Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...

Cat timp se pierde cu fisa medica...

Ce se poate face intr-o balta de ...
 Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie

Noul Suzuki Swift 2024

Parere ac sh
 Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...

Alegere tableta

Cine poate lamuri extra-judiciar ...
 Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v

M-am saturat de cei care distrug ...

telefon fix cu cartela SIM plus e...
 

Dioxina

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
tcmd

tcmd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 17.08.2008
Se tot vorbeste in ultima vreme despre carnea de porc irlandeza infestata cu aceasta substanta deosebit de periculoasa.
Ma intreb, daca cineva a consumat deja 100-200g de mezel sau de carne infestata, este in pericol?Care sunt primele simptome ale intoxicatiei usoare cu aceasta substanta?
Credeti ca este reala aceasta poveste cu dioxina si carnea de porc?

#2
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,162
  • Înscris: 31.07.2007
Din cate am auzit la stiri trebuie sa consumi cantitati serioase de carne infestata timp de 90 de zile ca sa ai probleme.

#3
Ahriman

Ahriman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 05.04.2008
Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina...

#4
gamezcdr

gamezcdr

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,474
  • Înscris: 26.08.2005
http://en.wikipedia.org/wiki/Dioxin

#5
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004

 Ahriman, on Dec 13 2008, 13:57, said:

Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina...


dioxina nu dispare deloc prin preparere si se acumuleaza in organismul uman (se elimina in peste 100 de ani...so...)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate