Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen
 Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950
 Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...
 Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...
 

Nuclearus

- - - - -
  • Please log in to reply
102 replies to this topic

#1
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008
E un benchmark care testeaza CPU-CHIP-RAM.
Il puteti descarca de AICI
Attached File  nuclearus.jpg   209.36K   387 downloads

#2
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008
Attached File  nuclear.jpg   522.99K   237 downloads

#3
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007
Hmm nu stiu ce sa zic e slab ?

Attached Files



#4
nicuit1981

nicuit1981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 11.04.2008
Q6600 la 3.4 Ghz

Attached Files



#5
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,759
  • Înscris: 23.05.2013

View Postnicuit1981, on May 1 2009, 12:47, said:

Q6600 la 3.4 Ghz
Vrei sa spui la 3,9Ghz. Aproape 4. Sau care e faza, care afiseaza gresit?

Edited by d4m4g3, 01 May 2009 - 11:57.


#6
nicuit1981

nicuit1981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 11.04.2008
nuclearus afiseaza gresit. Este la 3.4 Ghz!

#7
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,759
  • Înscris: 23.05.2013

View Postnicuit1981, on May 1 2009, 12:58, said:

Ok. Ai incercat sa repornesti Nuclearus? :)

On:
Attached File  NucleaRus.jpg   305.9K   153 downloads

#8
marce

marce

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,117
  • Înscris: 24.06.2004
E8400 @ 4.05 Ghz

Attached Files



#9
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008
E clar...alt program optimizat pt intel..
Attached File  asd.jpg   82.65K   203 downloads

apropo...mem read/write nu e cumva cam mic pentru https://www.pcgarage...al-channel-kit/ ?

Edited by zoopp, 01 May 2009 - 12:27.


#10
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,759
  • Înscris: 23.05.2013

View Postzoopp, on May 1 2009, 13:19, said:

Mai fa odata testul. Nu vezi ca nu l-a facut pe cel pentru multi-core?

#11
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008
Nuclearus nu tine cont de multiplicator, de aceea arata gresit frecventa.

#12
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008

View Postd4m4g3, on May 1 2009, 12:26, said:

View Postzoopp, on May 1 2009, 13:19, said:

Mai fa odata testul. Nu vezi ca nu l-a facut pe cel pentru multi-core?

Nu vrea sa-mi faca MT..probabil pt ca nu-mi recunoaste toate coreurile. (Core Number: N/A)

#13
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008
Un nou test cu cel de-al patrulea core deblocat:

Attached File  Untitled.jpg   84.4K   239 downloads

#14
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008

View Postzoopp, on May 1 2009, 13:47, said:

Un nou test cu cel de-al patrulea core deblocat:

Cam slabut pentru un QuadCore....

#15
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008

View Postx_the_z24, on May 1 2009, 14:05, said:

Cam slabut pentru un QuadCore....

Cam prea este laudat procesorul asta...(doar vroiam sa merg pe intel dar na...m-am luat dupa gura poporului...)

#16
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,759
  • Înscris: 23.05.2013

View Postzoopp, on May 1 2009, 15:11, said:

Eu cred ca merge foarte bine pe PCul tau, iar testele sintetice nu ar trebui sa te deranjeze, in caz de scoti un scor nu foarte mare.

Mai sus am pus unul facut pe laptop, acum pun cel de la desktop:
Attached File  NucleaRus.jpg   113.34K   146 downloads

#17
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008

View Postd4m4g3, on May 2 2009, 17:37, said:


Am scos mai mult, sāc sāc :harhar:

#18
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,759
  • Înscris: 23.05.2013

View Postx_the_z24, on May 2 2009, 19:56, said:

Da. Cu procesorul la 3,6Ghz. :) Oricum, nu ma enervezi cu lucrul asta, chiar de ai scos mai mult! :P

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate