Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Karcher k 5,75 Jubilee si K 7,2

Casa D+P+1

Podul de la Poiana Sarata

Ulei sau vaselina intr-o pompa Ka...
 O curiozitate legata de o dotare ...

Imprimante 3D Bambu Lab

adaptor usb c

Cum se numea programul?
 Profesori incompetenti si dezinte...

Volkswagen Passat 1.6 TDI vs. Vol...

Card de vacanta= plata fara pin+ ...

La multi ani @Bucifon!
 Contract de arenda

Sfat achizitie SUV - 36k euro

Fum alb excesiv BMW E90 320D.

Open AI nu (este) Skynet

fast food mobil autonom

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

romeka2002

romeka2002

New Member

• Grup: Members
salve,a-si dori sa stiu daca acest gen de afacere renteaza,ma gandesc ca atunci cand ma voi intoarce in tara sa fac treaba asta ,eu cu sotia,doar noi doi,la inceput,in afara  de mijlocul de transport(fast food mobil) utilat complet din italia,ce acte trebuiesc la noi in tara? sunt multe? trebuie wc(aici nu trebuie), si in principal,se castiga bine sau nu?,eu sunt din iasi,si ma gandesc sa merg in targuri,manifestari sportive,religioase,etc,cine stie sa-mi raspunda! va multumesc... :mellow:  :rolleyes:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate