Gresie si Faianta
Last Updated: May 14 2007 14:59, Started by
bittek
, May 25 2005 08:52
·
0

Posted 25 May 2005 - 08:52

Salut
Unde pot gasi faianta si gresie de calitate la preturi fara concurenta.Doresc sa-mi amenajez apartamentul si profit de acest thread pentru a face o selectie .Cei care cunosc importatori sau magazine care au marfa de calitate la preturi mici va rog sa postati sa ne facem si noi o idee. |
Posted 25 May 2005 - 09:22

LOOOL Bittek, hai ca esti tare! Eu abia ce am trecut de hopul asta.
![]() Am mai vazut niste modele interesante la centrul comercial Sphera, e pe la Razoare. Merita sa te duci, ai ce vedea acolo. |
Posted 25 May 2005 - 11:35

Uite vezi un lucru bun m-am tot invartit pe Cascadelor,dar de Sphera asta nu am auzit,am vazut ca au si pagina de net http://www.spheracen...e.php?page=main
![]() |
Posted 06 June 2005 - 08:46

Posted 10 June 2005 - 10:56

Bitekk regret dar sunt pe dinafara.
anul trecut am luat si pus cu mana mea cam 25mp dar din asta cam la 260.000 Am umblat si eu prin depozite si magazine ca gaina in boabe ,dupa 2 saptamini eram mai prost ca la inceput,asa ca am cumparat ce a intrat fara zecimale in banii din palma.Nu te lalaii prea mult ca incepi sa nu mai stii ce vrei ,pe unde ai vazut si, si, si .Bafta si succes java script:emoticon(' ![]() ![]() |
Posted 01 May 2007 - 15:55

Doresc sa revitalizez un pic topic-ul: Valea Cascadelor nu mai este ce a fost. Am fost si eu la pomul laudat cu sacul si mi-a picat fata cand am vazut ce preturi cereau, in conditiile in care "magazinele de prezentare" sunt niste depozite amarate sau niste garaje modificate.
Mai exact: Mi s-a pus pata pe gresia si faianta Summer Beige si Summer Cream. Am vazut-o in Bricostore si mi-a placut mult. Acum vine distractia: 1. In Bricostore era 27 RON/mp, dupa care la 2 saptamani au facut-o 29 RON/mp, deci am renuntat. 2. Am cautat pe net si am gasit importatorul - Regata din Tragoviste - http://www.1001case....5...ort=&page=3 , unde pretul e de 18,5 RON/mp, deci magarii de la Brico baga 10 RON/mp adaos. 3. Prietena mea a gasit gresia si faianta la 2 pasi de casa, la Piata Salajan - magazinul Globus Construct cu 22,5 RON/mp, un pret destul de bun, dar am zis ca sigur o gasim mai ieftin pe Valea Cascadelor. 4. Am mers la Valea Cascadelor, unde toti o vindeau cu 25-26 RON/mp. Nu mai vorbesc de mizeria de acolo, ceva gen capatul lumii... Asa ca ne-am intors frumos si am luat-o de la magazinul de langa noi cu gandul ca scutim si banii de benzina. Ne-am bucurat si mai mult cand ne-au livrat acasa marfa deci am scutit si amortizoarele de la masina ![]() |
Posted 01 May 2007 - 18:40

Tot pe V. Cascadelor, dar la colt cu Timisoarei este un depozit cu multe standuri cu tot ce vrei pentru decorarea apartamentului... nu garantez preturi mici, fiecare stie mai bine ca inseamna pentru el mic/mare, dar ai de unde alege si este marfa de calitate.
|
Posted 14 May 2007 - 14:59

Eu tocmai ce am terminat de renovat baia de serviciu si un dormitor. Am luat gresie si faianta de la Valea Cascadelor. Am ales Rosu aprins faianta, placi mari 25x40, cu niste rizuri in relief veriticale, paralele intre ele. 4 placi decorative care au costat per bucata cat metrul patrat de faianta. Gresia se numeste Picasso Red, este un rosu strident cu niste dungulite foarte foarte subtiri si rare de culoare neagra. Pretul la faianta a fost 38 lei metru patrat, gresia a fost 49 lei metru patrat.
Maine o sa revin cu poze. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users