Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...

Felicitari Republica Moldova pent...
 Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...

Probleme baterie monde 3
 Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror

Tarot (2024)
 Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !

Inlocuire hdd cu ssd la NVR
 

Cum modific culoare fontului

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
llmihai

llmihai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 25.03.2007
Salutare sunt nou in domeniul php.
Am si eu o intrebare.
Am acest cod si vreau sa modific culoarea fontului cand afiseaza erorile.

function smcom_check_for_errors() {

global $comments_db_link, $COM_CONF, $COM_LANG;

$ip = mysql_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
$result = mysql_query("SELECT ip FROM {$COM_CONF['dbbannedipstable']} WHERE ip='$ip'", $comments_db_link);

if (mysql_num_rows($result)>0) {
$error_message.=$COM_LANG['not_allowed'] . "<br />";
}
if ($_REQUEST['disc_name'] == '') {
$error_message.=$_REQUEST['r_disc_name'] . "<br />";
}
if ($_REQUEST['disc_body'] == '') {
$error_message.=$_REQUEST['r_disc_body'] . "<br />";
}
if ($_REQUEST['disc_email'] != '') {
if (!smcom_is_email($_REQUEST['disc_email'])) {

$error_message.="Invalid email address" . "<br />";
}
}

Multumesc.

#2
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Nu tine de programarea PHP ci de markup languages. Se muta.

#3
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
Probabil ca nu ai observat, dar tu cu PHP generezi cod HTML. Din acest motiv site-urile generate cu PHP se numesc dinamice.
De exemplu aici:
echo '<br/>';
Si cum browserele inteleg doar CSS, javascript si (X)HTML, "colorarea" trebuie sa o faci intr-una din aceste tehnologii (care oricum "intercomunica" la nivelul intern browserului).

In (x)html pur o posibilitate (nerecomandata) este folosirea etichetei font cu atributul color: http://www.w3schools.../html_fonts.asp

#4
Jumping Jack

Jumping Jack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 622
  • Înscris: 12.09.2007

View Postllmihai, on Feb 27 2009, 09:22, said:

Salutare sunt nou in domeniul php.
Am si eu o intrebare.
Am acest cod si vreau sa modific culoarea fontului cand afiseaza erorile.

function smcom_check_for_errors() {

global $comments_db_link, $COM_CONF, $COM_LANG;

$ip = mysql_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
$result = mysql_query("SELECT ip FROM {$COM_CONF['dbbannedipstable']} WHERE ip='$ip'", $comments_db_link);

if (mysql_num_rows($result)>0) {
$error_message.=$COM_LANG['not_allowed'] . "<br />";
}
if ($_REQUEST['disc_name'] == '') {
$error_message.=$_REQUEST['r_disc_name'] . "<br />";
}
if ($_REQUEST['disc_body'] == '') {
$error_message.=$_REQUEST['r_disc_body'] . "<br />";
}
if ($_REQUEST['disc_email'] != '') {
if (!smcom_is_email($_REQUEST['disc_email'])) {

$error_message.="Invalid email address" . "<br />";
}
}

Multumesc.

$error_message.='<span class="error">Invalid email address</span><br />';

si tot asa...

Edited by Jumping Jack, 27 February 2009 - 21:25.


#5
adormitu

adormitu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 28.08.2008
si declaratia span.error care e (in css) ?

#6
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006

View Postadormitu, on Feb 28 2009, 03:06, said:

si declaratia span.error care e (in css) ?

Quote

<style tyle="text/css">
span.error { color: red; }
</style>

in <head>. Oricum in Internet Explorer e declarata by default :lol:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate