[DE] Tehnician proiectant CAD, sanse la angajare fara facultate in Germania?
Last Updated: Apr 15 2009 01:18, Started by
shogardel
, Feb 13 2009 21:53
·
0

Posted 24 March 2009 - 21:59

Dincolo de ce au scris Tom_Cat si Pazvante, apare o problema. Cand termini un liceu nu iesi tehnician.
Pt asta trebuie invatat inca 3 ani necesari pt absolvirea scoali tehnice post liceale. Am 2 colegi de serviciu care sunt in aceasta situatie. O alta posibilitate - traita de mine- e sa fi student in penultimul an de facultate, la cursurile durata ale Politehnicii. Cu aceasta dovada am putut candida la postul de tehnician. Ii multumesc fostei mele sefe, care s-a inaltat la cer, pt ca dupa ce am absolvit facultatea s-a zbatut pt porcu' de mine si mi-a schimbat postul din tehnician in cel de inginer... |
Posted 15 April 2009 - 01:18

Dincolo de ce au scris Tom_Cat si Pazvante, apare o problema. Cand termini un liceu nu iesi tehnician. Pt asta trebuie invatat inca 3 ani necesari pt absolvirea scoali tehnice post liceale. Am 2 colegi de serviciu care sunt in aceasta situatie. O alta posibilitate - traita de mine- e sa fi student in penultimul an de facultate, la cursurile durata ale Politehnicii. Cu aceasta dovada am putut candida la postul de tehnician. Ii multumesc fostei mele sefe, care s-a inaltat la cer, pt ca dupa ce am absolvit facultatea s-a zbatut pt porcu' de mine si mi-a schimbat postul din tehnician in cel de inginer... am spus tehnician pt ca asta va scrie pe diploma de calificare pe care o voi obtine pe langa cea de bac |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users