Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

stereotaxie

curs desen - sau cum sa inveti si...

Sfat telefon buget 1000-1200 LEI
 Cum se inchiriaza mai eficient un...

3 intrebari legate de electroliza...

Sfat cumparare auto 4500 euro

Setare permisiuni user Linux Mint...
 Probleme cu extenderul

drumuri expres...

Evacuare chiriasi PJ

Recomandare grosime BCA pentru ma...
 Magazine cash and carry

Recomandare mouse, buget 200 lei

Boot de pe SSD M2

XP NTLDR is missing
 

Dioxina

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
tcmd

tcmd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 17.08.2008
Se tot vorbeste in ultima vreme despre carnea de porc irlandeza infestata cu aceasta substanta deosebit de periculoasa.
Ma intreb, daca cineva a consumat deja 100-200g de mezel sau de carne infestata, este in pericol?Care sunt primele simptome ale intoxicatiei usoare cu aceasta substanta?
Credeti ca este reala aceasta poveste cu dioxina si carnea de porc?

#2
edy_wheazel

edy_wheazel

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,990
  • Înscris: 31.07.2007
Din cate am auzit la stiri trebuie sa consumi cantitati serioase de carne infestata timp de 90 de zile ca sa ai probleme.

#3
Ahriman

Ahriman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 05.04.2008
Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina...

#4
gamezcdr

gamezcdr

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,474
  • Înscris: 26.08.2005
http://en.wikipedia.org/wiki/Dioxin

#5
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004

View PostAhriman, on Dec 13 2008, 13:57, said:

Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina...


dioxina nu dispare deloc prin preparere si se acumuleaza in organismul uman (se elimina in peste 100 de ani...so...)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate