![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Program antrenamente + suplimente
Last Updated: Aug 14 2010 03:09, Started by
tcstyle
, Sep 11 2009 01:05
·
0

Posted 11 September 2009 - 01:05

Salut,
Vreau sa ma apuc de sala si am nevoie de ajutoru vostru. Vreau sa imi spuneti un program saptamanal de antrenamente pentru a lua in masa musculara si ce suplimente sa iau pe langa antrenament ca sa cresc in masa musculara. Am 17 ani, 1.85, 69 kg, tip ectomorf. Vreau sa ma ajutati cu un program saptamanal + suplimente (care dau rezultate) pentru luare in masa musculara. Multumesc mult. |
Posted 11 September 2009 - 13:39

Salut, Vreau sa ma apuc de sala si am nevoie de ajutoru vostru. Vreau sa imi spuneti un program saptamanal de antrenamente pentru a lua in masa musculara si ce suplimente sa iau pe langa antrenament ca sa cresc in masa musculara. Am 17 ani, 1.85, 69 kg, tip ectomorf. Vreau sa ma ajutati cu un program saptamanal + suplimente (care dau rezultate) pentru luare in masa musculara. Multumesc mult. 2. Un program saptamanal al fi: Luni: Spate+Umeri; Marti: Picioare; Miercuri: Cardio Joi: Piept+Abdomen; Vineri: Brate. |
Posted 28 September 2009 - 20:21

GlobalMods
Dar de programu asta ce parere ai Luni : Piept biceps Matri: Picioare abdomen ( sa se odihneasca bratele) Miercuri: Spate triceps Joi : umeri trapez Vineri: o vineri brate cealalta vineri picioare alta vineri piept bicept si alta spate triceps si tot asa antrenamentul se repete (sper ca intelegeti cum zic) Sambata duminica pauza |
Posted 18 November 2009 - 13:40

GlobalMods Dar de programu asta ce parere ai Luni : Piept biceps Matri: Picioare abdomen ( sa se odihneasca bratele) Miercuri: Spate triceps Joi : umeri trapez Vineri: o vineri brate cealalta vineri picioare alta vineri piept bicept si alta spate triceps si tot asa antrenamentul se repete (sper ca intelegeti cum zic) Sambata duminica pauza |
Posted 19 November 2009 - 23:43

Intr-adevar, pentru o refacere mai buna e recomandat sa ai pauza intre zilele de antrenament.
|
Posted 14 August 2010 - 02:32

Pentru un incepator ectomorf nu sunt de acord cu programul tau.Pentru tipul somatic ectomorf lucrul cel mai important e mancarea apoi odihna.Un program de 3 zile pe saptamana ar fii mai indicat decat unul de 4 sau de 5 zile. aici iti dau tie dreptate si eu as vrea sa ma apuc de sala si am 2 ani de cand citesc reviste si tutoriale pe net....daca niciodata nu ai pus mana pe o gantera ar fi bine ca in primele 5 saptamani sa faci doar 3 zile pe saptamana cu exercitii de baza si repetari intre 8 si 10...si cel mai important foloseste greutati mari in asa del in cat sa nu poti face mai multe repetari de cat tiai propus... |
Posted 14 August 2010 - 03:09

Da, asa e, daca nu ai facut nicioadata sala, la inceput axeaza-te pe repetari putine cu greutati mari si foarte mari, astfel incat dupa 1-2 luni sa ajungi in spital cu cine stie ce probleme de la eventualele accidentari.
![]() Din moment ce omul nu a mai mers la sala inseamna ca habar n-are sa execute corect exercitiile, astfel trebuie sa inceapa cu greutati mici si un numar mare de repetari pana invata forma corecta a executiei. Bine ar fi daca l-ar indruma cineva, ca atunci cand greseste sa fie corectat. @vladutzul007: nu stiu daca te-ai prins, dar sfatul tau este pur si simplu idiot. Daca dupa 2 ani de citit reviste si tutoriale despre culturism dai asemenea sfaturi cred ca ar fi bine sa nu te apuci de acest sport. E periculos atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.
multe raspunsuri date asa la intamplare...nu vreau sa o spun cu rautate da mai bine tinetiva prostiile pentru voi... Edited by bd_vr, 14 August 2010 - 03:16. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users