Rosemary's Baby (1968)
Last Updated: Feb 01 2010 13:34, Started by
poison_ivy03
, Jan 30 2010 05:20
·
0

Posted 30 January 2010 - 08:20

Da, cu ceva vreme in urma.
Il recomand - in caz ca intrebarea urmatoare era "Merita vazut?". L.E. http://www.imdb.com/...522/plotsummary Edited by pelikanu, 30 January 2010 - 08:20. |
Posted 30 January 2010 - 17:22

Chiar mi-a placut desi este facut in stilul de atunci. Nu m-as uia la el daca as fi insarcinata. Oricum,planuiesc sa il mai revad, ptr ca e genul de film cu mai multe substraturi.
|
Posted 30 January 2010 - 17:48

Cum e filmul pe langa carte? Ce ti-a placut la acest fim, ti-a dat vreun sentiment anume?
|
Posted 30 January 2010 - 21:59

A trecut ceva vreme de cand am vazut filmul...
Am citit doar ultima parte din carte, in incercarea de a vedea daca am inteles bine filmul. In carte dezvolta mai bine sentimentele traite de ea si intr-adevar accepta copilul asa cum e din dragostea de mama. |
Posted 31 January 2010 - 23:24

Da, am inteles inca din film ca il va accepta, ca instinctul matern va prima, mai ales prin cate a trecut sa il pastreze, durerea fizica indurata etcetera. Am desus ca pe Guy, sotul sau, nu il mai vrea, scuipandu-l cand acesta vrea sa o consoleze. M-a enervat sa vad conditia femeii de pe vremea aceea, trebuia sa ii ceara acordul lui Guy ca sa schimbe medicul ginecolog, desi avea dureri si el era impotriva si ea nu putea sa comentez. M-a enervat la culme personajul sotului.
|
Posted 01 February 2010 - 01:49

Cum sa il mai vrea pe Guy dupa ce i-a facut?
![]() |
Posted 01 February 2010 - 13:34

Chiar asa atata obedienta? Chiar si cand e vorba despre conditia unei sarcini...lucru la care barbatul nu are treaba oricum!
Ma enerva cat era de dulce si de docila, accepta orice...ma rog...ma intreb daca filmul are vreo legatura cu faptul ca sotia lui Polanski, Sharon Tate, a fost omorata fiind insracinata in 8 luni... Din ce imi amintesc , nu il arata deloc pe copil,nu? Ca filmul poate fi si interpretat altfel: ei erau un cuib de oameni care il venerau pe Satana si l-au ales pe copilul lui Rosemary ca simbol, sa il slujeasca ,sa il initieze in cult etcetera si Guy a fost de acord sa le ofere "full custody"...fara a implica elemente supranaturale...in sensul ca acel copil chiar arata infiorator, ea violata de Satana( poate chiar era un vis si atat)...moartea lui Hutch si actorul care a orbit sa fie doar o simpla coincidenta. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users