Cum modific culoare fontului
Last Updated: Feb 28 2009 08:36, Started by
llmihai
, Feb 27 2009 10:22
·
0

Posted 27 February 2009 - 10:22

Salutare sunt nou in domeniul php.
Am si eu o intrebare. Am acest cod si vreau sa modific culoarea fontului cand afiseaza erorile. function smcom_check_for_errors() { global $comments_db_link, $COM_CONF, $COM_LANG; $ip = mysql_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']); $result = mysql_query("SELECT ip FROM {$COM_CONF['dbbannedipstable']} WHERE ip='$ip'", $comments_db_link); if (mysql_num_rows($result)>0) { $error_message.=$COM_LANG['not_allowed'] . "<br />"; } if ($_REQUEST['disc_name'] == '') { $error_message.=$_REQUEST['r_disc_name'] . "<br />"; } if ($_REQUEST['disc_body'] == '') { $error_message.=$_REQUEST['r_disc_body'] . "<br />"; } if ($_REQUEST['disc_email'] != '') { if (!smcom_is_email($_REQUEST['disc_email'])) { $error_message.="Invalid email address" . "<br />"; } } Multumesc. |
Posted 27 February 2009 - 12:31

Nu tine de programarea PHP ci de markup languages. Se muta.
|
Posted 27 February 2009 - 13:18

Probabil ca nu ai observat, dar tu cu PHP generezi cod HTML. Din acest motiv site-urile generate cu PHP se numesc dinamice.
De exemplu aici: echo '<br/>';Si cum browserele inteleg doar CSS, javascript si (X)HTML, "colorarea" trebuie sa o faci intr-una din aceste tehnologii (care oricum "intercomunica" la nivelul intern browserului). In (x)html pur o posibilitate (nerecomandata) este folosirea etichetei font cu atributul color: http://www.w3schools.../html_fonts.asp |
Posted 27 February 2009 - 21:24

Salutare sunt nou in domeniul php. Am si eu o intrebare. Am acest cod si vreau sa modific culoarea fontului cand afiseaza erorile. function smcom_check_for_errors() { global $comments_db_link, $COM_CONF, $COM_LANG; $ip = mysql_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']); $result = mysql_query("SELECT ip FROM {$COM_CONF['dbbannedipstable']} WHERE ip='$ip'", $comments_db_link); if (mysql_num_rows($result)>0) { $error_message.=$COM_LANG['not_allowed'] . "<br />"; } if ($_REQUEST['disc_name'] == '') { $error_message.=$_REQUEST['r_disc_name'] . "<br />"; } if ($_REQUEST['disc_body'] == '') { $error_message.=$_REQUEST['r_disc_body'] . "<br />"; } if ($_REQUEST['disc_email'] != '') { if (!smcom_is_email($_REQUEST['disc_email'])) { $error_message.="Invalid email address" . "<br />"; } } Multumesc. $error_message.='<span class="error">Invalid email address</span><br />'; si tot asa... Edited by Jumping Jack, 27 February 2009 - 21:25. |
Posted 28 February 2009 - 08:36

si declaratia span.error care e (in css) ? Quote <style tyle="text/css"> span.error { color: red; } </style> in <head>. Oricum in Internet Explorer e declarata by default ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users