Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

Nuclearus

- - - - -
  • Please log in to reply
102 replies to this topic

#19
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007

View Postilie predator, on May 1 2009, 11:19, said:

Hmm nu stiu ce sa zic e slab ?
Astept o parere :).

#20
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,881
  • Înscris: 14.04.2008
Scoruletul meu

Attached Files



#21
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008
Un nou scor cu procesorul la 3.3 :),si niste Dominatoare la 1100Mhz...
Attached File  Untitled.jpg   83.69K   97 downloads

#22
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,759
  • Înscris: 23.05.2013
Am pus topicul ca Important momentan, daca are succes ok, daca nu il scot.

Pana atunci mai vin cu un test:
Attached File  z_NucleaRus.png   120.3K   61 downloads

#23
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,881
  • Înscris: 14.04.2008
AMD


Totusi este bine de precizat ca printul cu Nuclearus sa contina si un tab din CPU-Z eventual si de la memorii.

Attached Files


Edited by yo_cristi, 11 April 2010 - 22:39.


#24
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Nu mi se pare un test prea bun , dureaza mult prea putin ca sa dea niste rezultate viabile .

#25
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008
Lucifer, eu zic ca mai bine ai posta un scor ;)

#26
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
[ http://i41.tinypic.com/210lpag.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pai ce ziceam , e corect ?

[ http://i49.tinypic.com/29fazbs.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Continuarea la postul meu , ca tot ziceati sa se vada si timingurile la memorii si un cpuz . Memoriile sunt de 667 puse la 800 , nici nu am curajul sa incerc sa le pun la mai putin de 5 6 6 18 . Observati tensiunea default la procesor  :thumbup:  , nu cred ca merge la peste 4Ghz cu tensiunea asta . Daca are cineva niste memorii mai bune sa vad cat poate in Nuclearus , sa mi le imprumute un pic .

Edited by d4m4g3, 16 April 2010 - 18:16.


#27
Cyrrus

Cyrrus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 05.02.2006
E5200@3800mhz 330x11,5, 3gb(2x512+2gb 667mhz)5-5-5-15 2T 830mhz   :console:

Attached Files



#28
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008

View Postlucifer76, on 12th April 2010, 11:35, said:

Pai ce ziceam , e corect ?
Mie mi se pare mai mult decat corect! :)

13k cu un E3300, e ceva, chiar daca e la o freceventa destul de ridicata acel dual core.

#29
nicuit1981

nicuit1981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 11.04.2008
sistemul din semnatura!

Attached Files



#30
Cyrrus

Cyrrus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 05.02.2006
Un e3300 cu o placa buna+memorii+cooler bun duce lejer 4Ghz,si peste.

#31
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008
nicuit1981:Frumos, ca deobicei :P.Insa eu zic ca la acea frecventa parca scorul ar mai fi putut urca.Ia vezi poate mai bibilesti ceva la rami, si urci mai sus cu siguranta! :D
Cyrrus:Duce, insa eu vorbeam de frecventa pe care o are.La aceea frecventa e bun scorul!

#32
nicuit1981

nicuit1981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 11.04.2008

View Postvalinor, on 12th April 2010, 16:45, said:

nicuit1981:Frumos, ca deobicei :P.Insa eu zic ca la acea frecventa parca scorul ar mai fi putut urca.Ia vezi poate mai bibilesti ceva la rami, si urci mai sus cu siguranta! :D

Am observat ca scorul este cam mic frecventa asta. Rami ii am la 1800 Mhz. Pe joi i-ti promit un nuclear rus la 4.8-5 Ghz! :naughty:

Edited by nicuit1981, 12 April 2010 - 19:20.


#33
Maresalul

Maresalul

    Gata cu joaca, la munca!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,346
  • Înscris: 18.09.2007

View Postyo_cristi, on 11th April 2010, 22:32, said:

AMD
Vino-ncoa', drace. :bandit:
http://forum.softped...m...t&p=8067111

De nu te-oi alerga pe tot forumul. :ciocan: :P

Pasul 1.
Attached File  Clipboard010.jpg   39.38K   35 downloads

Diferenta de pret: 61.4%

Pasul 2:
Attached File  nuclearus_3.71GHz.jpg   176.24K   70 downloads

Pasul 3:
Phenom X4 [email protected] = 17021 pct
Athlon X4 [email protected] = 16065 pct.

Phenom castiga cu.... 5,95% :lol:

Pasul 4:
Phenom: 17021 : 618.54 = 27,52 puncte per leu.
Athlon: 16065 : 383.26 = 41,92 puncte per leu.

Ti se pare ca ai castigat raportul pret/performanta?   :rolleyes:  
Iti mai trebuiau inca vreo 3GHz la oc.  -_-


Ce zici? Ne mutam pe treidemarci?

Edited by Maresalul, 12 April 2010 - 19:28.


#34
Cyrrus

Cyrrus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 05.02.2006
Dar in jocuri ce diferenta e intre ele?In alte aplicatii?In jocuri stiu ca conteaza cantitatea de cache.

#35
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View Postvalinor, on 12th April 2010, 18:52, said:

Mie mi se pare mai mult decat corect! :)

13k cu un E3300, e ceva, chiar daca e la o freceventa destul de ridicata acel dual core.
Nu prea . Stiu ca e un proc al naibii de bun la cat costa dar nu are cum sa dea la scor cam cat quadul asta

#36
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,881
  • Înscris: 14.04.2008

View PostMaresalul, on 12th April 2010, 20:26, said:

Pasul 3:
Phenom X4 [email protected] = 17021 pct
Athlon X4 [email protected] = 16065 pct.

Ce zici? Ne mutam pe treidemarci?

Ha ha scorul ala il scot la 3.5 Ghz iar la 3.6 deja te-am intrecut !

Daca ne mutam pe 3D Marci ? Cu cea mai mare placere !

Attached Files



Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate