Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Glet de finisaj peste chit acrili...

La multi ani @Passenger001!

La multi ani @barbosa1bis!

La multi ani @MikeSpike!
 Cum curat gletul de pe perete

Soluție incalzire apartament...

Culori fire la boxele de jogger

Autorizatie Birou Acte Auto
 Parbriz defect

Ajutor cercetare lucrare de diser...

M-am culcat cu un tip și apo...

Facultate din Bucuresti posibil o...
 Eroare steering

Recomandare service pentru repara...

Premier Energy se listeaza la bursa

Unde recomandati un CT cu Casa de...
 

UPC vrea sa-si transforme casieriile in magazine

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#37
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View PostPORTOCAL, on 12th March 2010, 16:48, said:

Pink imi suna a altceva... si nu canale sarbesti.
De ce or fi ales denumirea asta.
http://en.wikipedia.org/wiki/RTV_Pink
canalele din acel pachet apartin Pink Media Serbia
numele lor Pink Extra, Pink Plus , Pink Film , Pink Radio, Pink Music..
http://www.upc.ro/te...extra/upc-pink/

Edited by lafayette, 12 March 2010 - 17:03.


#38
Raduceanu

Raduceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 02.11.2007

View PostPORTOCAL, on 12th March 2010, 16:48, said:

Pink imi suna a altceva... si nu canale sarbesti.
De ce or fi ales denumirea asta.
n-a ales UPC-ul denumirea de Pink. au ales-o sarbii http://www.rtvpink.com/english/

#39
_darthmaul

_darthmaul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 757
  • Înscris: 03.02.2008
Totusi, in conditiile in care pierd clienti, de ce UPC ramane cel mai scump operator?
12Mbps - 32 lei + TVA
Telefonie nelimitata - 30 lei + TVA
Cel mai ieftin abonament la fix 10 lei + TVA in conditiile in care concurenta da fixul gratis.
chiar daca dubleaza viteza, in loc de 12 ofera 24Mbps, tot scump ramane.

Edited by _darthmaul, 13 March 2010 - 10:35.


#40
_darthmaul

_darthmaul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 757
  • Înscris: 03.02.2008

Quote

Romtelecom, despre reducerea tarifelor de acces la reteaua sa: Este nedrept in contextul in care si operatorii de cablu au infrastructuri bine dezvoltate

Reducerea in perioada urmatoare a tarifelor platite de operatorii alternativi de telecomunicatii catre Romtelecom pentru utilizarea conexiunii de acces a acestui operator catre utilizatorii finali este o masura de reglementare nedreapta, in conditiile in care si alti operatori, precum cei de cablu au infrastructuri bine dezvoltate, a declarat marti Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom. Mai mult, acesta a raspuns si nemultumirilor Orange legate de scaderea insuficienta a tarifelor, precizand ca Romania va avea tarife cu 28% sub media din UE.


"Este nedrept ce se intampla. Nu suntem singurul operator care ofera acces la bucla locala. Nu intelegem de ce numai Romtelecom este reglementat in ceea ce priveste accesul la reteaua de broadband fix, in timp ce, de exemplu, operatorii de cablu TV au infrastructuri de broadband bine dezvoltate. Tinand cont de aceste retele alternative, consideram ca exista un dezechilibru clar intre realitatea de pe piata si reglementari, atat timp cat Romtelecom este singurul operator reglementat in acest domeniu", a declarat marti directorul general al Romtelecom.

La inceputul acestei luni, autoritatea de reglementare (ANCOM) a scos spre dezbatere publica un proiect de decizie care prevede reducerea tarifelor de acces la "bucla locala", denumirea tehnica data circuitului fizic care face legatura intre utilizatorul final si repartitorul principal dintr-o retea publica de telefonie fixa, segment pe care Romtelecom este furnizor dominant cu o cota de piata de 69%.

In opinia autoritatii de reglementare, operatorul detine putere semnificativa pe aceasta piata "avand in vedere cota de piata de 69% detinuta de Romtelecom pe piata relevanta a serviciilor de acces la elemente de infrastructura (inclusiv acces neconditionat la bucla locala), reteaua greu de duplicat pe care acesta o opereaza si imposibilitatea furnizorilor alternativi de a avea acces la solutii alternative viabile la nivel national (retele alternative de acces), ANCOM considera ca Romtelecom detine putere semnificativa pe aceasta piata (...)".

    * Romtelecom catre Orange: In urma reglementarii tarifele de acces la bucla locala in Romania vor fi cu 28% sub media din UE

Seful Romtelecom a raspuns in acelasi timp si nemultumirii exprimate recent de catre oficialii Orange, potrivit carora scaderea tarifelor de acces la reteaua Romtelecom propusa de arbitrul telecom este inca insuficienta.

"Scaderea cu 20% a tarifelor pentru acces total (de la 8,37 la 6,67 Euro) si cu 73% a celor pentru acces partajat (de la 4,2 la 1,14 Euro) ar duce la implementarea celor mai mici tarife din UE. Astfel, in cazul accesului total, Romania ar avea al doilea cel mai mic tarif, cu 28% sub media UE. In conditiile acestor tarife foarte mici, nu intelegem opinia Orange, conform careia scaderea tarifelor nu a atins inca un nivel suficient", a mai spus Ioannidis.

Dorin Odiatiu, director de marketing al Orange Romania a declarat pe marginea propunerii ANCOM de reducere a tarifelor pentru accesul la bucla locala ca "in forma lor actuala insa, remediile propuse (inclusiv tarifele) nu sunt suficiente pentru a permite o deschidere reala a pietei".

Autoritatea de reglementare (ANCOM) a propus aplicarea tarifului de 6,67 euro/luna, fata de tariful actual de 8,37 euro/luna, pentru accesul total la bucla locala, incepand cu data de intai a lunii urmatoare dupa intrarea in vigoare a deciziei, iar pentru acces partajat tariful de 1,14 euro/luna, fata de tariful actual de 4,20 euro/luna, incepand cu 1 iulie 2011.

http://economie.hotn...-dezvoltate.htm
Poate o sa vedem o reducere se pret si la UPC daca RTC face reduceri.

#41
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
UPC  a inaugurat recent sediul său central din Ploiesti, modernizat complet. Au dispărut ghișeele, au apărut fotolii și canapele, perioada de asteptare s-a redus gratie introducerii numerelor de ordine, pe care clientii le extrag dintr-un dispozitiv aflat la intrarea in magazin și au fost instalate touch-screenuri prin care ploiestenii pot accesa singuri informatiile de care au nevoie. Există chiar un spatiu special amenajat unde ai posibilitatea de a urmari programe de televiziune si de a testa cele mai noi produse si servicii ale firmei. UPC ofera servicii de televiziune prin cablu si satelit, internet de mare viteza si telefonie .
Firma are peste 1.219.000 de clienti in 200 de orase.

Citeste mai mult: http://www.ph-online...i#ixzz0r8Icyc4Y

Edited by lafayette, 17 June 2010 - 19:55.


#42
elvis77ro

elvis77ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 10.01.2007
Super pasi catre civilziatie, insa stim bine, cati se lasa civilizati si cati nu?!, desigur exista si categoria de oameni civilizati pentru care astfel ce centre au din plin justificare.

hai cu netul ala nou!!!

#43
zildjian

zildjian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,644
  • Înscris: 21.03.2008
Am fost azi sa-mi platesc abonamentul la UPC, in Timisoara pe Verdi si am ramas placut surprins cum au aranjat magazinul. Fiecare casiera avea biroul ei, cu un scaun dragut si comod in fata. Erau vreo 5 clienti in magazin, o melodie chill in background, un LCD ce rula in HD ceva secvente din meciuri de la CM2010 in HD, foarte relaxata atmosfera.

#44
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

View Postlafayette, on 17th June 2010, 20:37, said:

UPC  a inaugurat recent sediul său central din Ploiesti, modernizat complet.
Recent? Care, ăla de pe Romană, gen parter+mezanin? E gata cam de o lună. E foarte frumos mai ales din cauza arhitecturii.
P.S. Atenție la corpurile de iluminat Brilum Teo 30L și 20L. Au prostul obicei să îți arunce cu reflectoarele în cap. (pentru cei din upc care cred că au și pățit-o deja...)
P.P.S. O mai face figuri firma luminoasă de lângă ușă?

Edited by kineceler, 22 June 2010 - 19:12.


#45
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
cred ca tu esti responsabil cu gogoseriile..
banuiesc ca stii la ce ma refer..
daca nu, te rog ignora acest comentariu..

Edited by lafayette, 22 June 2010 - 23:03.


#46
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Sunt mult mai responsabil decât crezi. App s-a rezolvat fibercut-ul de la upc titulescu? Săracii băieții ăia cu gipscartonu' rămăseseră cu un allied telesyn în mână, cu tot cu fibra care intră în el. Dacă stătea pe jos în loc să stea în rack... Era și normal că îl vor lua în picioare. Așa se întâmplă când vrei să renovezi cu mobila în casă. De fapt acum cred că este deja gata. Nu te duci să faci niște poze?
P.S. Deci atenție la corpurile de iluminat. Doamna arhitect "whatever her name is" știe de ce...

Edited by kineceler, 23 June 2010 - 09:21.


#47
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
http://www.ziuadecj....rii--54661.html

Compania de telecomunicații UPC a deschi astăzi la Cluj primul concept-store al rețelei în Ardeal, la un an de la demararea campaniei de deschidere de astfel de magazine.

                

Investiția în unitate a ajuns la 70.000 euro, potrivit directorului comercial al UPC, Dragoș Militaru, prezent la Cluj. Magazinul este dotat cu două televizoare pentru testarea televiziunii de înaltă definiție și cu patru calculatoare pentru testarea vitezei de internet, dintre care două sunt senzitive.

UPC a lansat astăzi pentru prima dată, în țară, și serviciile de internet broadband de 60 și 100 megabiți pe secundă. "Este prima dată când oferim serviciul segmentului rezidențial. Până acum serviciul era disponibil doar pentru companii. Am ales Clujul pentru că este un punct strategic pentru noi și pentru că orașul este probabil cel mai bine conectat la internet din provincie", a spus el.

Întrebat de ce a deschis magazinul la Cluj doar în noiembrie deși programul de deschidere de concept store-uri a demarat la începutul acestui an, Militaru a precizat că până acum în Cluj a fost căutată "o locație potrivită". Rețeaua de concept store-uri ale UPC cuprinde patru magazine în București și câte unul în Ploiești, Galați și Bacău. Până la sfârșitul magazinului va fi deschis un magazin și în Timișoara, a precizat Militaru.

UPC mai are cinci magazine în Cluj-Napoca.

Edited by lafayette, 05 November 2010 - 20:48.


#48
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,458
  • Înscris: 24.05.2010
Astept magazinul din Timisoara :thumbup:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate