred .. ca moldovenilor le-ar place.. . a 2 chestie care ne-am gandit .. era teren sintetic de fotbal .. cred ca vreo 10 mii sau hai sa zic 20 de mii terenul .. si amenajarea inca vreo 7-8 mii sa zicem undeva pe la vreo 30 de mii de euro .. okay.. cu restul banilor .. ori investeam intr-o spalatorie .. ori intr-o .. vulcanizare.. .. sau .. de ce nu un atelier auto .. noh.. dupa ce am facut chestiile astea.. treceam toate pe numele altcuiva :))) prietenii nevestei ..ca daca cumva dadeam faliment .. no'h astha e.. nu am de unde sa va dau faceam parnaie .. sau eu stiu ce .. in fine .. dar daca toate mergeau bine .. in primii 2 ani .. mergeam la banca si giram toate astea pentru o suma de 1 mil de dolari .. sau euro .. si .. deschideam intr-un centru universitar un Camin STUDENTESC privat .. krede-ma ca ala nu da faliment niciodata :D  au fost sunt si vor fi studenti .. si noh' kred ca poti cere ceva si de la fondurile europene .. dar kam astha e ce as face eu daca as avea suma de 100 mii de euro .. daca nu investesti nimic foarte greu scoti profit .. si cred ca suma de 100mii de euro nu e chiar imposibila de acumulat ... imi cer scuze daca am ceva greseli de ortografie   :D

#24
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008
Nu ai cum sa realizezi un videochat in Romania. Este interzis prin lege.

#25
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,690
  • Înscris: 13.10.2003
uite o idee postata chiar aici pe forum.
eu in TM as fi interesat sa gasesc un astfel de serviciu, pierd aprox. 1h sa duc printesa la gradinita si sa o iau de acolo, desi locatia e la aprox. 2 Km de casa mea, traficul e infernal, in plus, am-nu am treaba in firma, trebuie sa las totul balta si sa plec sa o aduc. Sunt sigur ca sunt si altii in situatia mea, dupa ce masini parcheaza in curtea gradinitei...

#26
danielsocaciu

danielsocaciu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.09.2010

 Masmatuchi, on 21st February 2010, 08:10, said:

O afacere din care sa scoti bani fara sa bagi, exista oare?
Si daca ai un produs sau serviciu competitiv insa toti clientii tai potentiali spun ca nu au bani din cauza crizei si e posibil sa fie adevarat?
Pompe funebre, bani cu camata. Par idei bune insa e nevoie de investitii mari.

Itradevar pentru a pune pe picioare o mica afacere este nevoie de o investitie.  Pentru o afacere simpla, ai nevoie de un plan, un studiu pe piata, un produs sau servicii apoi in sediu, angajati etc........ Dar intrebarea mea e tu cat ai fi dispus sa investesti intro afacere? 20.000 Eur ?  30.000 Eur?
Dar ce ai zice daca ai porni cu o investitie de 9$ ? Viziteaza te rog acest link. http://www.site.bana...u=socaciudaniel
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi. id: contact_socaciu sau mail: [email protected]





Cu respect, Socaciu Daniel

#27
nikolae28

nikolae28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 20.03.2008
Salutare la toti !

Am rasfoit acest forum de afaceri si m-am hotarat sa scriu aici, ca sa nu deschid un alt topic.

Idei de afaceri sunt destule, dar toate cer in primul rand bani multi de investit pentru a obtine oaresce profit dupa un an , doi sau mai mult, infiintare firma, autorizatii, hartii, controale, spagi etc.

Cineva spunea mai sus ca o idee de afacere buna este o inventie proprie, ceva ce nu s-a mai facut pana acum. Corect ! Dar si pentru asta tot te lovesti de cele ce am scris eu mai sus.

Ei bine, exista si o afacere pe care nu stiu cati din Romania o cunosc. Si chiar daca o cunosc (desi nu cred ca sunt prea multi), nu-i nicio nenorocire daca o fac mai multi. Am cercetat-o, am studiat-o si am incercat-o zi de zi timp de aproape un an. Sansele de reusita sunt in proportie de cel putin 101%, daca pot spune asa. Nu trebuie firma, autorizatii etc., dar este legal. Dupa cercetarile si incercarile mele, suma optima de investit este de 2.000 EURO ! Profitul va aparea dupa minim 3 luni. Nu spun sume pentru ca voi fi luat la misto de catre carcotasi. Dar pot sa garantez ca profitul va fi de cel putin 100% si va veni lunar. Investitia poate fi si mai mica de 2.000 EURO, profitul va ramane acelasi dar se va prelungi perioada. In loc de 3 luni, poate fi si 6 luni. De aceea am spus 2.000 EURO, pentru ca o asteptare de 3 luni nu este chiar asa de grea.

Problema este ca eu nu dispun de banii astia si de aceea apelez la investitori. Altcineva spunea mai sus ca cine are idei, inventii proprii, le foloseste singur si investeste singur, nu cere de la altii. Ei bine, si eu as face la fel daca as avea banii astia. O sa spuneti ca nu e o suma mare, o pot lua de la banca, de la prieteni, rude etc. Ei bine, de la banca nu pot sa mai iau niciun credit deoarece am deja un credit "Prima casa". Prietenii, rudele etc. nu au atatia bani sa-mi dea si, chiar daca ar avea, nu prea as vrea deoarece, stiti cum se spune, daca vrei sa pierzi un prieten imprumuta-l cu bani. Inca un motiv pentru care scriu aici si cer aici investitor este ca am doua fete, una de 2 si alta de 4 ani, sotia mea nu are servici (nu ma intrebati de ce pentru ca sunt motive obiective) iar toti traim din salariul meu de aprox. 1.000 - 1.300 de lei pe luna. Si mai sunt si altele, dar pe care nu le mai enumar aici. Ideea pe care vreau sa o scot in relief este ca aceasta afacere m-ar revigora, financiar vorbind.

Cine este interesat, il rog sa-mi dea un PM si-i voi explica mai multe. Preferabil pentru mine ar fi sa fie din Constanta, dar nu refuz pe nimeni din orice localitate insa va trebui sa vina in Constanta. Stiu ca increderea este greu de castigat, dar exista cai si metode pentru a se cladi.

Nu o sa spun aici despre ce este vorba si as prefera ca toate amanuntele sa i le dau investitorului fata in fata, cu demonstratie live. Dar pana atunci pot sa dau ceva amanunte prin PM. Daca ma intrebati, totul se va face prin munca iar cel care va munci voi fi eu, la inceput. Dupa 3-4 luni, investitorul o poate face si singur, dar numai dupa indicatiile mele. Si va fi extrem de multumit de rezultate.

#28
rotti87

rotti87

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 13.02.2008
hm, suna naspa sa-ti iei credit de 40-50 k euro pentru casa si sa nu ai 2000 de o afacere ce ti-ar aduce de 3 ori mai mult decat salariul, ceva e cusut cu ata alba, nu cred ca e nimeni pe forum care sa aiba o idee de afacere si sa blocheze banii intr-o casa in loc sa porneasca afacerea :coolspeak:
In fond puteai face credit pentru afacere si stateai cu chirie daca era 101% sigura  :coolspeak:

#29
nikolae28

nikolae28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 20.03.2008

 rotti87, on 13th December 2010, 11:37, said:

hm, suna naspa sa-ti iei credit de 40-50 k euro pentru casa si sa nu ai 2000 de o afacere ce ti-ar aduce de 3 ori mai mult decat salariul, ceva e cusut cu ata alba, nu cred ca e nimeni pe forum care sa aiba o idee de afacere si sa blocheze banii intr-o casa in loc sa porneasca afacerea :coolspeak:
In fond puteai face credit pentru afacere si stateai cu chirie daca era 101% sigura  :coolspeak:

In primul rand, creditul este de 9.000 de EURO nu 40-50k.

