![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
[DE] Obtinerea cetateniei
Last Updated: Jun 21 2009 08:56, Started by
turbo trabannt
, Aug 22 2008 12:59
·
0

Posted 03 November 2008 - 17:49

Posted 03 November 2008 - 17:54

turbo trabannt, on Nov 3 2008, 16:49, said: evriwere man evriwere . mie nu imi place orasul, e full de arabi , gay si e f murdar ( pt germania). in rest rheinul e misto acolo. in Stuttgart pot sa stai o saptamana si nu te baga nimeni in seama daca nu esti cunoscut de cel putin 20 de ani. asemanator cu exemplul asta se comporta lumea. d-aia prefer altceva. |
Posted 20 May 2009 - 02:15

Imi permit sa reinviu topicul asta cu o intrebare la care nu am gasit raspuns si pe nimeni sa ma lamureasca! Deci in Germania sau Anglia daca iti cumperi o casa pe numele tau, tu fiind cetatean roman, nu ti se da dubla cetatenie? Ca doar ai bucata ta de pamant acolo...
![]() |
Posted 20 May 2009 - 11:00

pai nici in romania nu se da. de ce ar trebui sa se dea acolo ?
|
Posted 20 May 2009 - 22:20

Posted 21 May 2009 - 00:48

Pt Anglia,discuti pe aria dedicata.
Revenind.Poti detine propietati in Uniune fara obligativitatea cetateniei.Tu,ca si cetatean al Uniunii,trebuie sa fii bucuros de acest privilegiu. PS:Ce aberatii,nu-i de ajuns ca ne primesc in viata lor si ca putem sa ne folosim de resursele lor,mai avem pretentia cetateniei ca si o obligatie a respectivului stat. ![]() PS2:Cumperi una bucata casa,cauti o fatuca de-a lor,te insori cu ea si astepti multi ani pana sa devii cetatean cu drept de vot(drept deplin in acel stat) Edited by adi_master, 21 May 2009 - 00:51. |
Posted 20 June 2009 - 23:43

Salut! Sper că am nimerit cât de cât bine. Întrebarea mea este, care sunt pașii pentru a obține o a doua cetățenie? Sunt român și aș dori să am si cetățenie poloneză. Ce trebuie să fac, concret.
Mulțumesc. |
Posted 21 June 2009 - 07:36

SouL, on 21st June 2009, 00:43, said: Salut! Sper că am nimerit cât de cât bine. Întrebarea mea este, care sunt pașii pentru a obține o a doua cetățenie? Sunt român și aș dori să am si cetățenie poloneză. Ce trebuie să fac, concret. Mulțumesc. Vezi ca trebuia sa postezi pe Intrebari si Raspunsuri sau pe Europa de Est. |
Posted 21 June 2009 - 08:56

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users