Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adeziv policarbonat

Consumul de curent al imprimantei...

MacBook Air 15.3-inch

Biocombustibil in benzina si moto...
 Spor de putere energie electrica ...

Pot face rost de inca un IP la Di...

ax modificat reteta noua

Fabricatie implant dentar
 Ce material este recomandat sa fo...

'cscript' is not recogniz...

Mikrotik - models and use cases

La multi ani @Tyby!
 Probleme walk-in shower construit...

Apple Vision Pro

Eroare pompa de combustibil pe te...

Pompa de caldura: TVA 5% sau 19%?

caut o melodie..

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

vbv

vbv

New Member

• Grup: Members
de vre-un an incoace tot incerc sa gasesc melodia asta: " Aracely Arambula - Maldita soledad ", si nu o gasesc niciunde sa o descarc.. dau de ea numai pe amazon si pe site-uri deastea unde merge s-o asculti doar 30 de secunde, am luat google-u' cap-coada dupa melodia asta dar imi face redirect la alte site-uri cretine de unde nu pot s-o descarc free. :( daca reusiti carewa s-o gasiti pe undeva si s-o descarcati pls trimitetimi-o si mie pe mail, sau ziceti-mi de unde as putea sa o descarc.. :confuzzled:  multumesc frumos  :rolleyes: ([email protected])

onaci3

onaci3

New Member

• Grup: Members
salut shi eu caut o mel daca oare cineva pls help. nu o gasesc NICICUM.   Dem naughty boys-deez tits,din filmul extreme movie

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate