![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
B.D. - "Brigada Diverse" (1970-1971)
Last Updated: Nov 17 2010 17:27, Started by
marius ro
, Mar 01 2009 21:09
·
0

Posted 01 March 2009 - 21:09

In acest weekend m-am delectat cu o trilogie romaneasca
![]() BD in alerta BD in actiune BD la munte si la mare aceste filme mi se par extraordinare fata de multe filme din ziua de azi in RO nu mai avem actori de comedie ca : Dem Radulescu, Jean Constantin si Puiu Calinescu numai cand aud vocea lui Dem Radulescu.... ![]() |
Posted 01 March 2009 - 23:05

marius ro, on Mar 1 2009, 21:09, said: In acest weekend m-am delectat cu o trilogie romaneasca ![]() BD in alerta BD in actiune BD la munte si la mare aceste filme mi se par extraordinare fata de multe filme din ziua de azi in RO nu mai avem actori de comedie ca : Dem Radulescu, Jean Constantin si Puiu Calinescu numai cand aud vocea lui Dem Radulescu.... ![]() Alte vremuri, alti actori... Si mie mi-a placut epoca aia si filmele astea...L-ai uitat pe Toma Caragiu ! Fara el , BD nu ar fi fost BD...Sebastian Papaiani, George Mihaita erau foarte amuzanti si ei.. Seria romaneasca BD este pentru mine echivalentul "Gendarme-ilor" francezi, pacat ca versiunea noastra romaneasca n-a avut mai multe "episoade" ![]() Cinematografia romaneasca de azi are niste talente mari, dupa parerea mea, mai ales la capitolul regizoral dar unele filme de genul seriei BD, filmele istorice/politiste ale lui Nicolaescu, adaptarile dupa romane celebre romanesti, filmele cu Florin Piersic imi vor ramane mereu in inima ca sa zic asa... ![]() |
Posted 15 March 2009 - 21:44

lawrence38, on Mar 1 2009, 23:05, said: Alte vremuri, alti actori... Si mie mi-a placut epoca aia si filmele astea...L-ai uitat pe Toma Caragiu ! Fara el , BD nu ar fi fost BD...Sebastian Papaiani, George Mihaita erau foarte amuzanti si ei.. Seria romaneasca BD este pentru mine echivalentul "Gendarme-ilor" francezi, pacat ca versiunea noastra romaneasca n-a avut mai multe "episoade" ![]() Cinematografia romaneasca de azi are niste talente mari, dupa parerea mea, mai ales la capitolul regizoral dar unele filme de genul seriei BD, filmele istorice/politiste ale lui Nicolaescu, adaptarile dupa romane celebre romanesti, filmele cu Florin Piersic imi vor ramane mereu in inima ca sa zic asa... ![]() |
Posted 21 March 2009 - 10:57

Multi actori buni din acele filme s-au dus prea devreme: Toma, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Dumitru Furdui, Vasilica Tastaman...Si n-au trecut decat 38 de ani de la ultimul film al seriei B.D.
![]() |
Posted 13 April 2009 - 13:56

Posted 05 June 2009 - 21:25

Cum se cheama melodia asta, stie cineva, ca am cautat-o de-am inebunit? Multumesc.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RDSuiyVnjvk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 11 November 2009 - 23:07

Acum cateva zile urcam treptele de la Cazinou si ma gandeam la ''Prafuri pentru mama'' ,fara motiv, nu stiu ce-mi veni asa dintr-o data
![]() Nu s-au schimbat prea multe,in afara de masinile parcate si copacii ''ceva'' mai grosi. Despre filme se stie: au fost facute dupa modelul frantuzesc al seriei ''Jandarmul'' si adevaratul lor scop (aici cat si acolo) era sa indulceasca imaginea politiei in ochii populatiei. Pentru asta s-a apelat la unii dintrei cei mai indragiti actori nationali care au facut o treaba extraordinara de altfel.Au fost gandite scenarii comice pentru a arata ca si ''organul'' este om si nu un robot cu pulan. Marele Toma Caragiu a fost invitat la Militie unde a observat si imprumutat replici si tehnici de interogatoriu. Din pacate la noi s-au realizat decat primele 3 parti ,dupa cutremurul din '77 s-a considerat ,pe buna dreptate, ca nu mai are nici un rost continuarea proiectului. Asta inseamna ca-s cu atat mai mult apreciate cele 3 realizari,poate cele mai de suuces pentru cinematografia noastra. Edited by cristian_sen, 11 November 2009 - 23:13. |
Posted 24 December 2009 - 23:43

marius ro, on 1st March 2009, 21:09, said: In acest weekend m-am delectat cu o trilogie romaneasca ![]() BD in alerta BD in actiune BD la munte si la mare aceste filme mi se par extraordinare fata de multe filme din ziua de azi in RO nu mai avem actori de comedie ca : Dem Radulescu, Jean Constantin si Puiu Calinescu numai cand aud vocea lui Dem Radulescu.... ![]() O mica rectificare:Jean Constantin is alive. Il vezi vara pe litoral in spectacole la teatrele de vara din statiuni. Inconfundabila vocea maestrului Dem. O am la ton sms. Atasez fisierul. Attached Files |
Posted 25 December 2009 - 11:28

Nu mai este ce era ... la nimic ... in nici un domeniu !
|
|
Posted 17 November 2010 - 17:27

Actorii au fost mari, filmele simpatice, dar numai mie mi se pare ca solutionau cazul cam dintr-o data, fara mari explicatii, mai ales in partile 2 si 3?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users