![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
moartea de batranete
Last Updated: Mar 14 2010 10:42, Started by
vali38
, Feb 08 2010 19:09
·
0

Posted 08 February 2010 - 19:09

salut
caut si eu o explicatie biologica pentru asa zisa moarte de batranete dintotdeauna mi-am pus intrebarea asta dar nu am aflat nici un raspuns. parca imi amintesc eu ceva. parca am auzit acum ceva vreme cum ca nu se cunoaste inca nimic despre aceasta moarte de batranete. totusi mi se pare tare ciudat sa nu se stie nimic in momentul de fata pe internet nu am gasit materiale, probabil din cauza enumerata mai sus insa poate nu am stiut eu cum si ce sa caut multumesc |
Posted 08 February 2010 - 19:18

Organele sau unul vital se "uzeaza" si la un moment dat cedeaza!
|
Posted 08 February 2010 - 19:28

am auzit ca in 90% din cazuri e infarct (inima cedeaza)
|
Posted 08 February 2010 - 19:31

Corpul uman este proiectat sa traiasca ~190 ani , dar se moare mai repede din cauza "otravurilor care te ucid incet" : alcool , tutun ,droguri , regim alimentar , poluare , etc.
|
Posted 08 February 2010 - 19:37

Incetarea metabolismului din cauza limitarii numarului de regenerari a celulelor umane. Practic oxidezi pe dinauntru.
|
Posted 08 February 2010 - 20:50

In general oamenii se plictisec de viata dupa un timp, obosesc chiar - si asta ar fi deja un motiv arhisuficient sa moara, iar daca se adauga si suferintele (durerile) cauzate de imbatranirea organismului, oaselor, organelor, etc., deja au mai multe motive decat au nevoie...
Pe langa motivul principal enumerat mai sus, organismele au un nr. limitat/inscris genetic, de reproduceri/inlocuiri/reinoiri/regenerari celulare sustinute de ADN, nr. limitat suplimentar si de lungimea talomerilor. Mai mult, reinoirile celulare acumuleaza si defecte in timp, defecte care practic se materializeaza ca efecte vizibile ale imbatranirii. Mai ezoteric vorbind, prin dezvoltarea corpului astral, spiritul, omul ar avea capacitatea sa-si intareasca si corpul eteric - care este un fel de matrice energetica a intregului organism, astfel minimizand sau chiar putand elimina acumularea defectelor celulare, odata cu inlocuirea naturala a acestora. In practica insa, in general intervine fenomenul amintit la inceput, pierderea interesului si dorintei de a trai, si atunci viata omului se sfarseste, cel putin aparent, ca la un oarecare animal. Edited by loock, 08 February 2010 - 21:16. |
Posted 09 February 2010 - 09:42

Eu stiam de 120 de ani teoretic nu 190, oricum ar fi nasol sa traim toti 190 de ani din care 100 batrani neputinciosi ingrijiti de rude.
|
Posted 09 February 2010 - 23:18

Posted 09 February 2010 - 23:28

vali38, on 8th February 2010, 19:09, said: dintotdeauna mi-am pus intrebarea asta dar nu am aflat nici un raspuns. parca imi amintesc eu ceva. parca am auzit acum ceva vreme cum ca nu se cunoaste inca nimic despre aceasta moarte de batranete. |
Posted 14 March 2010 - 10:42

Remicade, on 9th February 2010, 09:42, said: Eu stiam de 120 de ani teoretic nu 190, oricum ar fi nasol sa traim toti 190 de ani din care 100 batrani neputinciosi ingrijiti de rude. Chiar si 120 de ani sa traim, gandeste-te cat de multa "aglomeratie" ar fi in populatia lumii , ducand la multe efecte nedezirabile, mai ales daca s-ar continua in acelasi mod, stilul de trai. Edited by bogdan3214, 14 March 2010 - 10:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users