![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
B, BC, GL, CT sau IS ?
Last Updated: Aug 09 2009 08:32, Started by
Mihai-Cosmin
, Jun 14 2009 23:33
·
0

Posted 28 June 2009 - 20:11

Am facut primul drum Focsani - Bacau si retur. M-am descurcat excelent !
![]() |
Posted 26 July 2009 - 19:35

Am condus aproape toata Europa si confirm si eu ca E85 e stresant! Daca te grabesti si ai experienta e ok, pentru ca poti depasi (riscant) chiar si cand vine masina din sens opus. Acu cateva zile un tir a venit spre mine direct in depasire din sens invers chiar pe banda mea si a trebuit sa ma inghesui pe mica banda de rezerva.. Recunosc ca si eu fac uneori la fel in depasiri asteptand ca cei din fata din sens invers sa se fereasca.
Si inca ceva, multi tampiti nu inteleg ca banda din margine e de rezerva si chiar fac depasiri pe-acolo prin dreapta. Oricum prefer un Iasi-Tișița prin Vaslui decat prin Bacau cand trebuie sa stai tot timpul cu un ochi pe oglinda retrovizoare la nebunii ce vin din spate cu flashuri si viteza mare. |
Posted 09 August 2009 - 06:40

Oricum prefer un Iasi-Tișița prin Vaslui decat prin Bacau cand trebuie sa stai tot timpul cu un ochi pe oglinda retrovizoare la nebunii ce vin din spate cu flashuri si viteza mare. Ma enerveaza aia cu carutele lor, mai ales daca e zi de targ- miercuri sau duminica, ai pus-o. Plus ca e drumul mai prost, si baga si radare. Nu stii, s-a dat drumul de la Viziru la Gura Ialomitei? |
Posted 09 August 2009 - 08:32

Nu cred că l-au terminat așa repede, acum 3 săptămâni era închis.
Folosește Viziru-Însurăței-Bărăganu-Tăndărei. La intrere în Bărăganu faci stânga, primii 4-5 km de la Bărăganu sunt mai stricați dar restul de vreo 20 sunt ok. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users