Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Apple music

Probleme boiler Tesy cu 2 serpent...

Īncalzire slaba Logan 1.4 benzina

Īncalzire cu microunde?
 "Toți romanii vor avea o...

Blue Eye Samurai (2023)

htc desire - Mi s-a blocat telefo...

Taxe impuse abuziv de primarie - ...
 2GB Fibre WAN - equipment FAQ

Am pus Bixtonim in ochi

Beneficiaza un PFA de drept de r...

iPhone 13 Pro SH de la magazin on...
 Care este procedura de transfer l...

Video clip Timelapse

Salariu compensatoriu

Cauza reala cancer?

[DE] Tehnician proiectant CAD, sanse la angajare fara facultate in Germania?

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

Prien

Prien

Senior Member

• Grup: Senior Members
Dincolo de ce au scris Tom_Cat si Pazvante, apare o problema. Cand termini un liceu nu iesi tehnician.
Pt asta trebuie invatat inca 3 ani necesari pt absolvirea scoali tehnice post liceale. Am 2 colegi de serviciu care sunt in aceasta situatie.
O alta posibilitate - traita de mine- e sa fi student in penultimul an de facultate, la cursurile durata ale Politehnicii. Cu aceasta dovada am putut candida la postul de tehnician.
Ii multumesc fostei mele sefe, care s-a inaltat la cer, pt ca dupa ce am absolvit facultatea s-a zbatut pt porcu' de mine si mi-a schimbat postul din tehnician in cel de inginer...

shogardel

shogardel

Junior Member

• Grup: Members

View PostPrien, on Mar 24 2009, 09:59, said:

Dincolo de ce au scris Tom_Cat si Pazvante, apare o problema. Cand termini un liceu nu iesi tehnician.
Pt asta trebuie invatat inca 3 ani necesari pt absolvirea scoali tehnice post liceale. Am 2 colegi de serviciu care sunt in aceasta situatie.
O alta posibilitate - traita de mine- e sa fi student in penultimul an de facultate, la cursurile durata ale Politehnicii. Cu aceasta dovada am putut candida la postul de tehnician.
Ii multumesc fostei mele sefe, care s-a inaltat la cer, pt ca dupa ce am absolvit facultatea s-a zbatut pt porcu' de mine si mi-a schimbat postul din tehnician in cel de inginer...

am spus tehnician pt ca asta va scrie pe diploma de calificare pe care o voi obtine pe langa cea de bac

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate