![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Slackware lite.
Last Updated: Sep 09 2009 17:17, Started by
add2005
, Sep 09 2009 10:44
·
0

Posted 09 September 2009 - 10:44

Caut de ceva vreme un Slackware mai lite.
Sa intre pe un cd(maxim 2) dar sa contina si toate sursele necasare compilarii de aplicatii. Sa nu treaca de 1,5 GB instalare pe HDD, sa fie pe baza kernelului 2.6. Nu am deloc nevoie de X. Am nevoie doar de SSH,Mysql,Php,Apache si driverele de retea. Configuratia pe care vreau sa-l instalez ii un Duron la 1200Mhz cu 512 MB DDR1 si HDD de 3 GB. Vreau sa-l folosesc pe post de server. M-am uitat peste Slax, nu ma prea pricep la module. Si nici nu cred ca se poate instala pe hdd, deci ramane doar un live CD. Multumesc mult. |
Posted 09 September 2009 - 17:08

Caut de ceva vreme un Slackware mai lite. Sa intre pe un cd(maxim 2) dar sa contina si toate sursele necasare compilarii de aplicatii. Sa nu treaca de 1,5 GB instalare pe HDD, sa fie pe baza kernelului 2.6. Nu am deloc nevoie de X. Am nevoie doar de SSH,Mysql,Php,Apache si driverele de retea. Configuratia pe care vreau sa-l instalez ii un Duron la 1200Mhz cu 512 MB DDR1 si HDD de 3 GB. Vreau sa-l folosesc pe post de server. M-am uitat peste Slax, nu ma prea pricep la module. Si nici nu cred ca se poate instala pe hdd, deci ramane doar un live CD. Multumesc mult. Am stat vreo 20 min sa aleg pachetele. L-am scos la 1,5 GB cu tot ce trebuie. Nu am pierdut nimic din ce imi trebuia mie. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users