Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Santiere Externe
Last Updated: Dec 19 2023 00:19, Started by
petre69
, Aug 04 2009 18:12
·
8
#1567
Posted 25 March 2019 - 11:23
#1568
Posted 25 March 2019 - 18:28
#1569
Posted 26 March 2019 - 00:27
#1570
Posted 26 March 2019 - 01:33
#1571
Posted 26 March 2019 - 23:27
Cuvintele sunt de prisos.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2CFoy067FEc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#1573
Posted 27 March 2019 - 22:53
Am luat deja mobila cat pentru 3 sferturi de casa, toata stejar model rustic frantuzesc cu manere de bronz
|
#1575
Posted 28 March 2019 - 10:16
Am 3 saptamani de cand sunt mutat si o singura duminica m-am trezit la 9. Pentru mine e incredibil sa vad cat de lunga e ziua.
Imi iau cafeaua pe terasa din spate, miroase ca la munte mai ales daca e frig si mai baga astia cate un lemn in semineu. Azi am turnare si sunt fericit. |
#1576
Posted 29 March 2019 - 19:42
Acum vreau nu vreau sapa autonivelanta si parchet inainte sa vina toata mobila. In bucatarie am ales acelasi lucru, mobila nu cabinete tip ikeea o sa fie cam dificil sa gasesc ceva sa se potriveasca cu mobila, gen blat de lucru, chiuveta, aragaz, spalator de vase si cuptor dar am gasit o firma care face unitati din stejar, pribabil mai trebuie dat un bait sa semene la culoare si cumparate niste manere asemanatoare.
|
|
#1577
Posted 30 March 2019 - 13:06
O sa fie o combinatie de 2 unitati stil frantuzesc, unul tip biblioteca si 2 tip vitrina. Toate vin in forma de L.
Iar la partea de lucru am gasit firma care le face direct din stejar, mai trebuie sa dau o mana de bait si sa pun blatul de lucru decupat pentru aragaz si chiuveta. Cred ca am cam terninat cu mobilatul, am patul si mobila veche pe care trebuie sa o vopsesc in dormitorul de oaspeti, am camera mica deja transformata in dressing, in living am deja comandate 2 unitati care sa incadreze semineul si in hol ceva asemanator cu bancuta si loc pt pantofi si cuier. Masa e de 6 persoane expandabila pana la 8 sau 10, are 2 setari de expandare. Ar trebui sa fie suficienta pentru petreceri. Momentan am luat 4 scaune si voi mai lua 6 rabatabile pentru situatii de criza cand o sa fiu deranjat de musafiri. Cuierul de intrare l-am gasit din alta gama si trebuie sa il mai inchid putin sa semene cu restul mobilei dar ma decurc, astia au vopsea foarte buna si imi plac rezultatele testelor de pana acum. Cam atat weekendul asta fac masuratori, calcule si bugete si probabil niste treaba prin curte. Attached FilesEdited by Astrul, 30 March 2019 - 13:07. |
#1578
Posted 31 March 2019 - 16:00
Noua achizitie, din 3 vreascuri fara carbuni am scos deja aproape de 300 de grade. Am luat si o plita ceramica pentru pizza, gratarul are si afumatoare.
Acum il ard bine de reziduri si incing niste carnati cu ceafa de porc. Unde-i Conu sa ma vada ) Attached Files |
#1579
Posted 31 March 2019 - 16:34
problema nu e sa atinga cele 300grade ci sa le tina pana se fac friptanele.
vezi gratarul big green egg Edited by arg, 31 March 2019 - 16:35. |
#1580
Posted 31 March 2019 - 23:53
Am testat cu niste cefe de porc. Tine bine temperatura si le si afuma daca inchizi toate ventilatiile. Am avut si niste sunca a iesit...
Manerul ala se invarte si ridica carbunii pana la 5 cm de carne daca vrei sa ii dai putina arsura (cum imi place mie). Asta de fapt mi-a si placut la gratar, am mai avut unde mutam grillul mai jos cand se duceau carbunii dar tot timpul se rasturnau carnatii si micii cand aveai cantitate mare. Asta aduce carbunii inspre grill, foarte ingenioasa treaba. Pana s-a facut carnea si am pus doar cateva vreascuri si carbuni pe fund a scazut pana pe la 230 ceea ce a fost mai mult decat ok. Mai degraba se coace din cauza incintei mari. Am decis ca sa punem dusumea si nu parchet, e prea multa migala si pierderi si costa ceva la astia nu e de joaca... Edited by Astrul, 31 March 2019 - 23:55. |
#1581
Posted 01 April 2019 - 19:43
E meserias gratarul insa eu prefer sa am langa gratar si o chiuveta ,un blat ca la bucatarie de 1mp si evident toate acestea sa aiba un acoperis.
|
|
#1583
Posted 01 April 2019 - 23:18
Asta e asa de jucarie sa imi fac pofta. Peste ceva timp poate la anul o sa imi construiesc un conservator in spatele curtii departe de vecini unde o sa imi construiesc un gratar pe lemne cu cuptor si tot ce trebuie.
|
#1584
Posted 14 April 2019 - 10:43
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users