In al doilea rand, creditul l-am luat in ianuarie 2010 si m-am mutat in apartament in martie 2010. In perioada asta l-am renovat. A trebuit sa fac efortul asta pentru ca stateam cu parintii intr-un apartament de 2 camere de 40 mp, deci eram 4 adulti si 2 copii mici in 2 camere. Iti imaginezi ?

In al treilea rand, am inceput sa cercetez, sa studiez si sa testez aceasta metoda din luna mai 2010. Am perfectat-o in ultima luna.

Tot ce scriu aici pot sa demonstrez ca este adevarat.

Alte nelamuriri ?

#30
Distodi

Distodi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 24.02.2011

 nikolae28, on 13th December 2010, 11:12, said:

Salutare la toti !

Am rasfoit acest forum de afaceri si m-am hotarat sa scriu aici, ca sa nu deschid un alt topic.

Idei de afaceri sunt destule, dar toate cer in primul rand bani multi de investit pentru a obtine oaresce profit dupa un an , doi sau mai mult, infiintare firma, autorizatii, hartii, controale, spagi etc.

Cineva spunea mai sus ca o idee de afacere buna este o inventie proprie, ceva ce nu s-a mai facut pana acum. Corect ! Dar si pentru asta tot te lovesti de cele ce am scris eu mai sus.

Ei bine, exista si o afacere pe care nu stiu cati din Romania o cunosc. Si chiar daca o cunosc (desi nu cred ca sunt prea multi), nu-i nicio nenorocire daca o fac mai multi. Am cercetat-o, am studiat-o si am incercat-o zi de zi timp de aproape un an. Sansele de reusita sunt in proportie de cel putin 101%, daca pot spune asa. Nu trebuie firma, autorizatii etc., dar este legal. Dupa cercetarile si incercarile mele, suma optima de investit este de 2.000 EURO ! Profitul va aparea dupa minim 3 luni. Nu spun sume pentru ca voi fi luat la misto de catre carcotasi. Dar pot sa garantez ca profitul va fi de cel putin 100% si va veni lunar. Investitia poate fi si mai mica de 2.000 EURO, profitul va ramane acelasi dar se va prelungi perioada. In loc de 3 luni, poate fi si 6 luni. De aceea am spus 2.000 EURO, pentru ca o asteptare de 3 luni nu este chiar asa de grea.

Problema este ca eu nu dispun de banii astia si de aceea apelez la investitori. Altcineva spunea mai sus ca cine are idei, inventii proprii, le foloseste singur si investeste singur, nu cere de la altii. Ei bine, si eu as face la fel daca as avea banii astia. O sa spuneti ca nu e o suma mare, o pot lua de la banca, de la prieteni, rude etc. Ei bine, de la banca nu pot sa mai iau niciun credit deoarece am deja un credit "Prima casa". Prietenii, rudele etc. nu au atatia bani sa-mi dea si, chiar daca ar avea, nu prea as vrea deoarece, stiti cum se spune, daca vrei sa pierzi un prieten imprumuta-l cu bani. Inca un motiv pentru care scriu aici si cer aici investitor este ca am doua fete, una de 2 si alta de 4 ani, sotia mea nu are servici (nu ma intrebati de ce pentru ca sunt motive obiective) iar toti traim din salariul meu de aprox. 1.000 - 1.300 de lei pe luna. Si mai sunt si altele, dar pe care nu le mai enumar aici. Ideea pe care vreau sa o scot in relief este ca aceasta afacere m-ar revigora, financiar vorbind.

Cine este interesat, il rog sa-mi dea un PM si-i voi explica mai multe. Preferabil pentru mine ar fi sa fie din Constanta, dar nu refuz pe nimeni din orice localitate insa va trebui sa vina in Constanta. Stiu ca increderea este greu de castigat, dar exista cai si metode pentru a se cladi.

Nu o sa spun aici despre ce este vorba si as prefera ca toate amanuntele sa i le dau investitorului fata in fata, cu demonstratie live. Dar pana atunci pot sa dau ceva amanunte prin PM. Daca ma intrebati, totul se va face prin munca iar cel care va munci voi fi eu, la inceput. Dupa 3-4 luni, investitorul o poate face si singur, dar numai dupa indicatiile mele. Si va fi extrem de multumit de rezultate.


Am eu banii astia!  Vreau sa munces pentru mine, vreau sa investesc, dar nu stiu in ce. Nu as investi in video chat, in jocuri de noroc si in MLM-uri!
Spune-mi ceva care sa ma dea pe spate!  Spune-mi ceva care sa ma convinga sa ma urc in masina si sa fiu in aproximativ 3 ore in fata ta sa discutam afaceri!

Ms!

#31
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008
Cea mai stupida intrebare. In ce dracu sa investesti in Romania, intr-o tara de rahat. Daca salariile scad, o data cu scaderea salariului de catre patron, si o data cu inflatia, din ce bani sa mai cumpere cetatenii produsele sau serviciile pe care le vinzi.

Videochat se realizeaza intr-un paradis fiscal, special creat pentru astfel de afaceri, nu in Romania, unde legea nu permite asa ceva.

#32
arcond

arcond

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 15.11.2006

 Distodi, on 28th February 2011, 12:26, said:

Vreau sa munces pentru mine, vreau sa investesc, dar nu stiu in ce.
Ms!
Afacerea EFG . Inimaginabil de accesibila oricui .
PM pentru detalii .

#33
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,690
  • Înscris: 13.10.2003
din ce observ, astia care stiu din ce se pot scoate bani in zilele astea doresc sa discute numai pe PM.
oare de ce?

#34
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

 Distodi, on 28th February 2011, 13:26, said:

Am eu banii astia!  Vreau sa munces pentru mine, vreau sa investesc, dar nu stiu in ce. Nu as investi in video chat, in jocuri de noroc si in MLM-uri!
Spune-mi ceva care sa ma dea pe spate!  Spune-mi ceva care sa ma convinga sa ma urc in masina si sa fiu in aproximativ 3 ore in fata ta sa discutam afaceri!

Ms!

Poate iti va parea interesant? http://forum.softped...m...t&p=9692709

Edited by poadol, 27 April 2011 - 23:35.


#35
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,033
  • Înscris: 24.02.2006
poadol, tu acolo povestesti doar despre cati participanti s-ar putea strange si cati bani ar trebui sa dea fiecare si cati bani ar trebui sa primeasca inapoi, dar nu spui absolut nimic despre ce vrei sa faci cu banii stransi :)

#36
globetrotter1971

globetrotter1971

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.03.2011
Adevaratele afaceri in RO se fac in 90% din cazuri in conexiune cu partidul politic de la putere,cu guvernul si primariile sau cu orice are legatura cu statul,care dupa cum se stie este cel mai bun platitor. Restul,la ce se gandesc majoritatea celor de aici se numesc matraplazacuri (shaormarie,spalatorie,covrigarie,etc). Mediul de afaceri din RO nu este inca unul competitiv bazat pe performante si calitate. In tot ceea ce se intreprinde la nivel de mare bussiness exista si grupuri de interese colaterale care au facut posibile aceste afaceri si care de fapt,le apartin. Nu vreau sa descurajez pe nimeni,dar obisnuiti-va sa priviti lucrurile in mod realist,iar acest lucru va v-a ajuta sa nu pierdeti bani bagati in nu stiu ce fel de afaceri care par tentatnte,dar care au in spatele lor mafia gulerelor albe.
Cred totusi ca industria high-tech,software si cea a reconversiei fortei de munca,pot aduce beneficii daca esti un specialist al acestor domenii.
Succes.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate