Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!
 Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)
 Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...
 Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...
 

Black Metal

- - - - -
  • Please log in to reply
671 replies to this topic

#631
nymus

nymus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 21.04.2007
Da, se asculta Absurd  B)


M3ntal, sa traiesti! tu si toti cei care asculta Abyssos!

#632
prelude_to_agony

prelude_to_agony

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 04.07.2008
descoperiti recent:Illnath(symphonic/melodic) imi suna bine:)

#633
Cioclul

Cioclul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 27.04.2008

View Postprelude_to_agony, on Aug 27 2008, 23:28, said:

descoperiti recent:Illnath(symphonic/melodic) imi suna bine:)
Acum...depinde de gusturi, mie mi se par aproape dance :bigwhitegrin: <CAPS LOCK> unde-i drama black metal-ului???</CAPS LOCK>

#634
prelude_to_agony

prelude_to_agony

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 04.07.2008

View PostCioclul, on Sep 3 2008, 00:20, said:

Acum...depinde de gusturi, mie mi se par aproape dance :bigwhitegrin: <CAPS LOCK> unde-i drama black metal-ului???</CAPS LOCK>

ce sti tu!de fapt ei s-au gandit sa revolutioneze totul printr-un nou gen muzical numit happy black metal :lol:.
now really,dupa ce Graveworm au facut cover dupa Bonnie Tyler cred ca putem sa ne asteptam la orice:D

drama a luat-o toata Silencer(cand am auzit "Death,pierce me" m-a bufnit rasu')! :D

#635
M3ntal

M3ntal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 28.08.2006

View Postnymus, on Aug 26 2008, 16:58, said:

M3ntal, sa traiesti! tu si toti cei care asculta Abyssos!

Mersi  :D, imi place Melodic Black Metal, dar si Raw Black Metal

#636
wake_up

wake_up

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.10.2008
Hails, vouă ! …bravi ostași ai teribilismului.
   Voi ce v-ați născut cu dreptatea în mână și credeți că toate vi se cuvin.
    Voi cei animați de-acest spirit de rebeliune ….care după câteva decenii de capitalism infect , v-ați vândut pe degeaba mizeriilor din occident.

Mă adresez și tinerilor noștri liceeni români …care se regăsesc în putrefacția asta de black metal.  Asaltul nemilos al non-culturii occidentale a răvășit mințile tinerilor români.
De când vă considerați voi păgâni …măi oameni buni ?
   Se duc mama și tata la serviciu …ca să hrănească niște răsfățați de copii găgăuți, avizi de mari fapte de vitejie.
   Recomand segmentului de vârstă  …15-20 de ani …următorul documentar video, ce poate fi găsit pe internet . Invazia păgână - Ep 13 – Uși de intrare către Satan. E nemaipomenit de bine realizat, pt aceia care mai cred că black-ul poate reprezenta o perspectivă.
Veți găsi acolo răspunsuri la toate întrebările voastre, privitoare la necunoaștere și spirit de turmă în ale prostiei umane.
   Documentarul este mai mult decât explicit, conținând scene edificatoare …din black metal, heavy, practici oculte, și multe alte preocupări pe care sufletele seduse de pofte drăcești ..le caută.
    Droguri, crime, violuri, ritualuri, sacrificii de oameni ori animale ……iată cu ne murdărim noi mințile.
Haideți să redevenim oameni normali ! Preocupați de lucruri plăcute în sensul bun al cuvântului.
     Documentarul e de găsit și pe hub-ul   dchub://ortodox.sytes.net:411

Urmează segmentul 20-25 de ani ...în care m-am regăsit și eu cu ani în urmă, și căruia am să încerc să-i atribui o doză mai mare de seriozitate în adresare.
    Voi, oameni ai sclipirilor de geniu …sunteți deja pe la facultăți, colegii, școli, etc. În consecință , aveți altă capacitate de percepție și viziune asupra lucrurilor. De la voi se așteaptă cele mai MARI lucruri. Voi nu mai puteți fi duși de nas ..măi oameni buni.
     Ticuri …gen dat din cap, sau bătut din picior …pe care care înainte nu le puteați controla , vă sunt acum lesne de îndepărtat. Aplicați cu încredere …ceea ce citiți și studiați pe la școală despre comportamentul normal al firescului uman și veți fi mulțumiți de voi într-o perioadă scurtă de timp. N-o să vă mai simțiți acei neînțeleși ai societății …dar totodată superiori, datorită preferințelor și gusturilor macabre.
   Sadismul, cadavrele mutilate, sau leșurile de găini, capre sau pisici …nu vă mai sunt de folos în a înțelege despre ce este viața. Vă spun asta …pt că este exact ce promovează black metal-ul. Uitați-vă la polonezii de la Besatt de ex …încep fiecare concert cu un ritual satanic pe scenă, iar publicul tresaltă la auzul versurilor …Ave Master Lucifer.
    N-o luați ca pe joacă, că nu-i deloc așa. Chiar dacă nu urmăm exemplul lor …râsul asta bolnav, gen …Ia uite-i și pe-ăia, cu altarul pe scenă ! ..o să vă iasă prin piele, în cele din urmă.
   Tineri metaliști români!…mare atenție, că aveți numai de pierdut. Iar de câștigat …numai întristări, decepții, suicid, grave tulburări psihice, stări interioare de profundă deznădejde, căderi fizice de nerecuperat.

Grupa de vârsta …25-30 de ani . Aici încă se mai resimt efectele negative ale anilor trecuți …însă spre mulțumirea generală …încep să apară razele de speranță, remușcările pt pașii greșiți făcuți până atunci, sau diverse alte lucruri care luminează chipurile întunecate ale osândiților de bună voie …la chin și caznă sufletească.
    Dorința de a se curăța de putregaiul tinereții, crește cu fiecare an …și îmbucurătoarea speranță de a întemeia o familie , îi mai scutură pe unii ...iar pe alții îi eliberează total din ceața așternută peste sufletele tinere dezolate și introvertite. Orizontul larg se deschide …și izbăvirea se întrevede.
    Pășiți cu încredere, oameni buni. Va fi bine …veți vedea !

Grupa de vârstă 30-35 de ani . Alooo ….bă(i)eții cu plete nespălate de 2 luni !!!! Viața bate la ușă …deschideți naiba o dată! Gata cu glumițele și fazele pt impresionat fete cu fuste gotice până-n pământ. Ajunge cu pălăvrăgeala de doi bani !
Numai flecăreala e de voi.
   Experiența voastră de vikingi balcanici nu mai dă pe nimeni pe spate! Ar fi trist să încărunțiți cu fumuri de-astea de cunoscători desăvârșiți în ale metalelor grele și extraordinar de grele. Astea țin de siderurgie, măi băeți!
    Începând cu acești 30 de ani …penibilul își face apariția.

Grupa de vârstă 35-40 de ani. Wow !!!  …ce cuvânt să folosesc decât imaturitate la puterea infinit. Orice alte comentarii sunt inutile.

Grupa de 40-60 de ani. De aici și până la senilitate …nu-i decât o jumătate de pas, pe care e foarte greu să nu îl faceți.
   Domnilor ! Flăcăilor eterni ! …defrișările masive ale părului, blugii strâmți și burțile peste curea vă dau de gol. E revoltător !!!

Grupa de 60 ani ...și peste! Viața voastră e a nimănui …nu puteți fi decât mâhniți pt că sunteți campionii indiscutabili ai rateurilor.

   Oameni buni. Cea mai mare greșeală din istoria muzicii este chitara electrică. De ce ? Că e satanică ...de-aia. Lucifer urlă ca un turbat prin acest instrument.
Renunțați la obsesia pt macabru, voci schimonosite ..și prost gust. Viața e minunată ! Învățați să o trăiți curat, sincer, cu bucurie în inimi.
   E păcat de tinerețile voastre!!!

Occidentul și popoarele păgâne au corupt un popor cu mizeriilor lor. Dorințele lor au devenit dorințele noastre. Cu ce sunt ei mai presus ? …ce exemplu bun avem noi de urmat de acolo ? …ce vi se oferă, decât numai înșelare în masă.

    Vă plecați capetele înaintea hoardei păgâne, anticreștine și întunecate.
Este adevărat că suntem ușor de înfluențat …prin firea noastră slabă. DAR …mai vine și timpul când trebuie să ne trezim.

Citiți vă rog despre crimele în masă, făcute în cinstea formației AC/DC  …care apare atât de inocentă pt noi blackerii, preocupați numai de trupe dure.
    Citiți despre cum au fost măcelăriți copii de vârste incredibil de fragede ….din cauza ciumei păgâne a occidentului. E un miraj …oameni buni !!!
   Nu vi se oferă nimic !!! NIMIC !
Ci doar vi se ia ! Tinerețea si prețioasele momente frumoase ale vieții.

E timpul să mai judecați și voi. Nu vă ajunge cât vi s-a dictat până acum …ce muzică să ascultați, ce haine să purtați, ce atitudine ostentativă să afișați.
  
    Mare lucru nu v-am spus. Doar știați și voi . Lucruri vechi și cu toate acestea suficient de noi. Așa că luați aminte!
   România este a ortodoxismului ! ..salvarea noastră a tuturor.

Notă! Nu vreau să mă disculp în urma celor scrise mai sus. Sunt la fel de netrebnic ca și voi. M-am gândit însă că ar fi corect să trag un semnal de alarmă. Ar fi nemaipomenit să se mai dezghețe câteva suflete împietrite, ... în urma acestui mesaj. Scuzați ironia ..acolo unde am folosit cuvinte mai puțin plăcute. Criticile și observațiile au fost pur constructive. Salutări tuturor de la un blacker prost care a căzut la rându-i în patima metalului spurcat.

       Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu miluiește-ne pe noi, păcătoșii !

Edited by wake_up, 06 October 2008 - 01:10.


#637
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006
Cineva chiar nu pricepe ca poti asculta cateva piese de black in playlistul zilnic fara sa tai gaini la asfintit. Mai mult, poti fi director de creatie intr-o firma mare de publicitate si avea un site cunoscut de metal in acelasi timp (si da, in sectorul ala de varsta 30-40).

#638
andreiuc88

andreiuc88

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,256
  • Înscris: 21.09.2007
Nu pot sa cred ce prostii indrugi. Sant de acord cu faptul ca trupele de balck metal si alte metale extreme fac tot felul de prostii pe scena ...insa asta doar pentru a impresiona. Trebuie sa ai un grad de obiectivitate si mai ales inteligenta, ca sa nu faci si tu la fel...te uiti la ei, ca la teatru. Presupun ca ai vrea si Rmeo si Julieta interzisa pentru ca promoveaza neascultarea fata de parinti si suicidul.
Cat despre "Cea mai mare greșeală din istoria muzicii"-chitara electrică... ce pot sa iti mai spun. Presupun ca ai ascultat Santana(cel mai mare satanist alive), presupun ca ai ascultat Jimi hendrix (aka vocea urlanda a satanei) si Satriani (aka hail satan!) si de aici ti-ai dat seama cum ca acest instrument este cu adevarat satanic si prin el urla imparatul intunericului. Urla pe dracu. Urla prostia in unii. Ce sa mai zic de un Pink Floyd, de un King Crimson...aia da satanisti convinsi!

#639
Gulugulu

Gulugulu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 18.12.2006

Quote

capitalism infect
Si cica ne-am lepadat de comunism. Se pare ca 45 de ani sunt mai mult decat suficienti sa ne ramana in sange. Dovada atitudinea de oameni ai pesterilor vizavi de rockeri, ce inca persista.

Quote

Grupa de 60 ani ...și peste!
:roflmaofast: Nu mai e nevoie de cuvinte.

Quote

Cea mai mare greșeală din istoria muzicii este chitara electrică. De ce ? Că e satanică ...de-aia.
Hendrix, Clapton, Moore & co. sunt ale mai satanice figuri din istoria muzicii, indiscutabil. Vezi ca treaba asta merge ceva mai departe, cand au inceput compozitorii de muzica clasica sa foloseasca cvarta marita in compozitii. Mama lui de Wagner, asta e precursor al rocului satanist. :D Daca ma apuc vreodata de black metal o sa folosesc un fluier in loc de chitara electrica.

PS: postul 222 (1/3 din 666, clar un semn).

Edited by Gulugulu, 06 October 2008 - 15:15.


#640
elaxalien

elaxalien

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,380
  • Înscris: 24.06.2007
Habotnicism exemplar,nu?Plus ca fura indrumand-ne sa piratam filme de pe huburi.Incalcare de decalog.Si nu,nu sunt fan inrait al black metalului.Opera poate fi a unui singur autor.Il stim cu totii!

#641
andreiuc88

andreiuc88

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,256
  • Înscris: 21.09.2007

View Postelaxalien, on Oct 6 2008, 18:53, said:

Habotnicism exemplar,nu?Plus ca fura indrumand-ne sa piratam filme de pe huburi.Incalcare de decalog.Si nu,nu sunt fan inrait al black metalului.Opera poate fi a unui singur autor.Il stim cu totii!
Eu unul nu il stiu  :P  Ce, are experienta in incercarile sale de sanctificare ale topicurilor Softpedia?
PS: nici eu nu ascult doar black metal...de fapt black ascult destul de putin.

#642
Gulugulu

Gulugulu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 18.12.2006
Da cateva pagini in urma. S-ar putea sa gasesti niste asemanari.  ^_^

#643
Horia C

Horia C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 05.02.2007

View PostGulugulu, on Oct 6 2008, 22:40, said:

Da cateva pagini in urma. S-ar putea sa gasesti niste asemanari.  ^_^
Mda, sunt de acord, este o singura persoana sub mai multe nume.

Mi-a trimis chiar si PM avertizandu-ma de iminenta damnarii sufletului meu pacatos :))

#644
elaxalien

elaxalien

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,380
  • Înscris: 24.06.2007
Eu cred ca tripat.

#645
andreiuc88

andreiuc88

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,256
  • Înscris: 21.09.2007

View PostGulugulu, on Oct 6 2008, 23:40, said:

Da cateva pagini in urma. S-ar putea sa gasesti niste asemanari.  ^_^
Mda...am gasit  :P
Ce nu inteleg eu, e de ce is bat unii capu cu niste "dezaxati" ca noi. Daca e sa ajungem cu totii in iad, lasa-ne frate, fa-ne cu mana! Si inca ceva... am inteles din posturile tale cum ca intr-un trecut mai indepartat sau mai apropiat , ai ascultat si tu metale negre. Probabil ai fost prea incuiat la minte, si ai luat de bune tot ce spuneau si faceau aia acolo. De ce crezi ca si noi am face la fel?
Oricum, tot ce e prea mult strica. Si black metalul, insa si "religiozitatea" excesiva ...

Edited by andreiuc88, 08 October 2008 - 13:00.


#646
M3ntal

M3ntal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 28.08.2006
Interesant, cum se gasesc tot felul de "intelepti", care probabil isi revarsa frustrarile acumulate in timp

Si greseala pe care o fac toti acesti "filozofi" este o generalizare care reiese conform unei tipologii din mintea lor

Exista niste motive destul de intemeiate pentru care ceea ce spun ei, se concretizeaza intr-o falsa perceptie asupra celor criticati.

Din ceea ce am putut sa deduc din unele posturi mai vechi, reiese acest cliseu, gen "tineri care au luat-o pe aratura, si apoi si-au revenit, ducandu-si la bun sfarsit idealurile vietii, sa nu faceti si voi ca ei"

In primul rand, nu toti cei de aici suntem la fel (deci generalizarea este din start exclusa)

In al 2-lea rand, nu exista nici o dovada concreta, a faptului ca toti cei care asculta black metal, si au postat in topicul asta, au luat-o pe "aratura", pentru ca asta ar insemna sa ne cunosti pe fiecare in parte, pe cand asta este imposibil.

Aici intervine problema prejudecatii : "toti cei care asculta Black Metal sunt satanisti care omoara animale in ritualuri, sacrificii, etc" SAU "se indreapta catre calea intunecata"



"Sunt la fel de netrebnic ca și voi", spunea wake_up.

Cu ce drept vii tu, un anonim printre alti anonimi, sa ne faci netrebnici? Care este rationamentul acestei afirmatii?

Dupa ce criterii ne compari pe noi, cu tine? dupa niste idei

In conceptia ta, sunt 2 tabere, cea "crestina", si cea "intunecata, anti-crestina"

Aceasta conceptie este complet gresita.Exista in primul rand niste variatii destul de mare.Pot fi cei care sunt mai mult, sau mai putin crestini, dar si cei mai mult, sau mai putin anti-crestini, si cei cu putine elemente din fiecare, atei, sau alte religii...

Am mai observat un alt aspect similar, cu ceea ce am mentionat mai sus:



"care a căzut la rându-i"

Aici iar ne compari, prin acest "la rându-i", din asta ar trebui sa reiasa ca toti cei la care te referi au cazut in patima "metalului spurcat", ceea ce duce din nou la ideea de prejudecata.

Acesti "noi",  "ostasi ai teribilismului" nu suntem cu nimic de vina, pentru experienta ta de viata care ai avut-o.

Faptul ca tu ai avut aceasta experienta nu te indreptateste sa vii sa ne critici, si sa ne consideri niste "tineri fara minte", niste oameni care s-au transformat incet incet, in niste fiare malefice, in conditiile in care (dupa cum spuneam mai sus), nu ai absolut nici cea mai mica idee despre experienta de viata a persoanelor implicate in acest topic.

De la a veni cu cateva argumente minore, pana la a exagera, a generaliza si a "derapa" catre un usor fanatism religios, prin care suntem automat catalogati drept "pacatosi", "teribilisti", "satanisti", sau cum vrei tu sa ne numesti, este o distanta destul de mare.



Un alt argument care intareste perspectiva fanatismului, este maniera exagerata in care sunt organizate aceste posturi lungi ale "inteleptilor", o maniera dusa la extrem, care ajunge cu succes la indoctrinare "luati aminte" "oameni buni".Deja se poate observa o usoara violenta in limbaj, specifica fanatismului.


P.S Nu am nimic personal cu nimeni, si nu ma consider anti-crestin.

Edited by M3ntal, 09 October 2008 - 23:54.


#647
black_metal

black_metal

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.10.2008
În primul și-n primul rând …în anii cât am stat printre blackeri, am observat foarte atent felul lor de manifestare, în mediul privat …ori la vreun festival metal.
   Sunt deci oarecum indreptățit sa spun ceea ce s-a derulat pe acolo.

Cuvantul teribilism este blând , pentru situația de față.

Neo-Nazism, Noua Dreaptă, anti-semitism. etc ...fel și fel de grupări și afiliații. Sau ....FREE THINKERS !  Ăștia erau blackerii! Nemulțumiți de sistem ....etc.
    
Iar tu Horia C ….te vaiți că ți-am trimis un PM. Nu uita că tu ai fost primul care a trimis PM …din dorința ta de a te afirma ca mare gânditor printre gânditori. Crezi că mai poți împărtăși ceva neștiut din ceea ce ai citit ori aflat ? Nu ! Nu poți ! Nici tu …nici eu, că suntem încă destul de necopți în gândire.
   Eu, însă, cel puțin …îmi recunosc pașii greșiți pe care i-am făcut. Tu nu ! …probabil că din orgoliu tineresc. Va sosi vremea când vei conștientiza și tu, tinere bavarez.

De ce folosesc ironia ? …..pentru că este bine știut că arma cea mai puternică, este CUVÂNTUL. Doar așa pot ajunge la mase.
     Atât de încrezători sunteți în voi …încât dacă mâine aș intra sub un alt nume, deschizând discuția despre cine știe ce formație de black metal de 4 ratați mânjiți în culorile războiului ….că imediat ați veni cu argumente, gen  … - Daaa, albumul ăla din 2004 e fabulos ! tra …la la la …laaaa
    Ce mai pasiune …dom’le ! Pasiune despre Dracu și garanțiile oferite de Luminăția Sa!

M3ntal ….din câte văd, tu ești un psihanalist desăvârșit. Le știi pe toate …și n-ai șovăit deloc înainte de a-ți da cu presupusul.
   Probabil că nimic nu-ți este străin și de neaflat.
Reamintesc aici ..că am asistat la îndobitocirea omului prin black metal …și că stând printre teribiliști, am văzut și eu destule …ca să pot face astfel de afirmații.
     Eu …am fost suficient de prost, să mă alătur unor astfel de specimene . Aici e marea mea greșeala, recunosc. Astfel, am văzut ce le poate mintea tinerilor români dornici de occident. Toți ..dar absolut toți dădeau vina pe SISTEM ….dar nici măcar unul dintre ei nu aveau nici cea mai elementară soluție despre cum poate fi sistemul îndreptat.
     Vorbești de frustrări. De parcă tu n-ai avea ! Prea-curatule …și Prea-înalt Înțeleptule!

Nu știm decât să aruncăm capra moartă în grădina vecinului ! Niște guralivi. Ăștia suntem !
     Cine oare să ne infirme de pe piedestalul nostru atât de șlefuit, și mult prețuit ?

Cei mai buni la puncte de vedere, observații și critici. La asta nimeni nu ne poate întrece.
   Buni la jigniri și argumente puerile.

Când suntem ofensați… GATA suntem să ne și apărăm orgoliile rănite. Nu care cumva să rămânem neexplicați pe aici, noi …frustrații cei adânciți în misticism și EZOTERIC.
    
Fiecare are ceva de demonstrat ! Asta e clar !
   În post-uri lungi sau scurte …dar arzătoare e dorința de a ne exprima punctul de vedere …OBTUZ.

Krossfire ….tu ești aparte de ceea ce eu generalizez aici. Apreciez diplomația ta …în acel “Cineva" …postat de tine. Ești mult deasupra la capitolul UNDERSTANDING  ….dar păcat că îți canalizezi energia și gândurile …….către lucruri de puțin folos. Este evident că există un Cineva …care s-a ridicat din black și s-a întors împotrivă. De ce ?  Pentru binele tuturor. E greu de spus în cuvinte. Să dăm vina pe …revelație.

Pentru restul lumii ! Am avut zeci de nume pe aici . V-am stârnit ! V-am aprobat ! V-am susținut în opinii! V-am completat ! V-am contestat !
   Acum e timpul să vă dezaprob! Tinerețea e plină de suișuiri și coborâșuri.

Ce urmăresc eu ?
     ..un singur lucru! Tinerii !! Ei mă interesează. Vreau să îi scutesc de o mare neplăcere . De o etapă care poate fi evitată. Aceea a hulirii !
      
      Credeți că sunteți în stare să vă susțineți argumentele ?!? ….ce-ați zice de o adunare AD-HOC ….cât se poate de palpabilă, să vă susțineți argumentele. Eu sunt primul care vrea acest pas. Ne adunăm undeva și discutăm civilizat ! Fără injurii ….fără ironii …fără false pretenții! Doar noi …cei cu prea multe păreri  ....segmentul de necontestat al erudiției.

Nu vi s-a luat a mai face parte din mișcarea  ….BA DA ! …BA NU ?!?
     Nu vi s-a luat în a împărți dreapta judecată între oameni ?

De ce să susțin un FLAGEL !
     … al crimei
     … al sacrificiilor inumane
     ….al irealului fără de sfârșit
     … al inumanitatii
     ….al cruzimii nedemne față de un om
    
Doamne! …să fie tinerețea atât de parșivă ?  ….și de necoaptă ?

Ajunge !!!!!!!!!!!!

Black metalul înseamnă DEJA frustrare!
    Să trecem peste asta! Vă rog!

Ca toți ceilalți …sunt un oarecare!
     Nu există …..sunt un cineva !

Ce știți voi ca fiind FRUMOS ? ….
    …să fie oare întunericul ?

Cum v-ați simți ORBI ?
    …sunt oameni care nu cunosc culorile !!!!
Mă întreba o fată de 22 de ani …care din cauza unei tumori pe creier a orbit la 10 ani !  Cum sunt culorile ?? Cum este trandafirul ? Ce culoare are …????
     Am uitat ce culoare are !!!

Pt .Dumnezeu și lumea întreaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
Sunt oameni care nu au văzut Orizontul !
Nu știu ce  înseamnă VIAȚA deplină !
Nu știu ce înseamnă frumusețea unui câmp înflorit !
Nu știu ce înseamnă bucuria de a merge pe propriile lor picioare!
Nu știu ce înseamnă să te bucuri de mobilitate ! Să fii stăpân pe propriul tău trup.
Nu știu ce înseamnă să auzi ! Un sunet de pasăre …o adiere de vânt …. o melodie plăcută și liniștitoare. O mângâiere a sufletului.

Sunt oameni care nu au mers niciodată pe jos ! Pentru că nu au avut picioare.
     Iar noi ne dăm mari experți în ale METALULUI.
     Să ne fie rușine !
     Că ne vrem așa înțelepți și mari cunoscători.

Noi am fost favorizați ! De divinitate ….de orice ce este acolo SUS !
    ….și totuși ne batem joc !
    ….SFIDĂM !
    ….RÂDEM !
    ….NE BEM MINȚILE !
    ….IRONIZĂM!
    ….NE ETALĂM CUNOȘTINȚELE ! ( trecătoare …de altfel!)

Sunt tineri care nu au cunoscut VIAȚA ! …..dar noi ne umfăm în pene …..CUM CĂ LE CUNOAȘTEM PE TOATE !

SĂ NE FIE RUȘINE !!!!!!!

SĂ ÎMI FIE RUȘINE ! ….că am fost un MĂGAR ! Mi-a păsat numai de mine !
   …sunt un dobitoc fără pereche!
Merg aproape zi de zi …cu bicicleta, zeci de kilometri …fără a-mi păsa că sunt tineri care șiroiesc șuvoaie de lacrimi ….doar pentru a merge …pe picioarele lor câțiva metri.
O singură dată !

Cunosc tineri care au fost împinși în cărucior ….toată viața lor , de proprii lor părinți!
    CE VIAȚĂ AU EI ?

Mi-a mărturisit un băiat de 20 și ceva de ani …că și-ar da întreaga existență ……..doar ca să simtă cum e să meargă pe picioarele lui …măcar o singură dată.

   Ce să le mai spui LOR ….celor încercați de viață ???

  
    ROCK ! …PIATRĂ …
    METAL! ….METAL
Zgomote primitive. Iată așadar ...cum ne înfățișăm noi ...precum acei primitivi ai gintelor.

Noi cei preocupați de  ZGOMOTUL METALIC AL UNOR COARDE CIUPITE !  …Noi cei îndreptăți la adevăr.
Nu care cumva să ne contrazică …că e vai de mama lui (lor).
Imediat dramatizăm și venim cu argumente. Să ne acoperim, neputința !
Cum să se mai rupă de abject …..acești îndreptățiți la adevăr ??????
     Oare mai există cineva care să vă combată !?! …..voi stăpânitori ai adevărului ?

Nu care cumva să vă contrazică ….că IMEDIAT îi întoarceți vorbele prin cuvintele voatre pline de aciditate.
     Înțelepților !!

Cunoașteți CE ???
   CE ???
   CE ???

Cunoașteți oare neputința ?
   Sunt oameni care au văzut … o singură stradă timp de 5 minute ….în 70 de ani de existență.
    Iar noi ….DOBITOCII ? … ne irosim fără margini !


Nu știm decât să arătăm cu DEGETUL !
    
          Să ne fie RUȘINE!
Sunt tineri surzi care NU au cunoscut cum sună un acord de vioară ori violoncel ? ....dar NOI ...ne prea-MĂRIM în a face o știință din acești 40 ani de rock bezmetic.
    Sunt tineri! ...care au fost strigați ....dar NU au răspuns niciodată. Pentru că le este străin Sunetul!

P.S ! Sunt tineri care nu au respirat niciodată LIBER ? Pentru că sunt aparate medicale care fac asta pentru EI.
    SUNT tineri care nu au cunoscut niciodată bucuria de a se plimba !! Pentru că sunt împinși în cărucior și la 30 de ani de proprii lor părinți! Ce viață grea au ei ! Oare ei ….ce SIMT ? ….unde e independența lor !?!
     Lacrimile lor fierbinți nu au ecou pentru acei ÎNȚELEPȚI de pe Forum Softpedia. Cunoscători întru Toate.

NE PASĂ NUMAI DE NOI …NU ?
    NOI ….ROACKERII ! ERUDIȚII ȘI ÎNȚELEPȚII!  
Asta e barbarie !!!

Ce știm noi !?! …decât saturația pântecelui nostru.
   Oooo …da ! Noi suntem cei CITIȚI !  ….și ÎNVĂȚAȚI!

NOI ! care ….în SUPREMAȚIA noatră nu suportăm nici un fel de critică. Ci doar APRECIERI!

Sunt tineri ….sunt oameni care, nu știu cum miroase un trandafir. Cum este parfumul de lăcrămioară…ori … cum miroase liliacul ?

Dar NOUĂ nu pasă!      …..Noi l-am citit pe Nietzsche , Heidegger, Kant, Hegel ….ori Cioran ! etc  
   ….Știți ce zicea HEGEL ? …
Auziți tâmpenie aici ! …..MILA E MORALA CELOR SLABI !!!!
   Un Tâmpit !

Cum oare să nu-ți fie milă de un om, de un animal …în SUFERINȚĂ ???
    Ți se rupe inima în două …când vezi un suflet suferind !



Ne pasă doar de câte riff-uri au mai băgat alți tâmpiți cu chitara în mână ! ASTA E UMANITATEA ????? ….Înțelepților!
IDIOȚILOR ! …voi toți ! ….și eu , mai mult decât voi!!!
    
Sunt mai JOS …decât voi toți !
      N-am să neg asta niciodată !

Rog iertare tuturor pt ironia …din toate mesajele postate aici. Doar așa …am putut să ajung la voi.
     Vai NOUĂ …acelor pretinși citiți și învățați. Echivalăm cu ZERO !
Am ascultat saci de dvd-uri black metal ! Ad litteram!
   Și ce dacă !?!  …prostia încă n-am risipit-o!

Felicit pe cei care s-au retras la timp din posturile lipsite de conținut ! Mult mai înțelepți sunt aceia.

Rămân la părerea că  …cea mai puternică armă este CUVÂNTUL ! Pentru că stârnește TOTUL ! Fapt demonstrat.

Căutați blândețea, dragostea, înțelegerea și răbdarea. Și vă veți umple sufletele de bucurie curată și nemărginită.
   Vă lipsește doar un minim efort. De neîndeplinit însă. Mândria e ultimul obstacol. Pentru cei mai mulți chiar ultimul!

Suntem atât de mici și atât de ușor influențabili !
Doamne-ajută tuturor ! Întărește-ne!

Edited by black_metal, 10 October 2008 - 12:42.


#648
M3ntal

M3ntal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 28.08.2006
Hehe, sunt destul de sigur ca posturile alea lungi sunt facute de una si aceeasi persoana

Ceea ce mi se pare admirabil este faptul ca persoana asta si-a sacrificat niste ore bune sa scrie posturile alea

Numai mie mi-a luat vreo 30 de minute sa gandesc si sa scriu postul ala  <_<




Si acum (cu scuzele de rigoare pentru ca sunt offtopic), as dori sa impartasesc o experienta personala de viata, care a durat 9 luni.

Am avut o ruda care locuia aproape de mine... Aceasta ruda era bolnava de cancer, avand o tumoare pe creier (incurabila)

Trebuia sa ma duc zilnic sa-l supraveghez, pentru ca era semi-paralizat (nu-si putea misca mana si piciorul drept).

La inceput, a orbit.Zilele treceau, si vedea din ce in ce mai prost si neclar, pana cand intr-o zi, vedea doar negru.

Dupa-aia, a inceput sa nu mai auda, totul in decurs de cateva saptamani.Apoi a urmat pierderea capacitatii de a vorbi

In ultima saptamana, era paralizat aproape complet.Statea cu capul in sus, sprijinit de perna, cu ochii larg deschisi.Mai tusea, mai scotea cate un sunet, dar nu mai era nimic de facut.S-a transformat incet intr-o mumie, fiindca venele i se subtiasera, si nu mai i se mai putea face nici macar perfuzie (ce sa mai vorbesc de mancare).

Timp de 9 luni, am stat si am vazut cum s-a stins incetul cu incetul, sub ochii mei.In ultima noapte, nu mai respira.Facuse infarct.A urmat constatarea decesului, si ceea ce e de facut ulterior.


Aceasta este doar una din multele experiente personale de viata traite

Un om normal nu prea mai are cum sa ramana zdravan dupa o experienta ca asta(si nu-i doresc nimanui asta)



ON:Cat despre chestia cu black metal, pentru mine este un simplu moft ocazional, trecator, si nu un mod de viata, sau o obsesie maniacala.

Posturile tale ar fi fost mai relevante pe un forum satanist/black metal/anti-crestin, sau ceva de genul asta, si nu pe un forum public, unde topicul acesta are doar rol informational.

Sunt destul de sigur ca majoritatea persoanelor implicate in acest forum sunt persoane respectabile, cu o cariera si o situatie materiala stabila.

Poate am avut si eu frustrari, dar nu incerc sa imi vars nefericirile asupra altora, si in nici un caz nu ii oblig pe altii prin ironie, insulte, etc sa ajunga la un echilibru cu principiile si ideile pe care le-as considera "calea cea buna" sau "fericirea absoluta a vietii"

Edited by M3ntal, 10 October 2008 - 19:28.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate