Dioxina
Last Updated: Dec 13 2008 15:48, Started by
tcmd
, Dec 13 2008 11:55
·
0

#1
Posted 13 December 2008 - 11:55

Se tot vorbeste in ultima vreme despre carnea de porc irlandeza infestata cu aceasta substanta deosebit de periculoasa.
Ma intreb, daca cineva a consumat deja 100-200g de mezel sau de carne infestata, este in pericol?Care sunt primele simptome ale intoxicatiei usoare cu aceasta substanta? Credeti ca este reala aceasta poveste cu dioxina si carnea de porc? |
#2
Posted 13 December 2008 - 11:58

Din cate am auzit la stiri trebuie sa consumi cantitati serioase de carne infestata timp de 90 de zile ca sa ai probleme.
|
#3
Posted 13 December 2008 - 13:57

Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina...
|
#5
Posted 13 December 2008 - 15:48

Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina... dioxina nu dispare deloc prin preparere si se acumuleaza in organismul uman (se elimina in peste 100 de ani...so...) |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users