Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...
 Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...
 Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024
 Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?
 

Ingerul Digital

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1
mihai_aaa

mihai_aaa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 15.02.2006
Buna ziua

Vreau sa va intreb daca ati vazut acest documentar si ce parere aveti despre el.

mie m-i se pare infricosator si nu prea stiu ce sa cred.

Voi ce credeti despre cele relatate acolo ?

Aveti aici si linkul pt a putea vedea filmul pt cei care nu l-au vazul

http://video.google....042274449664707

#2
anomis

anomis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 18.08.2006
No offense dar nu stiu cum ai putut sa te uiti la film.
Credeam ca am evoluat si nu mai credem ca formatiile rock sunt sataniste.
Cum sa crezi ca un cod de bare reprezinta semnul diavolului?

Imi pare rau dar nu pot sa ma uit la documentarul asta, recomand in schimb: http://video.google....880303867390173 .

#3
oana2983

oana2983

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 160
  • Înscris: 20.06.2006
Am vazut filmul acum o saptamana. De atunci pot sa spun ca viata mea s-a schimbat. Cand credeam ca am o viata normala, vroiam sa-mi fac planuri de viitor, o familie, acum nu mai stiu unde sa plec. As fi vrut sa nu stiu aceste lucruri. Din pacate asta e realitatea. Desi prima reactie a fost sa neg, m-am documentat pe site-uri care nu au legatura cu religia pentru a nu fi influentata din acest punct de vedere. Am descoperit persoane care desi nu sunt crestine simt efectul negativ al globalizarii. Nu trebuie sa fii super destept ca sa-ti dai seama ca se doreste manipularea. S-a inceput cu aceste pasapoarte biometrice, urmeaza buletinele biometrice ca sa ne obisnuim cu ideea de a  purta un semn. Ba mai mult, de azi ni se inregistreaza apelurile si sms-urile si emailurile. E mult mai usor sa te indentifice, ca apoi sa introduca acele cipuri... vezi Doamne pentru protectia ta si combaterea terorismului.  Cine a citit apocalipsa si crede, vede ca aceste lucruri se adeveresc pe zi ce trece.
Problema pe care mi-o pun e ce voi face cand voi refuza aceste pasapoarte, implicit cipul. Corect ar fi sa poti folosi un pasaport vechi deoarece nu doresti unul nou, pe motive religioase. Chiar si asa, nu mi se pare normal, moral.

O sa revin cu amanunte si linkuri pentru a raspandi aceasta veste si pentru a nu parea fanatica. Cu cat vor stii mai multi, cu atat se vor feri... sau nu!

#4
unknown9216

unknown9216

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 04.09.2007
Nu imi vine sa cred pana unde s-a ajuns!De ce anume sa ne ferim?!De buletine si pasapoarte?:ciocan: E adevarat ca probabil se doreste o anumita manipulare sau ceva de genul da' pana la diavol si apocalipsa si mai stiu eu ce aberatii..... :wallbash:

#5
kastor

kastor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 17.12.2006
Am inchis cand a zis sa imi fac rugaciunea. Am pierdut ceva?

#6
oana2983

oana2983

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 160
  • Înscris: 20.06.2006

 unknown9216, on Jan 20 2009, 15:24, said:

Nu imi vine sa cred pana unde s-a ajuns!De ce anume sa ne ferim?!De buletine si pasapoarte?:ciocan: E adevarat ca probabil se doreste o anumita manipulare sau ceva de genul da' pana la diavol si apocalipsa si mai stiu eu ce aberatii..... :wallbash:


OK, sa zicem ca nu crezi in diavol si apocalipsa, dar vad ca esti constient ca se doreste manipularea si ca vei fi de acord cu ea.

#7
Ann0nim

Ann0nim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,082
  • Înscris: 07.04.2008
nici bunica nu ar crede asa ceva.hai sa fim seriosi,suntem in secolul 21,tehnologia nu mai e unealta diavolului.treziti-va la realitate si credeti in ceea ce vedeti nu in ce vi se spune :angry:
am vazut doar primele 5 minute si reprezinta o pierdere de timp,n-au ce face aia <_<

#8
tc2007

tc2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,198
  • Înscris: 12.03.2008
Da...aveam de gand sa ma uit la film,dar dupa ce am aflat despre ce e vorba m-am razgandit.
Niste aberatii ale unor frustrati care n-au iesit niciodata in afara manastirii.
Auzi tu la ei,formatiile rock sunt sataniste,cipurile sunt semnul fiarei...parca la un moment dat si calculatoarele intrau in categoria aceasta,dar am mai evoluat.

Cat despre manipulare si cui serveste aceste masuri impuse in ultima vreme,e cu totul alta poveste...

#9
Laberta

Laberta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,491
  • Înscris: 04.09.2006
Cei care au apucat sa vada filmul in 7 zile mor.

#10
unknown9216

unknown9216

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 04.09.2007

 oana2983, on Jan 20 2009, 18:43, said:

OK, sa zicem ca nu crezi in diavol si apocalipsa, dar vad ca esti constient ca se doreste manipularea si ca vei fi de acord cu ea.

de unde si pana unde reiese ca as fi de acord cu o anumita manipulare?
Faptul ca mai evoluam cat de cat nu inseamna ca ne bate dracu` la usa... <_<

#11
oana2983

oana2983

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 160
  • Înscris: 20.06.2006
Si eu sunt de acord cu tehnologia mai ales daca este folosita in mod pozitiv. Din pacate nu asta e scopul. Fiecare crede ce vrea!
Eu n-am chef sa fiu monitorizata. Am vazut acum 5 ani filmul "Equilibrium" si mi s-a parut o porcarie, mai ales ca nu-mi plac filmele SF. Mi-am adus aminte de ideea filmului si l-am revazut aseara. Nu cred ca mai e mult pana cand imaginile din film vor deveni realitate.
Iar cel mai tare m-a socat reclama la IBM future shoopping.

#12
oana2983

oana2983

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 160
  • Înscris: 20.06.2006
:"Nick Rockefeller recunoaște că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populației globului și controlul prin implantul de microcipuri.
Rockefeller a făcut aceste afirmații în conversațiile avute cu regizorul american Aaron Russo,
pe care a încercat să-l recruteze în această elită,
un articol de Paul Joseph Watson,
preluat de pe www.prisonplanet. com

Regizorul și realizatorul de documentare american Aaron Russo analizează în detaliu pentru prima dată mărturisirile uluitoare ale lui Nick Rockefeller, inclusiv predicțiile sale legate de evenimentele de la 11 septembrie și înscenarea terorismului, fondarea de către familia Rockefeller a mișcării feministe și planul ultim al elitei mondiale de reducere a populației și de implanturi cu microcipuri. Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povestește cum a verificat mărturisirile șocante ale lui Nick Rockefeller care i-a spus personal că scopul ultim al elitei mondiale este de a se ajunge la o populație controlată prin microcipuri și că războiul împotriva terorismului e o înscenare. Rockefeller a prezis cu unsprezece luni înainte ״evenimentul״ din 11 septembrie care a declanșat invadarea Irakului și Afganistanului. De asemenea, Rockefeller i-a spus lui Russo că familia sa a fondat și finanțat mișcările feministe cu scopul de a distruge familiile și că reducerea numărului populației este un scop fundamental al elitei mondiale.
Aaron Russo este probabil cunoscut mai ales pentru realizarea filmului „Trading Places” – „Pariul”, în care joacă Eddie Murphy. Un alt proiect, însă, l-a adus în atenția opiniei publice: documentarul său „ America - From Freedom to Fascism” – “ America - de la libertate la fascism”, despre infracțiunile de delapidare din sistemul de rezervă federală.
Deși bolnav de cancer, Russo și-a făcut timp între tratamente să realizeze interviuri cu Alex Jones, realizator de emisiuni radio și documentarist ca și el, lansând astfel o serie de declarații incendiare despre ceea ce Rockefeller îi spusese referitor la direcția în care este lumea orientată în prezent de către elita mondială.
Cum a ajuns Russo să afle toate aceste informații de la Nick Rockefeller? După difuzarea unuia dintre filmele sale de succes, „Mad as Hell”, Russo a s-a implicat în politică. În timpul campaniei electorale pentru fotoliul de guvernator al statului Nevada , Russo a fost remarcat de către Rockefeller și i-a fost prezentat acestuia de către o femeie procuror. Observând pasiunea și capacitatea lui Russo de a declanșa schimbări, Rockefeller a început o misiune subtilă de recrutare a lui Russo în această elită.
În timpul unei conversații, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relațiilor Externe (CRE) - Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitația, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar păsa de „sclavi”.
„L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveți toți banii din lume, aveți toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând) : „Scopul final este să fie toți implantați cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii și elita să controleze lumea”.
Rockefeller chiar l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorități.
Russo susține că Rockefeller i-ar fi spus cu 11 luni înainte de 11 septembrie: „trebuie să se producă un eveniment în urma căruia să invadăm Afganistanul, să construim conducte de petrol prin marea Caspică, să invadăm Irakul, să ocupăm Orientul Mijlociu și să mergem după Chavez în Venezuela”.
Rockefeller i-ar mai fi vorbit lui Russo despre faptul că în curând soldații îl vor căuta prin peșteri pe Osama bin Laden și că va fi un „un război nesfârșit al terorii, în care nu va exista niciun dușman și totul va fi o imensă cacealma, astfel încât guvernul să domine poporul american”, susține Russo, care a mai precizat că Rockefeller râdea într-un mod cinic în timp ce îi făcea această predicție uluitoare.
Într-o discuție ulterioară Rockefeller l-a întrebat pe Russo ce crede despre mișcările de emancipare feministe. Russo a răspuns că el consideră că aceste mișcări luptă să obțină pentru femei drepturi egale cu cele ale bărbaților, de a munci și de a fi plătite în mod egal, așa cum s-a obținut și dreptul la vot. Acest răspuns i-a stârnit râsul lui Rockefeller: „Ești fraier! Să-ți spun despre ce este vorba, de fapt: noi, clanul Rockefeller am fondat mișcările feministe: noi! Noi deținem toate ziarele și toate televiziunile – Fundația Rockefeller”.
Rockefeller i-a explicat lui Russo care sunt cele două motive principale pentru care familia sa a finanțat mișcarea feministă: în primul rând, înainte de luptele pentru drepturi ale femeilor, bancherii nu puteau impune taxe pentru jumătate de populație; în al doilea rând, aceasta mișcare determină ca școlarizarea copiilor să se facă de la vârste mult mai mici, devenind posibilă mult mai ușor îndoctrinarea copiilor care sunt învățați să privească statul drept prima familie, desființând astfel modelul familiei tradiționale.
Această revelație completează afirmațiile anterioare ale pionierei feministe Gloria Steinem, conform cărora CIA a finanțat revista Ms. Magazine, în cadrul aceleiași strategii de distrugere a modelelor tradiționale de familie.
Rockefeller a subliniat în repetate rânduri că „oamenii trebuie să fie conduși” de o elită, iar unul din mijloacele care ar duce la această stăpânire este reducerea populației. „Sunt prea mulți oameni în lume” zicea el și numărul oamenilor trebuie redus la cel puțin jumătate.
O problemă care a scăpat de sub controlul elitei, după cum reiese din conversațiile lui Rockefeller cu Russo, este conflictul dintre Israel si Palestina. La un moment dat soluția gravita în jurul ideii de a da fiecărui cetățean israelian câte un milion de dolari și de a-i muta în statul Arizona ".
In concluzie, spun un NU hotarat acestei masuri si sper ca toti ne vom trezi pana cand nu e prea tarziu....
Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte...(apropo, de ce credeti ca se doreste schimbarea imnului national?Sunt prea "grele" versurile?Sau prea adevarate?
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne binecuvanteze.

articol preluat de pe petitiionline

articol  in acest articol as vrea sa subliniez urmatorul lucru: "The article gives two examples where two innocent people in different events (a Madrid train bombing and a murder scene in Scotland) were falsely accused because their fingerprints were falsely identified"

http://video.google....81589148358971 daca primele 30 de minute mi s-a parut ca abereaza, mi-am dat seama ca tipa are dreptate. Daca ii ziceai unui om acum 30 de ani ca o sa plateasca cu un card, ar fi zis ca e imposibil. Asa ziceti si voi acum de cipurile alea. Ne-am obisnuit cu cardurile si la fel de bine o sa ne obisnuim si cu cipurile implantate in pasaport sau buletin... apoi folosinduse de scuza ca le putem pierde si altcineva se poate folosi de identitatea noastra, o sa ne oblige sa le purtam sub piele. si nu o vor face fortat... pt ca nimanui nu-i place sa i se bage pe gat, iar lumea s-ar revolta. atunci o sa se faca discriminarea intre cei care au si cei care nu vor avea. atunci o sa ni se arate ce avantaje am avea daca l-am purta.  Iar despre siguranta... chiar nu cred asa ceva. S-a dovedit clar ce usor se pot clona. Aceasta masura de identificare in masa e pentru a se creea baze de date pe care ei le vor putea controla foarte usor.

Desigur ca o sa-mi ziceti ca aberez. Cum am spus mai sus, fiecare crede ce vrea. Intotdeuna au existat simpatizanti si opozanti.

#13
thbyte

thbyte

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.08.2006

Quote

de unde si pana unde reiese ca as fi de acord cu o anumita manipulare?
Faptul ca mai evoluam cat de cat nu inseamna ca ne bate dracu` la usa...

Evoluam, corect. Ce pot sa spun ai perfecta dreptate. Dar consider ca trebuie sa si fim atenti in ce directie evoluam.
Din pacate se vede clar ca nu ai idee despre ce vorbesti. Ideea ca "tehnologia = dracu" este gresita dar "modul in care se foloseste tehnologia = dracu" poate fi extrem de corecta. Lucrez in domeniu IT de foarte multa vreme si am avut parte de proiecte care aveau legatura directa cu nou cip RFID si crede-ma, stiu ce se poate face cu ele. Filmul acela are parti ce par exagerate daca le privesti din perspecttiva omului modern, dar asta nu inseamna ca nu avem capacitatea de a extrapola. Dar pe internet exista alte sute de filmulete care trateaza aceasta problema din punctul de vedere al omului modern, fara a face referire la aspectul religios care vad ca te deranjeaza in mod evident. Ai impresia ca odata cu aparitia acestor noi pasapoarte biometrice inseamna ca "am mai evoluat si noi"? In primul rand scopul lor este extrem de... neclar. Pentru ce are nevoie de un astfel de pasaport un cetatean EU? Nu am dreptul sa circul cu cartea de indentitate? Asta poate inseamna ca UE doreste se renunte la ideea de a mai fi liberi sa circulam folosind cartea de indentitate. Se stie prea bine ca noul pasaport contine un cip de tipul RFID, nu cred ca are sens sa discut acum despre el, informatii sunt stiva pe net, pornind de la bloguri pana la ziare din strainatate. Pe lanaga toate acestea, noile pasapoarte nici macar nu sunt sigure ele putand fi foarte usor reproduse. iar cei care aduc ca si argument lupta impotriva terorismului sunt niste naivi care alearga in cerc incercand sa isi prinda propria coada. Concluzia este ca nu ofera nici pe departe securitate granitelor EU si nici macar detinatorului. Si inca ceva...colac peste pupaza mai apare si noua lege de monitorizare a comunicatiilor electronice. Peste un an ma trezesc ca daca ii zici vreo doi de F... nu stiu cui ma trezesc cu surprize neplacute.

#14
oana2983

oana2983

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 160
  • Înscris: 20.06.2006
Si ce lezati sunteti ca au catalogat formatiile rock drept sataniste. si eu ascult rock! si o sa-mi traiesc viata in continuare asa cum am trait-o pana acum. Am prins ideea filmului si stiu ce am de facut.

#15
tc2007

tc2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,198
  • Înscris: 12.03.2008
Interviu cu Aaron Russo

#16
mihai_aaa

mihai_aaa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 15.02.2006
In mod cert daca aceste cipuri vor fi introduse pe piata eu nu voi accepta implantul.

#17
lawrence38

lawrence38

    GAME......OVER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,009
  • Înscris: 05.02.2008

 Laberta, on Jan 20 2009, 19:17, said:

Cei care au apucat sa vada filmul in 7 zile mor.

Da ...asa e.... :lol:

#18
mihai_aaa

mihai_aaa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 15.02.2006
Va rog sa cititi articolul :

http://www.antena3.r...ului_63293.html

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate